- Emoji Skoru
- 842
- Puanlar
- 123
İyi pazarlar kızlar. Gecen gün kb dogumgünümu kutlamadı diğerlerini kutlar hep vs demistim. Bugun kahvaltıya gittik bana dogum günümü kutlamadin dedi esim de orda x aslında dogumgününü hatırladi hatta bem unutmuştum bana da o hatırlattı dedi. (Keske hatırlatmasaydım)Ben kutlamasam da oglu kutlasın hatırlatayım dedim neyse orda anne sen de benımkını kutlamadin vs şeyler derken esim bey bana orda tmm kapat konuyu tarzi seyler dedi.Bu me simdi orda annesine sen kariminkini kutlamadin neyin beklentisi demesi gerekirken bana konu kapattırıyo. Sen benim arkamda olmadigin icin zaten kaile alınmıyorm eve gelince. Ben orda zaten doguögunünü senin hatirlattigini hatta pasta al git dediğini ama benim gitmediğimi söyleyerek arkanda oldum diyo aklınca beni yatıştırıyo cok moralım bozuldı. Sonrada kv bama para getirdi gecmis dogumgünün kutlu olsun dedi onu da bence oğluna dogumgününü ben hatırlattım diye utandı verdi bence. Orda iki cümle kurmak zor mu ya anne vermediğin degerli bekleme demek cok mu zor