Canım çok sıkıldı birini unutmak için ne yapmalıyım?

Sizi gerçekten sevseydi siz eve gitmek istemeyince kararınıza saygı duyar kabullenirdi küfür etmezdi. Evet arsız bir tipe benziyor 1-2 haftaya şansını tekrar dener. Ve siz yine bir şans daha verirseniz kendinize saygınız olmadığını iyice gösterirsiniz.
Ona şans fln yok bu sefer engelledim kendime saygım var

Sizi gerçekten sevseydi siz eve gitmek istemeyince kararınıza saygı duyar kabullenirdi küfür etmezdi. Evet arsız bir tipe benziyor 1-2 haftaya şansını tekrar dener. Ve siz yine bir şans daha verirseniz kendinize saygınız olmadığını iyice gösterirsiniz.
Eve gidelim denedi kimsenin olmadigi sakın bi yerde bulusmak istiyor

Bu yine yazar sen yine kabul edersin sonra telefonda hohlar rahatsız oldum diye yine ayrılırsın. Kısır döngüye girmişsiniz siz.
Reddetmezsin sen bu bit yavrusunu.
Bu defa bitti heryerden engelledim çoluk cocukla ugrasamam

Ev fln yok sakin yere gitmek istiyor 2 ay oldu sanırım kesin kurtuldum

Neyi zor aldınız???
Yani sevgili asansörde öpülür, kapalı alanda genelde bir buse kondurulur, kalabalıkta (uzun kaban falan giydiyse) caktirmadan poposu avuclanir. Bunlar bence normal şeyler.
Ama rahat rahat öpeyim diye ev tutmalar, senden tepki gelince küfür etmeler, hakarete yeltenmeler falan...asla..
Ben sevgilimle tatile de giderim, kendim isterim ki kalabalıktan uzak kalabilelim. Ona rağmen bana böyle davranan bir insanla asla aynı ortamda bile duramam. Adam sevişken falan da değil, adam mağara ayısı.
Neyinden hoşlandın hiç anlamadim.
Sana küfür eden adamı engellemişsin her yerden, merak etme, sen engelini acmazsan dayanamayıp yazamaz sana. Ama sen kaldır aç kaldır aç Adams işaret verirsen o da 'onun da gönlü var,naz ediyor' der, peşini birakmaz
Heryerden engelledim farklı numaradan cuma günü yazdı geçmiş olsun yoluma baskasiyla devam ediyorum

Back
X