Aynen içimde ona karşı duygularım vardi kendimi tutamadım denemek istedim defalarca hayal kırıklığına uğrattı sagolsunKizma insanız neden kiziyorsun kendine duygularımızla hareket ediyoruz bazen. Hatanın neresinden donsen kar aldırma
Allaha şükür sorunum olsa bişey olmamış gibi devam ederdimAmacı cinsellik işte size de o gözle bakıyor daha neyini soruyorsunuz?Sizi meta olarak gören birini neden önemseyip de burda konu açıyorsunuz?Bence sizin kendinize saygı konusunda sıkıntınız var bir psikologa gidin.
Aynen içimde ona karşı duygularım vardi kendimi tutamadım denemek istedim defalarca hayal kırıklığına uğrattı sagolsun
Aynen defalarca şans verdim kendide özür diledi bu adam değişmez küfür ettiğine göre amacı cinsellik öyle degil miAllaha havale et ve artik yoluna bak eden bulur merak etme ve asla kendine kizma o kaybetti sen değil
En güzeli muhattap olmamakBnde öyle yapıyorum başıma iş acicak onun bu davranislari
Aynen bnmle ciddi olan bu şekilde küfür edemez zaman kaybiEn güzeli muhattap olmamak
Kesinlikle öyleAynen bnmle ciddi olan bu şekilde küfür edemez zaman kaybi
Sevdim ama sevdigime pismanimKesinlikle öyle
Buna takılma. Seni yine kandirabilirim olarak görüyor ve cepte tutmak için silmemis olması mümkün. Takılma ve sessiz kalOna hak fln yok bana ulaşmasını engelledim yalnız numarası silmemis ona kıl oldum
Bir insana kaç kere şans verilir artik veremem sevgi Anlamında değil cinsellik olarak görüyorBuna takılma. Seni yine kandirabilirim olarak görüyor ve cepte tutmak için silmemis olması mümkün. Takılma ve sessiz kal
Olsun bu hayatta yaşadığımız her şey iyi veya kötü bize birer tecrübeSevdim ama sevdigime pismanim
Bn bu çocuğu Nisan attım 4 yıl geçti unutamadım çekim var ama mutluda olamadimOlsun bu hayatta yaşadığımız her şey iyi veya kötü bize birer tecrübe
Vardır bi hayr kötü düşünmeBn bu çocuğu Nisan attım 4 yıl geçti unutamadım çekim var ama mutluda olamadim
Düşünmüyorum ona olan duyguma gem vurmak zorundayimVardır bi hayr kötü düşünme
Doğru diyorsun canım benimDüşünmüyorum ona olan duyguma gem vurmak zorundayim
Keşke iyi gitsede bnde mutlu olsamDüşünmüyorum ona olan duyguma gem vurmak zorundayim
Beni sevseydi bu şekilde uzmezdiDüşünmüyorum ona olan duyguma gem vurmak zorundayim
Bncede vardır bn çok üzüldüm madem aynısı olacak neden şans istiyosun kiVardır bi hayr kötü düşünme
Kesinlikle öyleBncede vardır bn çok üzüldüm madem aynısı olacak neden şans istiyosun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?