Canim çok sıkılıyor düşünmekten:(

Sevimlihaydut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2020
111
65
48
Merhabalar. Ben geçenlerde yine yazmıştım .Bir çocukla tanıştığını sonra onu sildigimi tekrar barışmak istedigimi yazmıştım .Bundan yaklaşık 2 ay öncede ona aklımdan çıkmadığını vs. Söyledim .Oda benim çok sorunların var kafam karışık falan demişti .Dün bir durum attım üzerine nasılsın diye sormuş ben tam unutmaya başlamışken .Bende sorunların vardı sende iyi misin dedim herkeste olan şeyler vs.dedi.Hic lafı sözü uzatnadaan.Bu çocuk benim hiç aklımdan çıkmıyor .Çok dert ediyorum çok :(

Kendini şu çocuğa malzeme etme.
Bi meşgale bul.
Yeryüzünde erkek çok.
Son seçeneğin gibi eşikte beklemeyi bırak.
Canın çok flört çektiyse ve çok kaptırmıycaksan bişi diyemem.
Ama sonra gelip burada duygularımla oynadı diye konu açma

adam ara ara geliyp yokluyor yine gidiyor .. nasılsa beni unutamadı egosu okşanıyor.. lütfen siz böyle yaparsanız geleceği varsa da gelmez

Merhabalar. Ben geçenlerde yine yazmıştım .Bir çocukla tanıştığını sonra onu sildigimi tekrar barışmak istedigimi yazmıştım .Bundan yaklaşık 2 ay öncede ona aklımdan çıkmadığını vs. Söyledim .Oda benim çok sorunların var kafam karışık falan demişti .Dün bir durum attım üzerine nasılsın diye sormuş ben tam unutmaya başlamışken .Bende sorunların vardı sende iyi misin dedim herkeste olan şeyler vs.dedi.Hic lafı sözü uzatnadaan.Bu çocuk benim hiç aklımdan çıkmıyor .Çok dert ediyorum çok :KK43:
Başka dertler bulun.boşluktan bunlar. İş okul gelecek kariyer kaygınız olsun. Bu zamanda böyle dertler lazım.

27 yaşındayım ayrıca gelecek kaygım yok mesleğim var :) o kişi 30 ve asgari ücret bir işte çalışıyor .Tabi bunlar benim için zerre önemli değil

Bunlar bence zerre umrunda olsun çünkü işler ciddiye bindiğinde çok umrunda oluyor her şeyi kız tarafı olarak sen alınca.Bir insan kadın ya da erkek farketmez açıkça sorun bende şu bu diye uzaklaşıyorsa sen ondan önce koş ki seni daha bulamasın.En başından sıkıntısı olanın sonradan derdi hiç bitmez.Aşk da hikaye ben aşk kadınıyımdır ama mantık olmadan hiç bişey olmuyor tecrübeyle sabit.
27 yaşındayım ayrıca gelecek kaygım yok mesleğim var :) o kişi 30 ve asgari ücret bir işte çalışıyor .Tabi bunlar benim için zerre önemli değil

Sadece vakit geçirip flört edeceksen cevap ver konuş, ama aşık olurum diyorsan ki o yöndesin konuşma hatta direkt engelle gitsin.

Bunlar bence zerre umrunda olsun çünkü işler ciddiye bindiğinde çok umrunda oluyor her şeyi kız tarafı olarak sen alınca.Bir insan kadın ya da erkek farketmez açıkça sorun bende şu bu diye uzaklaşıyorsa sen ondan önce koş ki seni daha bulamasın.En başından sıkıntısı olanın sonradan derdi hiç bitmez.Aşk da hikaye ben aşk kadınıyımdır ama mantık olmadan hiç bişey olmuyor tecrübeyle sabit.
Evet haklısınız çevremdeki herkes bu yönde konuşuyor .Ama başka bir şey vardı onocukta sersiligi mı beni cezbetti bilmiyorum .Net olmaması ayrı canımı sıkıyor tabi .

Merhabalar. Ben geçenlerde yine yazmıştım .Bir çocukla tanıştığını sonra onu sildigimi tekrar barışmak istedigimi yazmıştım .Bundan yaklaşık 2 ay öncede ona aklımdan çıkmadığını vs. Söyledim .Oda benim çok sorunların var kafam karışık falan demişti .Dün bir durum attım üzerine nasılsın diye sormuş ben tam unutmaya başlamışken .Bende sorunların vardı sende iyi misin dedim herkeste olan şeyler vs.dedi.Hic lafı sözü uzatnadaan.Bu çocuk benim hiç aklımdan çıkmıyor .Çok dert ediyorum çok :KK43:
Bence o sana karşı bişeyler hissetmiyor we bahane uyduruyor. Ondan sana hayır gelmez başkalarıyla tanış konuş vakit geçir daha da ileri gitmeden wazgeç derim ben çünkü takıntı yaparsan çok üzülürsün net olmayan biri seni üzer.

Haklısınız ama tutamıyorum kendimi .Adama yazdım seni tanenen siliyorum diye .Oda hakkını helal et . Düşünce ne saygı duyuyorum dedi .Çok farklı beklentiyle yazmıştım oysa ki

Back
X