Canım çok sıkıldı birini unutmak için ne yapmalıyım?

Bnce yakışıklı değil

İnsan sevdiğini öpmek sarılmak ister diyo bununki farklı
İnsan sevdiğini öpmek, sarılmak ister. Ama eğer yaşı küçük değilse cinsel ilişkiye de girmek ister.
Bu çok doğal bir şey. Uçmuş falan da değil.
Sizin isteğiniz bu değilse görüşmeyin olsun bitsin.
Neden adama uçmuş,sapik falan muamelesi yapiyorsunuz ki?
Asıl otuz yaşına gelip elinden başkasıyla ilişkiye girmemiş kadin-erkek sıkıntılı bence. Hele erkekler için, normale adapte de olamaz , işini nihayete vardirmak için elinden yardım almak zorunda kalır 31kolikler. Sonra karıları burada üzgün üzgün konu açar...
Sizin adamın libidosu da normal isteği de.
Sadece ayı
Çünkü insan olan konuştuğu kıza asla kfur etmez,hakaret etmez ve onu istemeidgi bir şeye zorlamaZ.
Sizin konunuzda sorun sadcee bu.
O istiyor,siz istemiyorsunuz.
Demek ki uzak duracaksiniz.
Adamın kaba ve ayı olması dışında bir yanlışı yok, gayet doğal arzu ve istekleri. Size uymuyorsa yol vermekten başka çare yok

Küfürü asla tasvip etmiyorum ama konu sahibi muhtemelen adamı çileden çıkartmış, sonucu da küfür olmuş. Tam bir “annem göster ama elletme” dedi vakası. Adamı tahrik edip sonra her seferinde geri çekiliyorsa tepesi atmıştır bir yerde.

Tipsizmiş ama sanal sex yapıyorlar. Bana birazz konu sahibini kıskanmışsın gibi geldi
Geçmiş olsun cağnım.

yaşlar kaç küçük gibi geldi bana bence bu yaşlarda pişman olacağın şeyleri yaşama. derdi cinsellik sevmiyor seni duygularını kullanıp istediğini yapacak yüz verme

Evt sevdiğini isteyebilir ama herşeyin sınırı olur nu

Yakışıklılığına ne bakıyon o önemli mi sanki hey allam ya. Altı üstü 2 sevişip gideceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…