Bir sürü konunuz var hangisini okuyacağız biz?3.ve son gelinim ikiside arnavut bi tek ben esimle ayni köydenim onlar KV üst katinda kira vermeden oturuyorlar ben onlardan iki minibüs uzakta kirada oturuyorum ve calisiyorum. Bigunn tatilim var tek farkim bu onlardan..onlar evlerinde yedi yirmi dört..
bir kere olsun ne esimin abileri nede kendileri nasilsiniz nasil gidiyor borcunuzu odeyebiliyomusunuz diye sormadilar isleri güçleri laf sokmak yengelerininnn.. Abileride kardeşi sonuçta maddi olarak destek olmalarini geçtim manevi olarak bile eşimin yaninda olmadilar evlenirken çok icerliyorum en cok eşim için çok üzülüyorum
Abovvv arnavutlar çok fena ve çirkef oluyorlar.hiç takma valla beleşe yaşayan çalışmayan insanlar sen çalışıyosun, hiç dengim değilsiniz der gibi dön totonu otur telefonunda uğraş
Abovvv arnavutlar çok fena ve çirkef oluyorlar.hiç takma valla beleşe yaşayan çalışmayan insanlar sen çalışıyosun, hiç dengim değilsiniz der gibi dön totonu otur telefonunda uğraş
Gidin tanışın bir tanesiyle, en ufak bir şeyde deneyimlersiniz.İyi şanslar.Her arnavutluyu ayni kefeye koymayin ve böyle ulu orta sunlar böyledir felan diyip hakaret etmeyin, lütfen. ben bizzar tanimiyorum arnavutlulari ve tanimadan öyle bilmek istemiyorum.
Gidin tanışın bir tanesiyle, en ufak bir şeyde deneyimlersiniz.İyi şanslar.
Cok zaman qecmis mesj ustune ama yazmadan edemedim fenalik ve cirkeflik arnavutlarla alakali bsey deqil kisilik ve karakter meselesidir bende Arnavut kiziyim ama fenaliqimda cirkefliqimde yoktur Allaha bin sukur bir kisiyle butun bi toplumu yargilamayinz lutfen size oylesi denk qelmistir belki oyuzden herksi yargimalayn.Gidin tanışın bir tanesiyle, en ufak bir şeyde deneyimlersiniz.İyi şanslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?