Canım çok sıkılıyor

Vazelin005

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2017
1.578
2.211
133
40
Kitap okumayı çok seviyorum ama okumak da istemiyorum, kanaviçe işlemek ilaç gibi ama istemiyorum, temizlik yapmak istiyorum ama içimden gelmiyor, diyet yapıyorum ıyyy bu bitki çaylarını nasıl içiyorsunuz ya, midem bulanıyor içince.Çok kilolu değilim ama covit e yakalanınca doktorun da tavsiyesi ile yedim de yedim 3,4 kilo vermem lazım. Sıkıldım her şeyden

Başlığı okuyunca "benim de" dedim içimden. Ben de karantinadayım, eşim pozitif. Geçmiyor gibi zaman.
Geçmiş olsun, benim karantina bitti ama iş yapma gücü bırakmadı bu virüs, yürüyüş de yapamıyorum, ter içinde kalıyorum, nefes alamıyorum, hava zaten soğuk, eve tıkıldım kaldım

Sevdiğiniz bir diziyi sezon sezon izleyin. Sürükleyici, aksiyon içeren, fazla duygusal olmayan bir tane seçin. Kafanız dağılsın, sonra toparlarsınız ıns

Geçmiş olsun, benim karantina bitti ama iş yapma gücü bırakmadı bu virüs, yürüyüş de yapamıyorum, ter içinde kalıyorum, nefes alamıyorum, hava zaten soğuk, eve tıkıldım kaldım
Teşekkür ederim, size de çok geçmiş olsun. Biraz daha zaman geçince iyice toparlarsınız inşaallah.

Başlığı okuyunca "benim de" dedim içimden. Ben de karantinadayım, eşim pozitif. Geçmiyor gibi zaman.
Konudan bağımsız ama 10 kiloyu ne kadar sürede verdiniz, ben de şu an 71 kiloyum boyum 170 ama kilomu belli etmeyenlerdenim 60 olunca yüzüm çöküyor resmen, kemiklerim çıkıyor ama yine de 60 olmak istiyorum

Şu depresyon teşhisini de kafanıza göre koymayın ya. İnsanlar bunu kabullenip kendini daha da salacak.
Ben de tam tersi oluyor acı çekmeyi sevmem, bulunduğum durumu kabullenip otırmam, değiştirmeye çalışırım. Depresyon için geçerli en çok

Depresyona girmissiniz malesef
Herşeye depresyon diyorsunuz ya
Merak ediyorum tıp okuyup tus u kazanıp psikiyatri bölümüne mi asistan oldunuz ?ne biliyorsunuz 89 ki biri uzmanligini almış da olamaz çünkü.
Psikologsaniz da teşhis koyamazsiniz o konuya girmeyeyim

Ben de tam tersi oluyor acı çekmeyi sevmem, bulunduğum durumu kabullenip otırmam, değiştirmeye çalışırım. Depresyon için geçerli en çok
Bu sizin üzerinizden söylenmiş bi uyarı cümlesi olsun o halde. Depresyon denen zıkkıma giren 2.ye %50 3.ye %100 4.ye %200 ihtimalle girer gibi bir şey okumuştum bir yerde. Bunun kronikleşebileceğini düşünüyorum o yazıdan sonra. Yani ay girdim çıktım gibi bir şey değil. Basit bir şey değil. Maalesef ülkemiz şartlarına paralel olarak lanet pandemi bu olaya çok yardımcı olan bir şey. Ve zaten acıyı arabeski de seven kültürümüzle harmanlanınca ooo süper.
Burda çok oluyo insanların anksiyete okbsi filan oluyo ama 1 kere doktora gitmemiş. Gelmiş Bdv'de çözüm arıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…