- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.211
- 133
- 40
- Konu Sahibi Vazelin005
-
Geçmiş olsun, benim karantina bitti ama iş yapma gücü bırakmadı bu virüs, yürüyüş de yapamıyorum, ter içinde kalıyorum, nefes alamıyorum, hava zaten soğuk, eve tıkıldım kaldımBaşlığı okuyunca "benim de" dedim içimden. Ben de karantinadayım, eşim pozitif. Geçmiyor gibi zaman.
Depresyona giriyorum gibi ama girmek de istemiyorumDepresyona girmissiniz malesef
Teşekkür ederim, size de çok geçmiş olsun. Biraz daha zaman geçince iyice toparlarsınız inşaallah.Geçmiş olsun, benim karantina bitti ama iş yapma gücü bırakmadı bu virüs, yürüyüş de yapamıyorum, ter içinde kalıyorum, nefes alamıyorum, hava zaten soğuk, eve tıkıldım kaldım
Konudan bağımsız ama 10 kiloyu ne kadar sürede verdiniz, ben de şu an 71 kiloyum boyum 170 ama kilomu belli etmeyenlerdenim 60 olunca yüzüm çöküyor resmen, kemiklerim çıkıyor ama yine de 60 olmak istiyorumBaşlığı okuyunca "benim de" dedim içimden. Ben de karantinadayım, eşim pozitif. Geçmiyor gibi zaman.
Biliyorum geçecek ama bu durumda olmaktan nefret ediyorum, hiç bir şey e enerjim yok.Klasik depresyon hallerizamanla geçecektir umutsuz olmayın
Ben de tam tersi oluyor acı çekmeyi sevmem, bulunduğum durumu kabullenip otırmam, değiştirmeye çalışırım. Depresyon için geçerli en çokŞu depresyon teşhisini de kafanıza göre koymayın ya. İnsanlar bunu kabullenip kendini daha da salacak.
Herşeye depresyon diyorsunuz yaDepresyona girmissiniz malesef
Bi yolunu bulmak lazım, uzadıkça uzuyor illetHerkeşler böyle dostum,
Çünkü bişey yapamıyoruz ki. Dışarı çıkamıyoruz. Çıksak mecburi ihtiyaçlar için. Bir yerlere gidip gezemiyoruz, eğlenemiyoruz. İnsan nasıl mutlu olur, nasıl canı sıkılmaz?
Şimdi silkelendim, silkelenince Allahhh diye bağırdım, inşallah kendime grlmişimdir.Bi silkelenin kendinize gelin
Bu sizin üzerinizden söylenmiş bi uyarı cümlesi olsun o halde. Depresyon denen zıkkıma giren 2.ye %50 3.ye %100 4.ye %200 ihtimalle girer gibi bir şey okumuştum bir yerde. Bunun kronikleşebileceğini düşünüyorum o yazıdan sonra. Yani ay girdim çıktım gibi bir şey değil. Basit bir şey değil. Maalesef ülkemiz şartlarına paralel olarak lanet pandemi bu olaya çok yardımcı olan bir şey. Ve zaten acıyı arabeski de seven kültürümüzle harmanlanınca ooo süper.Ben de tam tersi oluyor acı çekmeyi sevmem, bulunduğum durumu kabullenip otırmam, değiştirmeye çalışırım. Depresyon için geçerli en çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?