Canım çok sıkılıyor artik

sekerim00

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
6.150
9.642
398
Kizlar ben daha öncede konu acmistim okuyan bilir simdi detaya girmeyecegim sorun eltim.hatta eltilerimmi demeliyim bilmiyorum bu aksam kaynanana gittik büyük eltim benimle konuşmuyor daha önce iki kere falan yine gittim yine normal değildi ama o zaman ayni ortamda durmadik bugün hep beraberdik nedenini önceki konumu okuduysaniz o olabilir fakat gücenen ben haksizliga uğrayan ben ama küsen konuşmayan o anlamiyorum neden ortanca eltimle sorunumuz yok gibi ama onunda çok iki yuzlu olduğunu düşünüyorum kizlar lütfen önceki eltimle olan konumu okuyun birilerinden akil almaya o kadar ihtiyacim varki bu aksam kendimi o kadar yalniz dislanmis hissettimki ikisi sohbet ediyorlar beni hic dahil etmiyorlar ailem uzakta dertlescek kimsem yok

3.ve son gelinim ikiside arnavut bi tek ben esimle ayni köydenim onlar KV üst katinda kira vermeden oturuyorlar ben onlardan iki minibüs uzakta kirada oturuyorum ve calisiyorum. Bigunn tatilim var tek farkim bu onlardan..onlar evlerinde yedi yirmi dört..
bir kere olsun ne esimin abileri nede kendileri nasilsiniz nasil gidiyor borcunuzu odeyebiliyomusunuz diye sormadilar isleri güçleri laf sokmak yengelerininnn.. Abileride kardeşi sonuçta maddi olarak destek olmalarini geçtim manevi olarak bile eşimin yaninda olmadilar evlenirken çok icerliyorum en cok eşim için çok üzülüyorum

3.ve son gelinim ikiside arnavut bi tek ben esimle ayni köydenim onlar KV üst katinda kira vermeden oturuyorlar ben onlardan iki minibüs uzakta kirada oturuyorum ve calisiyorum. Bigunn tatilim var tek farkim bu onlardan..onlar evlerinde yedi yirmi dört..
bir kere olsun ne esimin abileri nede kendileri nasilsiniz nasil gidiyor borcunuzu odeyebiliyomusunuz diye sormadilar isleri güçleri laf sokmak yengelerininnn.. Abileride kardeşi sonuçta maddi olarak destek olmalarini geçtim manevi olarak bile eşimin yaninda olmadilar evlenirken çok icerliyorum en cok eşim için çok üzülüyorum
Bir sürü konunuz var hangisini okuyacağız biz?

Abovvv arnavutlar çok fena ve çirkef oluyorlar.hiç takma valla beleşe yaşayan çalışmayan insanlar sen çalışıyosun, hiç dengim değilsiniz der gibi dön totonu otur telefonunda uğraş

Abovvv arnavutlar çok fena ve çirkef oluyorlar.hiç takma valla beleşe yaşayan çalışmayan insanlar sen çalışıyosun, hiç dengim değilsiniz der gibi dön totonu otur telefonunda uğraş

Her arnavutluyu ayni kefeye koymayin ve böyle ulu orta sunlar böyledir felan diyip hakaret etmeyin, lütfen. ben bizzar tanimiyorum arnavutlulari ve tanimadan öyle bilmek istemiyorum.

Her arnavutluyu ayni kefeye koymayin ve böyle ulu orta sunlar böyledir felan diyip hakaret etmeyin, lütfen. ben bizzar tanimiyorum arnavutlulari ve tanimadan öyle bilmek istemiyorum.

Bu nasıl sığ bir düşüncedir. Çabucak bitmeli sizin zihniyetinizdeki insanlar. Utanç verici ve basit bir söylem.

Konu sahibi arkadaş, siz de görüşmeyiverin olsun bitsin.

Gidin tanışın bir tanesiyle, en ufak bir şeyde deneyimlersiniz.İyi şanslar.

Keşke benim ki de benimle konuşmasa :63::KK53: razıyım yani kötü ben olayım

Gidin tanışın bir tanesiyle, en ufak bir şeyde deneyimlersiniz.İyi şanslar.
Cok zaman qecmis mesj ustune ama yazmadan edemedim fenalik ve cirkeflik arnavutlarla alakali bsey deqil kisilik ve karakter meselesidir bende Arnavut kiziyim ama fenaliqimda cirkefliqimde yoktur Allaha bin sukur bir kisiyle butun bi toplumu yargilamayinz lutfen size oylesi denk qelmistir belki oyuzden herksi yargimalayn.

Mesafeli ol boş ver daha iyi olur, ne kadar bilinmezsin o kadar kafan da rahat olur, sen kendi sevdiklerine ailene bak. Onlar ne yapmış ilgilenme bile :)

Back
X