çeşitli sebepler dolayısıyla 2.5 senelik sevgilimi kavgadan ve dırdırdan bıktırdım. tabi onun da ilgisizlği ilişki içerisinde yapayalnız hissetmeme yol açtı ve sonucunda o kaçtıkça ben kovaladım. ona o kadar bağımlı oldum ki günlerdir ya biterse endişesiyle yemek dahi yiyemiyorum. zaten evlenmeyi çok istemeyen biriydi. evlense bile 30 yasını falan uygun görüyodu ( bu arada ben 21 o 23 ysında) ama son zamanlarda kavgalar öyle boyta geldi ki uzun bir süredir benle evlenmek istemiyor. ama beni çok seviyor ve kaybetmek de istemiyor. gecen gün bi anlık ayrılıgı dusundugunden bahsetti bana. bunu düşünmek için illa herseyin kötü gitmesi gerekmezmiş. cok ezik göründüm karsısında beni bırakmasın diye nerdeyse yalvardım ama bu işleri daha da ezik hale getidi. bikaç gündür aramız fena değil ayrılmicagını sanıım biliyorum. beni sevdiğini söylüyor telefonda. 20 gün boyunca tatil sebebiyle görüşüp konuşamicaz. beni özliceğini biliyorum. üzse bile beni bende hatalarımı biliyorum ve ilişkiyi toplamak benimle evlenmek istemesini sağlamak istiyorum.. sizin başınıza böyle bir şey geldi mi naptınız ne olur yardım edin bana çok üzgünüm...