- 18 Aralık 2021
- 1.922
- 497
- 53
- 34
Ne diyosunyaGit kardeşim, seks istiyorsan bir şişme kadın bul erotik shoplardan! Ya da adresini ver ben gönderebilirim. Bu ne!!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne diyosunyaGit kardeşim, seks istiyorsan bir şişme kadın bul erotik shoplardan! Ya da adresini ver ben gönderebilirim. Bu ne!!!
Bnde öyle ypyrm tek korkum bn kreste çalışıyorum birinin eşiyle arkadas gelir burayı basmaz inşallahsiz önemsemediğiniz sürece onun ne düşündüğü ancak kendisini ilgilendirir siz kendi hayatınızla meşgul olun
Ne yapmışımGit kardeşim, seks istiyorsan bir şişme kadın bul erotik shoplardan! Ya da adresini ver ben gönderebilirim. Bu ne!!!
Bu size değil onaNe yapmışım
Niye bassın psikopat mı bu adam basmaz hiç bi yeri rahat olun sizBnde öyle ypyrm tek korkum bn kreste çalışıyorum birinin eşiyle arkadas gelir burayı basmaz inşallah
Bu adam küfür etmezsem saldiririm dediNiye bassın psikopat mı bu adam basmaz hiç bi yeri rahat olun siz
PekalaBu size değil ona
Bnde sıkıntı yok Allah a şükür içimde duygu var diye denemek istedim olay bu sen empati kuramasandaAmacı cinsellik işte size de o gözle bakıyor daha neyini soruyorsunuz?Sizi meta olarak gören birini neden önemseyip de burda konu açıyorsunuz?Bence sizin kendinize saygı konusunda sıkıntınız var bir psikologa gidin.
Neyini empati kuracağım adamın niyeti ortada yoluma bakardım benBnde sıkıntı yok Allah a şükür içimde duygu var diye denemek istedim olay bu sen empati kuramasanda
Sıkıntım fln yok sadece geçmişte içimde kaldığı için denemek istedim tabiki yol olmazAmacı cinsellik işte size de o gözle bakıyor daha neyini soruyorsunuz?Sizi meta olarak gören birini neden önemseyip de burda konu açıyorsunuz?Bence sizin kendinize saygı konusunda sıkıntınız var bir psikologa gidin.
PekalaBu size değil ona
Bence bi daha asla konuşma da yazmada. Sil engelle.. Niyeti belli üzülen sen olursunArkadaşlar benim geçmişte sevdiğim çocuk vardı.ozamanlar sevdim yalan yok.bana omzunu çek at demişti.ozmndan bıraktım.aradan zaman geçti aramızdaki şey yeniden alevlendi.oda bnm gibi Nisan atmış.bana yazdı.bir ay konuştuk.yuksek sesle konuştuğu için saygısızca geldi bitirdim.aradn zmn geçince durup durup yazdı.bnde saf gibi medet umdum.en son bidaha şans verdim.cunku bnde onu çok sevdim.unutamadim.bu sefer kimsenin olmadığı yere gidicekmisiz başbaşa kalalım.insanlarin içinde opemem dedi.bnde uygun olmadığını söyledim.niyeti cinsellik bnce çünkü eve gidince bişey olsa seni bırakmam .biseyler yaşanabilir.insallah dayanırım diye laflar etti.duramicagi bellli basım belaya girecek diye gitmem dedim.bana küfür etti.biliyorum ki bir ay sonra tekrar yazıp aklımı celecek çelmesin diye heryerden engelledim.bu çocuğa ne zmn şans versem pişman oldum.ods verilen şansı değerlendirmedi.bu kadar küfüre gelip yazsa konuşmak doğru mu sizce bu defteri tamamen kapatmam şart içime tekrar oturdu yaptıkları üzülüyorum
Aynen haklısın 4 ,kere şans verdim üzülen bn oldum zaten bana ulaşıp aklımı çekmesin diye engelledim mecburum bunaBence bi daha asla konuşma da yazmada. Sil engelle.. Niyeti belli üzülen sen olursun
İyi yapmissin aklına bile getirme artikAynen haklısın 4 ,kere şans verdim üzülen bn oldum zaten bana ulaşıp aklımı çekmesin diye engelledim mecburum buna
Ulaşmaya çalışsa bile kesinlikle görüşmeyin kendinizi üzmek istemiyosanız eğer yokmuş gibi davranmaya çalışınArkadaşlar benim geçmişte sevdiğim çocuk vardı.ozamanlar sevdim yalan yok.bana omzunu çek at demişti.ozmndan bıraktım.aradan zaman geçti aramızdaki şey yeniden alevlendi.oda bnm gibi Nisan atmış.bana yazdı.bir ay konuştuk.yuksek sesle konuştuğu için saygısızca geldi bitirdim.aradn zmn geçince durup durup yazdı.bnde saf gibi medet umdum.en son bidaha şans verdim.cunku bnde onu çok sevdim.unutamadim.bu sefer kimsenin olmadığı yere gidicekmisiz başbaşa kalalım.insanlarin içinde opemem dedi.bnde uygun olmadığını söyledim.niyeti cinsellik bnce çünkü eve gidince bişey olsa seni bırakmam .biseyler yaşanabilir.insallah dayanırım diye laflar etti.duramicagi bellli basım belaya girecek diye gitmem dedim.bana küfür etti.biliyorum ki bir ay sonra tekrar yazıp aklımı celecek çelmesin diye heryerden engelledim.bu çocuğa ne zmn şans versem pişman oldum.ods verilen şansı değerlendirmedi.bu kadar küfüre gelip yazsa konuşmak doğru mu sizce bu defteri tamamen kapatmam şart içime tekrar oturdu yaptıkları üzülüyorum
Bnde öyle yapıyorum başıma iş acicak onun bu davranislariUlaşmaya çalışsa bile kesinlikle görüşmeyin kendinizi üzmek istemiyosanız eğer yokmuş gibi davranmaya çalışın
Güvenip tekrar görüştüğüm ucin kendime kızıyorumİyi yapmissin aklına bile getirme artik![]()
Kizma insanız neden kiziyorsun kendine duygularımızla hareket ediyoruz bazen. Hatanın neresinden donsen kar aldırmaGüvenip tekrar görüştüğüm ucin kendime kızıyorum