Canım çok sıkılıyor

vesikaliyarim

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
8.951
En iyi cevaplar
1
15.784
388
45
İçinizde canı çok sıkılan var mı?
Ne aşk var ne de arayan soran...Akşama dek telim çalmıyor artık...5 yıllık ilişkim biteli 1 ay oldu...Boşluk hissi...Tanıştıklarımın hiçbiriyle muhabbet bile edemedim o derece...
Çok zor...Defalarca ayrılık yaşattı bu insan bana her seferinde acı...İşte yine...

Hobi vs kesmiyor...Konuşacak tek insan bulamıyorum...Sanki yaşamıyorum..Ne sevgü ne aşk ne sex ne de arkadaş hiçbişeyim yok

size zumba öneririm hem yenı arkadaslar da edinirsiniz hem de insana neşe veriyor

Bana hiçbişi neşe vermiyor biliyo musun...yalnızlık cok yogun
ayrılığın üzerinden çok kısa bir süre geçmiş, çok normal. depresif şarkılar, kitaplar dinleme, okuma.. hatta nerde enerjik şarkılar var tak kulaklığını dinle çok iyi gelir. zumbada neden önerdim hep enerjik müzikler birde dans edince insan mutsuzsa bile mutlu oluyor bi süre sonra

Hemen hepimizin yalnız hissettiği,boşlukta kaldığı zamanlar olmuştur. Herşey gibi bu da gelip geçiyor.
Kendi adıma ben işe çok asılıyordum yalnız hissettiğim dönemlerde. Hem iş hayatında başarılı olup mutlu oluyordum hem de yoğunluktan yalnızlığımı unutuyordum.
Gündüz işe,akşam kursa giderdim.
Eve gidince yatağımı çok severdim.

Kendinize biraz daha zaman verin,
cok yeni bir ayrilik yasamissiniz, 1 ay bunu atlatmak icin kisa bir sure.

Nasıl desem parçalaya parçalaya bitiremedi beni...
Önce saygısızlık ve kötü muameleye dayanamayıp ben bitirdim, 3 ay geçti barıştık...sonra da 3 hafta geçmişken intikam alırcasına kendi ayrıldı..

Hep ayrılık hep ayrılık küser hep..İnsan ayrılık acısını ne kadar sıklıkta yaşar hayatında? Ben sürekli ayrılık acısı yaşadım düşün halimi..Ayrıldık bile demeden giderdi cogu zaman da bitti mi diye sorardım

bittigi iyi olmus o vakit,
siz acinizi yasayin elbette, ama bitirin de kafanizda.

Düsünüyorum simdi ben ne yapardim
Yalnizliktan keyif alan biriyim ama laflayacak insan lazim
Bir sinemaya git orada birileriyle belki tanisirsin. Al dergini git otur bir kafede kahveni ic
Bilmiyorum ya ben bekarken sinemaya yalniz gittigimde tanismak isteyen, yalniz denize girerken tanismak isteyen, hic olmadi yalniz siparisimi verirken kasiyerle laflastigim oluyordu
Hayata karis, o zaman mutsuzlugunu üzerinden attigin anda konusacak birileri olur etrafinda
Ha ben de yalnizim simdi evlendim uzaklara
KK da zaman gecirmek yetiyor, insanlar gercekten yorucu bir enerji birakiyolar üzerimde
Esim de cok calisiyor
Yemek tarifleri deniyorum cocuklarimi gezdiriyorum
ama hic arkadasim yok, akrabam yok
Ama hayat güzel ya, gercekten
Sen degisirsen dünyan degisir emin ol

Dediğin gibi yapıyorum ama orda kalıyor...
Benim bu ilişki işlerinde hiç şansım olmadı zaten..

İnsan defalarca ve defalarca ayrılık acısı cekmişse cozumler bile monotonlaşıyor...
Sanki yaşama amacımı kaybetmiş gibiyim

Dediğin gibi yapıyorum ama orda kalıyor...
Benim bu ilişki işlerinde hiç şansım olmadı zaten..

Bu genellemeyi yapma kendine, haksizlik etmek bu
Sözlerini degistir, kendini sev
Zamanla degisecek hersey emin ol
Ben de uzunca bir süre baska sözlere inandim, degersiz olduguma birsey hak etmedigime falan filan
Bunlar sadece hastalik yapip kaldilar bedenimde
Sonra isyan ettim, bana bicilen bu degil dedim
Kimse bana deger bicemez, ben kendi degerimi bilrik kimse bilmezse dedim
Uzun bir yolculuktu bu benim ki
Cünkü o halin bir sonu yoktu günden güne bitiyordum genc yasimda
Simdi esim el üstünde tutar beni, ha cevrem hic yok ama dert etmem
Mutlu olmak önemli gerisi bos
Bir daha diyorum kendine haksizlik etme
Kaderini sen cizersin

Şu konuma bakarsan belki daha iyi anlarsın

Okumustum bunu
Kötü degil bunlar, bilmezsin ki ne tür belalardan korundun
emin ol bilemezsin
Bunlari bircok kisi de yasiyor yani, insan yasamasa bile sahit oluyor
Ayriliklar girla
En azindan bosanmis ve cocuklu yalniz kalmamissin
Bu cok büyük bir arti
Ki yasin da genc
Karsina cikabilecek seni cok sevecek o insanin varligina inanman gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…