Canım çok sıkıldı birini unutmak için ne yapmalıyım?

Tamam ama bu şimdiden biseyler yaşanabilir diyo nişanlı olsak kimbilir ne isticek bu tip şeyler ona göre normal geçmişte alışkın olduğu bişey bnce
Aslında bakın ilişkide seksin nişanlılıkla alakası yok. Benim yorumum dini değil bu arada. İlk günden seks isteyen de olabilir, evlenmeden önce olmaz diyen de. İkisinin de kendi tercihidir. Benim anladığım kadarıyla siz ahlaki anlayışınız gereği sevgililikte sekse sıcak bakmıyorsunuz. Ama aslında bence bu partnerinizde ahlaki ya da dini boyuttan ziyade oturmamış ve güvende hissetmediğiniz/ sevginize karşılık bulamadığınız bir ilişki olduğu için istemiyorsunuz. Ahlaki boyut durumun maskelemesi ya da akla uygun hale getirilmesi. Yanınıza sokulması, orda burda sıkıştırması, dokunma arzusu sevgi göstergesi değil.

Asansörlerin niyeyse bir erotik çağrışımı var. :KK53:
Benim öküz de geçen gün bu asansörün bakım tarihi geçmiş diye uyarı tabelasını okuyordu. Hadi buyrun, alın size romantizm. Manyak herif bir de diyor ki buna bir daha binmeyelim düşer müşer, b.k yoluna gideriz. Benim bakışlar şöyle tabi o sırada. :KK57:
Onu okuduğumuz da oluyor, sonra mıncıklamaya devam :D

Konu sahibi bende çok sevişkenim. Sence düzelir miyim ? Ya da sen nasıl kendine dur diyorsun. Sevabına beni de bi namuslu yapalım :D

Back
X