Canım çok sıkıldı birini unutmak için ne yapmalıyım?

Tutmak istemiyor.
Adam sevişmek istiyor. Adam diyor ki gel arabayla çıkalım, bir yere çıkalım, öpüşelim, elleşelim. Sen de bu alt mesajı her nasılsa anlamıyorsun, biniyorsun arabaya. :deli:
Arabaya binen yok ztn

Ama asansörde öpme nedir ya kapı açılsa biri görür tehlikeli
Lütfen, asansörde öpme benim kırmızı çizgim.
Asansörde opmeyeceksem daha ne demeye sevgilim diye koluma takayım?
Günde 24 saatte de görsem, aynı evde de yaşasam o asansörün başka bir havası var ya (tabii kameralı AVM asansorlerini kasdetmiyroum maalesef)

E adam gelmiş 30 yaşına, demek ki cinsel hayatı kısıtlı ve hareketlendirmek istiyor. E sen de görüşmeye devam ediyorsun, o da seni değerlendirmek istiyor bu konuda.

Sanal seks de, partnerinin omzunu at diye emir vermesi.
Kavak ağacına sürterim, yine de bu adamla görüşmem.
Niye ya bence çok tatlı adam. Genç, güçlü kuvvetli, enerjisi yerinde, libidosu yüksek. Telefon numarasını istedim ama konu sahibi görmezden geldi 🙄

İletişimi kesmek için illa başınıza bir şey gelmesini mi bekliyorsunuz? Görünen köy kılavuz istemez niyet belli yolun sonu iyi bir yere çıkmıyor. Acilen kaçın kurtulun.
Bununla ciddi bir ilişki olmaz

Uçmuş uçmuş deniyor hep de merak ettim. Uçmuş sıfatı genelde çok çok aşırı iyi olan durumları betimlemek için kullanılır. Konu sahibi de deneyimli sanırım bu konuda ki devamlı altını çizip duruyor.

Cidden o kadar iyi miydi seks?

Uçmuş uçmuş deniyor hep de merak ettim. Uçmuş sıfatı genelde çok çok aşırı iyi olan durumları betimlemek için kullanılır. Konu sahibi de deneyimli sanırım bu konuda ki devamlı altını çizip duruyor.
Allah'a şükür yanlış yola sapmadim sürekli irdeliyosun ya

Off son zamanlar sevismeli, yalasmalı konular aldı basını gidiyor.
Kedi oğlum hasta, veterinerimizle haşır neşir bu oldum konular yüzünden. Canım burnumda zaten. Atlayacağım camdan aşağı püf.

Konu sahibi ciddilik bisey yoksa tatmak gerek. Yapamam diyosan salla.
Yakışıklı mı?

Bu olayı sen boyle algiliyosun sadece öyle bişey diyende yok kimseyd kendimi ispatlamak.zorunda değilim
Bir ispat bekledigim yok. Senin tabirini kullanarak konustum. "Iyi aile kizi" olmani ispatlayacağın bir ölçek yok benim icin. Çünkü iyi aile kızı olmak gibi bir ölçüt yok benim icin.

Back
X