Canım çok sıkıldı birini unutmak için ne yapmalıyım?

Bayanım sadece sinirlendim
Asansörse dudağıma yapıştı kendimi zor aldım

Bu beni 2.alintilaman. konuya yazmak istediklerimi yazdım ama sen ısrarla diğer konuda oldugu gibi tekrar tekrar alintiliyorsun. Muhtemelen 3-5defa daha alintilayacaksin ama benim başım çok ağrıyor ve yazacaklarım bu kadar. Ne konuların ne sen benim için inandırıcı değilsiniz. Şey yap kendi yazdıklarını alıntıla tekrar cevap yaz.

Arkadaşlar benim geçmişte sevdiğim çocuk vardı.ozamanlar sevdim yalan yok.bana omzunu çek at demişti.ozmndan bıraktım.aradan zaman geçti aramızdaki şey yeniden alevlendi.oda bnm gibi Nisan atmış.bana yazdı.bir ay konuştuk.yuksek sesle konuştuğu için saygısızca geldi bitirdim.aradn zmn geçince durup durup yazdı.bnde saf gibi medet umdum.en son bidaha şans verdim.cunku bnde onu çok sevdim.unutamadim.bu sefer kimsenin olmadığı yere gidicekmisiz başbaşa kalalım.insanlarin içinde opemem dedi.bnde uygun olmadığını söyledim.niyeti cinsellik bnce çünkü eve gidince bişey olsa seni bırakmam .biseyler yaşanabilir.insallah dayanırım diye laflar etti.duramicagi bellli basım belaya girecek diye gitmem dedim.bana küfür etti.biliyorum ki bir ay sonra tekrar yazıp aklımı celecek çelmesin diye heryerden engelledim.bu çocuğa ne zmn şans versem pişman oldum.ods verilen şansı değerlendirmedi.bu kadar küfüre gelip yazsa konuşmak doğru mu sizce bu defteri tamamen kapatmam şart içime tekrar oturdu yaptıkları üzülüyorum
Siz bu konuyu daha önce de yazmıştınız? Ne dememizi bekliyorsunuz? Söyleyin onu diyelim zira cevaplar sizi tatmin etmiyor.

Bu beni 2.alintilaman. konuya yazmak istediklerimi yazdım ama sen ısrarla diğer konuda oldugu gibi tekrar tekrar alintiliyorsun. Muhtemelen 3-5defa daha alintilayacaksin ama benim başım çok ağrıyor ve yazacaklarım bu kadar. Ne konuların ne sen benim için inandırıcı değilsiniz. Şey yap kendi yazdıklarını alıntıla tekrar cevap yaz.
Aaaa bu o üye mi? Beni de diğer konuda birer hafta aralıklarla düzenli olarak alıntılayıp her seferinde farklı bir cevap veriyordu 😂

Hep seks bunlar hep seeekkssss

Kardeşim istemiyorsan yorum yapma lutfen
Neyi zor aldınız???
Yani sevgili asansörde öpülür, kapalı alanda genelde bir buse kondurulur, kalabalıkta (uzun kaban falan giydiyse) caktirmadan poposu avuclanir. Bunlar bence normal şeyler.
Ama rahat rahat öpeyim diye ev tutmalar, senden tepki gelince küfür etmeler, hakarete yeltenmeler falan...asla..
Ben sevgilimle tatile de giderim, kendim isterim ki kalabalıktan uzak kalabilelim. Ona rağmen bana böyle davranan bir insanla asla aynı ortamda bile duramam. Adam sevişken falan da değil, adam mağara ayısı.
Neyinden hoşlandın hiç anlamadim.
Sana küfür eden adamı engellemişsin her yerden, merak etme, sen engelini acmazsan dayanamayıp yazamaz sana. Ama sen kaldır aç kaldır aç Adams işaret verirsen o da 'onun da gönlü var,naz ediyor' der, peşini birakmaz
Bn normal bı yere gidip sohbet etmek istiyorum adamın sohbetle ilgisi yok kimsenin olmadığı yere gidelim diyo bnde onu seviyorum ama bu kadar ilerisi olmaz

Arkadaşlar benim geçmişte sevdiğim çocuk vardı.ozamanlar sevdim yalan yok.bana omzunu çek at demişti.ozmndan bıraktım.aradan zaman geçti aramızdaki şey yeniden alevlendi.oda bnm gibi Nisan atmış.bana yazdı.bir ay konuştuk.yuksek sesle konuştuğu için saygısızca geldi bitirdim.aradn zmn geçince durup durup yazdı.bnde saf gibi medet umdum.en son bidaha şans verdim.cunku bnde onu çok sevdim.unutamadim.bu sefer kimsenin olmadığı yere gidicekmisiz başbaşa kalalım.insanlarin içinde opemem dedi.bnde uygun olmadığını söyledim.niyeti cinsellik bnce çünkü eve gidince bişey olsa seni bırakmam .biseyler yaşanabilir.insallah dayanırım diye laflar etti.duramicagi bellli basım belaya girecek diye gitmem dedim.bana küfür etti.biliyorum ki bir ay sonra tekrar yazıp aklımı celecek çelmesin diye heryerden engelledim.bu çocuğa ne zmn şans versem pişman oldum.ods verilen şansı değerlendirmedi.bu kadar küfüre gelip yazsa konuşmak doğru mu sizce bu defteri tamamen kapatmam şart içime tekrar oturdu yaptıkları üzülüyorum
Baskasiyla sevis. Civi ciciyi soker derler.

Niyeti o kadar belli ki. Ve çok da saygısız birisi belli ki. Ne açıdan cazip geldi size bilmiyorum. Ama barzo gibi bisey burdan dinleyince.

Öfff ya tamam en namuslu sensin. Bize ne senin adama vereceğinden alacağından. Hayatında başka olay yok mu sürekli bu konuyu konuşuyorsun. İstemesen keser atarsın muhabbeti.
Sen de istiyon da bizden onay bekliyorsun sanki. Seviş yaaa nolcak sanki dememizi bekliyorsun gibi

Aaaa bu o üye mi? Beni de diğer konuda birer hafta aralıklarla düzenli olarak alıntılayıp her seferinde farklı bir cevap veriyordu 😂

Ya bu umutsuzvakanin bir değişik versiyonu. Konunun son sayfasına bakayım diyorum bir bakıyorum ilk sayfada yazdığımı saat başı alintiliyor ne çeşit bir troll bilemedim.

Back
X