• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım cok sıkıldı

Patilimm

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
842
Puanlar
123
İyi pazarlar kızlar. Gecen gün kb dogumgünümu kutlamadı diğerlerini kutlar hep vs demistim. Bugun kahvaltıya gittik bana dogum günümü kutlamadin dedi esim de orda x aslında dogumgününü hatırladi hatta bem unutmuştum bana da o hatırlattı dedi. (Keske hatırlatmasaydım)Ben kutlamasam da oglu kutlasın hatırlatayım dedim neyse orda anne sen de benımkını kutlamadin vs şeyler derken esim bey bana orda tmm kapat konuyu tarzi seyler dedi.Bu me simdi orda annesine sen kariminkini kutlamadin neyin beklentisi demesi gerekirken bana konu kapattırıyo. Sen benim arkamda olmadigin icin zaten kaile alınmıyorm eve gelince. Ben orda zaten doguögunünü senin hatirlattigini hatta pasta al git dediğini ama benim gitmediğimi söyleyerek arkanda oldum diyo aklınca beni yatıştırıyo cok moralım bozuldı. Sonrada kv bama para getirdi gecmis dogumgünün kutlu olsun dedi onu da bence oğluna dogumgününü ben hatırlattım diye utandı verdi bence. Orda iki cümle kurmak zor mu ya anne vermediğin degerli bekleme demek cok mu zor

Hayatım senin ağzın yok mu kocanın bir şey demesini bekliyorsun? Ayrıca doğum günü hediyesi olarak para getirmek ne ya almazdım bile
İyide ben zaten kendimi savunuyorum beyefendi hazretleri tmm kapat konuyu dıyo. Almadım ama zorladı aldim artık

İyi pazarlar kızlar. Gecen gün kb dogumgünümu kutlamadı diğerlerini kutlar hep vs demistim. Bugun kahvaltıya gittik bana dogum günümü kutlamadin dedi esim de orda x aslında dogumgününü hatırladi hatta bem unutmuştum bana da o hatırlattı dedi. (Keske hatırlatmasaydım)Ben kutlamasam da oglu kutlasın hatırlatayım dedim neyse orda anne sen de benımkını kutlamadin vs şeyler derken esim bey bana orda tmm kapat konuyu tarzi seyler dedi.Bu me simdi orda annesine sen kariminkini kutlamadin neyin beklentisi demesi gerekirken bana konu kapattırıyo. Sen benim arkamda olmadigin icin zaten kaile alınmıyorm eve gelince. Ben orda zaten doguögunünü senin hatirlattigini hatta pasta al git dediğini ama benim gitmediğimi söyleyerek arkanda oldum diyo aklınca beni yatıştırıyo cok moralım bozuldı. Sonrada kv bama para getirdi gecmis dogumgünün kutlu olsun dedi onu da bence oğluna dogumgününü ben hatırlattım diye utandı verdi bence. Orda iki cümle kurmak zor mu ya anne vermediğin degerli bekleme demek cok mu zor
Doğum günü hediyesi para mı 🙄

Kayınaileden neden doğum günü bekliyorsunuz ki siz de onlarınkini kutlamayın. Herkesin evi yolu ayrıysa herkes kendi doğum gününü kendi ailesi içinde kutlasın.

Kayınaileden neden doğum günü bekliyorsunuz ki siz de onlarınkini kutlamayın. Herkesin evi yolu ayrıysa herkes kendi doğum gününü kendi ailesi içinde kutlasın.
Suan konu beklemek degil kendi kutlamadi ben de kutlamadim ben ona neden kutlamadin demiyorum o neden kendi kutlamış gibi beklentiye girip neden kutlamadin diyo zaten burda takıldığım kısım esimin benı susturmasi

İnsanlardan beklenti içine girmemek lazım. Kutlamıyorsa kutlamasınlar ne olacak. Ayrıca kutlamak yerine para verilmesi rencide edici bence. Boş verin ,üzmeyin kendinizi. Ne kadar mesafeli olursanız o kadar iyi. Sizin için önemli olan kendiniz ve eşiniz olmalı. Eşiniz doğum günü gibi özel günlere dikkat ediyorsa sorun yok .

İnsanlardan beklenti içine girmemek lazım. Kutlamıyorsa kutlamasınlar ne olacak. Ayrıca kutlamak yerine para verilmesi rencide edici bence. Boş verin ,üzmeyin kendinizi. Ne kadar mesafeli olursanız o kadar iyi. Sizin için önemli olan kendiniz ve eşiniz olmalı. Eşiniz doğum günü gibi özel günlere dikkat ediyorsa sorun yok .
Bakın burda takıldığım kutlamamasi degil bi hafta önce benim dogum günümü es geçip dün aksam diger geline sürpriz yapıp bugun bana neden benimkini kutlamadin diyor bizim beyefendide susuyor burası canımı sıkan

Gene başım şişmesin modeli bir erkek .Sizde o parayı götürüp geri verin doğum günün için diye .Kendine kendi parasıyla birşey alsın.Bence .Hayır o değilde konuşmaniza bile izin vermiyor sizin eşiniz adil değil .Bir daha da annesinin doğum gününü hatırlatmaya kalkmayın .

Suan konu beklemek degil kendi kutlamadi ben de kutlamadim ben ona neden kutlamadin demiyorum o neden kendi kutlamış gibi beklentiye girip neden kutlamadin diyo zaten burda takıldığım kısım esimin benı susturmasi
Evet eşine ne oluyor kadınların tartışmasına karışan erkeklerden ben de hazzetmem.

Bakın burda takıldığım kutlamamasi degil bi hafta önce benim dogum günümü es geçip dün aksam diger geline sürpriz yapıp bugun bana neden benimkini kutlamadin diyor bizim beyefendide susuyor burası canımı sıkan
Eltinizin doğum gününü kutlayıp sizinkini kutlamamış yani. Şimdi anladım. Kötü hissetmeniz normal. Ama siz değersiz değilsiniz. Bu düşünceyi uzun süre zihninizde tutmanız size psikolojik olarak zarar verir. Böyle durumlarda konuşması gereken eşiniz değil ,sizsiniz. Gerekli yerde kendinizi ifade etmeniz lazım.

Çocuk musun ya? Doğum günü hatırlamadı diye kizmalar filan 🤣🤣 En son lisede böyle bi muhabbet duymuştum. Bacım sen böyle seyleri büyütürsen erken yaşlanırsın bak benden söylemesi. Bana göre bi çocukların doğum günü kutlanır bi de çocukluğunda bunu yaşamamış yaşlılar sevinsin diye onlarınki. 20-30-40 yaşlarında insanların doğum gününu böyle onemli bisey gibi abartmalari aşırı cringe geliyo. Hele ki bu de burdan aile kavgası çıkarmak 😂😂 Tam bir ergen hareketi.

Diğer geline sürprizi diğer oğulları ile birlikte hazırlamışlardır. Sonuçta gelinin durumunu bilmeden habersiz doğum günü hazırlayamazlar. Sizin eşiniz belki doğum günlerini çok sevmiyordur? Belki kutlanması saçma geliyordur mesela bana da böyle kutlamalar artık 25 yaşından sonra saçma geldi kocaman insanın doğum günü beklemesi falan boşverin ya işiniz mi yok?

Back
X