Canım çok sıkıldı birini unutmak için ne yapmalıyım?

İletişimi kesmek için illa başınıza bir şey gelmesini mi bekliyorsunuz? Görünen köy kılavuz istemez niyet belli yolun sonu iyi bir yere çıkmıyor. Acilen kaçın kurtulun.
Aynen beni düşünen biri olsa laf gelir diye böyle bişey teklif etmez aradan zmn geçiyor mahcup oliyor sonra yine eskisini yapiyor

Aaa ne güzel anlaşıyosunuz işte bugün küfür eder yarın ağzını burnunu kırar geçinip gidersiniz nasıl olsa aşıksınız aşkta her şey mübah.
Bnde ondan korkuyorum bikere bana küfür etmedi çok yanlış bn psikolojisi bin bozuk olduğunu düşünüyorum

Çok farklı hiç bir ortak noktamiz yok o benim tipini begeniyor onu anladım ben

Arkadaşlar benim geçmişte sevdiğim çocuk vardı.ozamanlar sevdim yalan yok.bana omzunu çek at demişti.ozmndan bıraktım.aradan zaman geçti aramızdaki şey yeniden alevlendi.oda bnm gibi Nisan atmış.bana yazdı.bir ay konuştuk.yuksek sesle konuştuğu için saygısızca geldi bitirdim.aradn zmn geçince durup durup yazdı.bnde saf gibi medet umdum.en son bidaha şans verdim.cunku bnde onu çok sevdim.unutamadim.bu sefer kimsenin olmadığı yere gidicekmisiz başbaşa kalalım.insanlarin içinde opemem dedi.bnde uygun olmadığını söyledim.niyeti cinsellik bnce çünkü eve gidince bişey olsa seni bırakmam .biseyler yaşanabilir.insallah dayanırım diye laflar etti.duramicagi bellli basım belaya girecek diye gitmem dedim.bana küfür etti.biliyorum ki bir ay sonra tekrar yazıp aklımı celecek çelmesin diye heryerden engelledim.bu çocuğa ne zmn şans versem pişman oldum.ods verilen şansı değerlendirmedi.bu kadar küfüre gelip yazsa konuşmak doğru mu sizce bu defteri tamamen kapatmam şart içime tekrar oturdu yaptıkları üzülüyorum

Ben senin diğer konunda yazdığın cevapları, kullandığın dili dehşetle okudum. Muhtemelen erkeksin ve dalga geçmek için gelmişsin.

Ayda bir gitsem başbaşa kalsam ilerisi kesin olur başıma bela alicam

Bnde ondan korkuyorum bikere bana küfür etmedi çok yanlış bn psikolojisi bin bozuk olduğunu düşünüyorum
Hanımefendi başkalarını bırakın kendinize saygınız olsun önce adam açık açık tehlike sizin için ne demek kimsenin olmadığı bir yer, böyle tiplerden korkun ve kendinizi koruyun.

Ben senin diğer konunda yazdığın cevapları, kullandığın dili dehşetle okudum. Muhtemelen erkeksin ve dalga geçmek için gelmişsin.
Bayanım sadece sinirlendim
Hanımefendi başkalarını bırakın kendinize saygınız olsun önce adam açık açık tehlike sizin için ne demek kimsenin olmadığı bir yer, böyle tiplerden korkun ve kendinizi koruyun.
Amacı sarılmak değil insanların içinde sarilamam dedi asansörde öptü zor aldim

Evet biri gorse laf gelir diye teklif etmemesi lazım beni düşünmüyor

Arkadaşlar benim geçmişte sevdiğim çocuk vardı.ozamanlar sevdim yalan yok.bana omzunu çek at demişti.ozmndan bıraktım.aradan zaman geçti aramızdaki şey yeniden alevlendi.oda bnm gibi Nisan atmış.bana yazdı.bir ay konuştuk.yuksek sesle konuştuğu için saygısızca geldi bitirdim.aradn zmn geçince durup durup yazdı.bnde saf gibi medet umdum.en son bidaha şans verdim.cunku bnde onu çok sevdim.unutamadim.bu sefer kimsenin olmadığı yere gidicekmisiz başbaşa kalalım.insanlarin içinde opemem dedi.bnde uygun olmadığını söyledim.niyeti cinsellik bnce çünkü eve gidince bişey olsa seni bırakmam .biseyler yaşanabilir.insallah dayanırım diye laflar etti.duramicagi bellli basım belaya girecek diye gitmem dedim.bana küfür etti.biliyorum ki bir ay sonra tekrar yazıp aklımı celecek çelmesin diye heryerden engelledim.bu çocuğa ne zmn şans versem pişman oldum.ods verilen şansı değerlendirmedi.bu kadar küfüre gelip yazsa konuşmak doğru mu sizce bu defteri tamamen kapatmam şart içime tekrar oturdu yaptıkları üzülüyorum
Aklın varsa görüşmezsin

Biz de sevgiliyken bi şeyler yaşadık ufak da olsa sarılmadır vs ama birbirimizi gerçekten sevip güvendikten sonra. Her iki taraf da isterse olur anca. Ama bu şekilde çok itici. Kendimi zor kurtardım gibi bi ifade kullanmışsınız. Hiç hoş değil

Yaş cidden 30 mu? 🙄

Mahçup falan olmuyor sadece avını ikna etmek için etrafında sinsice dönüyor.
Benim amacım benim.babam vefat etti annemde baki değil yuvamı kurmak istiyorum onun amacı farklı cafede oturup sohbet etmek istemiyor

Biz de sevgiliyken bi şeyler yaşadık ufak da olsa sarılmadır vs ama birbirimizi gerçekten sevip güvendikten sonra. Her iki taraf da isterse olur anca. Ama bu şekilde çok itici. Kendimi zor kurtardım gibi bi ifade kullanmışsınız. Hiç hoş değil
Ama asansörde öpme nedir ya kapı açılsa biri görür tehlikeli

Adam diyoki.seni arzuluyorum inşallah dayanirim diyo böyle bir riske giremem asansörde öptü zor aldım ztn
Neyi zor aldınız???
Yani sevgili asansörde öpülür, kapalı alanda genelde bir buse kondurulur, kalabalıkta (uzun kaban falan giydiyse) caktirmadan poposu avuclanir. Bunlar bence normal şeyler.
Ama rahat rahat öpeyim diye ev tutmalar, senden tepki gelince küfür etmeler, hakarete yeltenmeler falan...asla..
Ben sevgilimle tatile de giderim, kendim isterim ki kalabalıktan uzak kalabilelim. Ona rağmen bana böyle davranan bir insanla asla aynı ortamda bile duramam. Adam sevişken falan da değil, adam mağara ayısı.
Neyinden hoşlandın hiç anlamadim.
Sana küfür eden adamı engellemişsin her yerden, merak etme, sen engelini acmazsan dayanamayıp yazamaz sana. Ama sen kaldır aç kaldır aç Adams işaret verirsen o da 'onun da gönlü var,naz ediyor' der, peşini birakmaz

Back
X