- 17 Ağustos 2011
- 24.550
- 154.627
- 798
Senlik bir şey yok, adam otuz yaşında , cinselliğe kolay ulaşamayacağı bir coğrafyada yaşıyor.Adam beni görünce ne oluyorsa duramiyor
Kişisel alma hiç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senlik bir şey yok, adam otuz yaşında , cinselliğe kolay ulaşamayacağı bir coğrafyada yaşıyor.Adam beni görünce ne oluyorsa duramiyor
Tutmak istemiyor.Adam kendini tutamıyor
Kızım ne kullanıyorsan bize de söyle kafası güzelmiş haGider inşallah dayanirim diyo bide
Adam 28 yaşında ucmusSenlik bir şey yok, adam otuz yaşında , cinselliğe kolay ulaşamayacağı bir coğrafyada yaşıyor.
Kişisel alma hiç
Arabaya binen yok ztnTutmak istemiyor.
Adam sevişmek istiyor. Adam diyor ki gel arabayla çıkalım, bir yere çıkalım, öpüşelim, elleşelim. Sen de bu alt mesajı her nasılsa anlamıyorsun, biniyorsun arabaya.![]()
Lütfen, asansörde öpme benim kırmızı çizgim.Ama asansörde öpme nedir ya kapı açılsa biri görür tehlikeli
Sanal seks de, partnerinin omzunu at diye emir vermesi.Levet atlamış. Sanal sex yapıyor![]()
Nereye uçmuş?Adam 28 yaşında ucmus
E adam gelmiş 30 yaşına, demek ki cinsel hayatı kısıtlı ve hareketlendirmek istiyor. E sen de görüşmeye devam ediyorsun, o da seni değerlendirmek istiyor bu konuda.Arabaya binen yok ztn
E adam gelmiş 30 yaşına, demek ki cinsel hayatı kısıtlı ve hareketlendirmek istiyor. E sen de görüşmeye devam ediyorsun, o da seni değerlendirmek istiyor bu konuda.
Seks diyarınaNereye uçmuş?
Niye ya bence çok tatlı adam. Genç, güçlü kuvvetli, enerjisi yerinde, libidosu yüksek. Telefon numarasını istedim ama konu sahibi görmezden geldiSanal seks de, partnerinin omzunu at diye emir vermesi.
Kavak ağacına sürterim, yine de bu adamla görüşmem.
Sen ekle bari tip yok yalnızNiye ya bence çok tatlı adam. Genç, güçlü kuvvetli, enerjisi yerinde, libidosu yüksek. Telefon numarasını istedim ama konu sahibi görmezden geldi![]()
Bununla ciddi bir ilişki olmazİletişimi kesmek için illa başınıza bir şey gelmesini mi bekliyorsunuz? Görünen köy kılavuz istemez niyet belli yolun sonu iyi bir yere çıkmıyor. Acilen kaçın kurtulun.
Olsun libidosu yeter onun bence.Sen ekle bari tip yok yalnız
Uçmuş uçmuş deniyor hep de merak ettim. Uçmuş sıfatı genelde çok çok aşırı iyi olan durumları betimlemek için kullanılır. Konu sahibi de deneyimli sanırım bu konuda ki devamlı altını çizip duruyor.
Allah'a şükür yanlış yola sapmadim sürekli irdeliyosun ya
Bir ispat bekledigim yok. Senin tabirini kullanarak konustum. "Iyi aile kizi" olmani ispatlayacağın bir ölçek yok benim icin. Çünkü iyi aile kızı olmak gibi bir ölçüt yok benim icin.Bu olayı sen boyle algiliyosun sadece öyle bişey diyende yok kimseyd kendimi ispatlamak.zorunda değilim