- 18 Aralık 2021
- 1.922
- 497
- 53
- 34
YuvarlanYaaa,yuvarlanıyorum şu anda.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YuvarlanYaaa,yuvarlanıyorum şu anda.
Ben 30 0 28Kaç yaşındasınız?
Ouuvv profil yapmışızYuvarlan![]()
Tamam işte görüşmeyin bi daha .Bnde onu düşündüm ilerisi kesin olur inşaallah dayanırım dedi cunku
Ouuvv profil yapmışızkendi resmimi koycaktim işime uygun bişey olsun dedm
Tamam işte görüşmeyin bi daha .
[Küfürü duyunca hemen engelledim.hani.beni.seviyirdu sevse bişey için cabalardi
Bnde onu diyorum sevgi böyle bişey degil 4 sene önce arkadaşın dukkanda denk gelmiştim o beni beğendi bn onu bu durumu kapatamadim ama artık yoluma bakicam bu şekilde olmaz ben duzeltememBöyle insanlarla birlikte olmayın ya. Sonra kendini bı moktan sanıyorlar. Sizde saf değilsiniz ya bir hafta sonra aklınızı çelmesine izin vermeyin bu kadar basit. Hatta hiç konuşmayın size ulaşırsa küfür edip kapatın. Sizde tuhafsiziniz. Sevmek böyle birşey değil.
Küfürden sonra bitirdim bnm.kendime.ssygim.var saygısızliga tahammülüm yokTamam işte görüşmeyin bi daha .
Engeli kaldırip bı baktım numara mi.silmemis telegram da da görünüyorEn güzeli kaldırmayın engelide sakın oh mis bakın çözdük bile :)
Bu şekilde olmayacağını farkına varmaniz güzel. Çocuk degilsiniz sonuçta yani çocuk olsa bile yapmaz böyle böyle diye düşünüyorum. Kendinize gelmelisiniz biran önce. Çünkü amacı apaçık belli yani.Bnde onu diyorum sevgi böyle bişey degil 4 sene önce arkadaşın dukkanda denk gelmiştim o beni beğendi bn onu bu durumu kapatamadim ama artık yoluma bakicam bu şekilde olmaz ben duzeltemem
Neden kaldırdınız engeli? Birakiverin artık. Sizde kasiniyorsunuzEngeli kaldırip bı baktım numara mi.silmemis telegram da da görünüyor
Engeli kaldırip bı baktım numara mi.silmemis telegram da da görünüyor
Evet bide evlilik niyetiyle görüşülüyor bu şekilde olmaz zaman kaybiBu şekilde olmayacağını farkına varmaniz güzel. Çocuk degilsiniz sonuçta yani çocuk olsa bile yapmaz böyle böyle diye düşünüyorum. Kendinize gelmelisiniz biran önce. Çünkü amacı apaçık belli yani.
Numara mi silmiş mi diye baktım geri engelledim Birak git beni dedi niye silmemisNeden kaldırdınız engeli? Birakiverin artık. Sizde kasiniyorsunuz
Bana bırak git diyen kendisi niye numara mi silmedi canı isteyince yazdı yine kabl eder diye düşünüyordurNeden baktınız ? Kendime saygım var dediniz bi mesaj önce lütfen kararlı olun
siz önemsemediğiniz sürece onun ne düşündüğü ancak kendisini ilgilendirir siz kendi hayatınızla meşgul olunBana bırak git diyen kendisi niye numara mi silmedi canı isteyince yazdı yine kabl eder diye düşünüyordur