canım çok sıkkın bana yardımcı olun...

lolyci1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
31
0
1
İstanbul
çeşitli sebepler dolayısıyla 2.5 senelik sevgilimi kavgadan ve dırdırdan bıktırdım. tabi onun da ilgisizlği ilişki içerisinde yapayalnız hissetmeme yol açtı ve sonucunda o kaçtıkça ben kovaladım. ona o kadar bağımlı oldum ki günlerdir ya biterse endişesiyle yemek dahi yiyemiyorum. zaten evlenmeyi çok istemeyen biriydi. evlense bile 30 yasını falan uygun görüyodu ( bu arada ben 21 o 23 ysında) ama son zamanlarda kavgalar öyle boyta geldi ki uzun bir süredir benle evlenmek istemiyor. ama beni çok seviyor ve kaybetmek de istemiyor. gecen gün bi anlık ayrılıgı dusundugunden bahsetti bana. bunu düşünmek için illa herseyin kötü gitmesi gerekmezmiş. cok ezik göründüm karsısında beni bırakmasın diye nerdeyse yalvardım ama bu işleri daha da ezik hale getidi. bikaç gündür aramız fena değil ayrılmicagını sanıım biliyorum. beni sevdiğini söylüyor telefonda. 20 gün boyunca tatil sebebiyle görüşüp konuşamicaz. beni özliceğini biliyorum. üzse bile beni bende hatalarımı biliyorum ve ilişkiyi toplamak benimle evlenmek istemesini sağlamak istiyorum.. sizin başınıza böyle bir şey geldi mi naptınız ne olur yardım edin bana çok üzgünüm...

Hiç başıma gelmedi. Gururumu ayaklar altına alıp da kimseye yalvarmadım! Bence sen de dene pişman olmazsın sonradan.

Buna benzer bir durum yaşadım hatta açtığım konulardada vardır.Erkek arkadaşım aşırı ilgisizdi sürekli bitirelim derdi bana.Bense aptal gibi bitirmeyelim diye diretirdim birgün geldi bana bitiriyorum dedi canım nasıl acıyor anlatamam sana.Ama o an arkadaşım dedi ki bitir bırak ne hali varsa görsün içim yana yana tamam bitti dedim ertesi gün geri geldi bende davranışlarımı değiştirdim önceden o ezik olan insan gitti yerine daha güçlü bir kadın yarattım şuanda Allah'a şükür bir sıkıntım yok.Canım gururunu ayaklar altına sakın ama sakın alma gurur çok önemli.Davranışlarını değiştir kendini önemli gör yücelt hatta onu ez her şey güzel olacak Allah'a da dua et ;)

Kendisine saygisiz olan bu kizlari hic anlamiorum . Bi erkek ya senden önemli mi . Duygularinizla hareket etmekten hep bu kayiplariniz. Mantiginla hareket et . Erkekler btti sanki . Sonra sevgilim neden terkedio beni diosunuz . Birakin hayata bakin kacin bak bakalim nasil pesinden geliyor .gelmese de gelmesin hayat güzel bosuna kendinize zindan ediosunuz hayati

Once siz kendinize saygi duyun ki karsi taraf da dogru mesaji alsin.

Baktiniz isler istedigniz gibi gitmiyor... dunyada kalan son erkekmis gibi davranmaniza luzum yok.
Zaten siz ne kadar bunun farkinda olursaniz, onlar da kacmasaniz dahi kovalamaktan vazgecmiyorlar...

Buna benzer bir durum yaşadım hatta açtığım konulardada vardır.Erkek arkadaşım aşırı ilgisizdi sürekli bitirelim derdi bana.Bense aptal gibi bitirmeyelim diye diretirdim birgün geldi bana bitiriyorum dedi canım nasıl acıyor anlatamam sana.Ama o an arkadaşım dedi ki bitir bırak ne hali varsa görsün içim yana yana tamam bitti dedim ertesi gün geri geldi bende davranışlarımı değiştirdim önceden o ezik olan insan gitti yerine daha güçlü bir kadın yarattım şuanda Allah'a şükür bir sıkıntım yok.Canım gururunu ayaklar altına sakın ama sakın alma gurur çok önemli.Davranışlarını değiştir kendini önemli gör yücelt hatta onu ez her şey güzel olacak Allah'a da dua et ;)

İnsallah guzel olur... Gelsin ayaklarima kapnsin ben ne yapmisim desin istiyroum. Canimi oyle acitti ki cunku... Evet haklisiniz belki ben buna izin verdim ama simdi duzeltmek istiyorum biseyleri ya kendim icin ya iliskim icin... Onu nasil kacirmadan kendime tekrar baglarim bunu bilmek istiyorum...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnsallah guzel olur... Gelsin ayaklarima kapnsin ben ne yapmisim desin istiyroum. Canimi oyle acitti ki cunku... Evet haklisiniz belki ben buna izin verdim ama simdi duzeltmek istiyorum biseyleri ya kendim icin ya iliskim icin... Onu nasil kacirmadan kendime tekrar baglarim bunu bilmek istiyorum...

Dik dur o olmadan da hayatını yaşayabilirsin.Bunu bilsin yeter.

Bunu ona nasil anlaticam... Sizce bi konusma mi yapayim akisina mi birakirken bunu gosteriyim ona? Ne olur bir akil verin.. Nasil davranirsam onsuz da olabilicegimi anlar?

Konuşma yapmak saçma olur.Ne diyeceksiniz ''ben artık dik durucam karşında felan mı?''
Hissettir.Koşma peşinden bir kere.Arama o arasın merak etsin.

Konuşma yapmak saçma olur.Ne diyeceksiniz ''ben artık dik durucam karşında felan mı?''
Hissettir.Koşma peşinden bir kere.Arama o arasın merak etsin.

Haklisiniz artik ilgiyi de o haketmiyo benim ihtiyacim var bu saatten sonra.. Yinede cok ozledim. Cok sesini duyasim var. O beni aramiyo merak etmiyo ya ben hepten kotu oluyorum :(

Sabirli olmalisin canm erkekler cok fazla ilgiyi gorduklerinde seni cepte saydiklarindan ilgileri farklilasir sevseler bile gozleri korkar. Sabret o aramadan sen arama 2 kez o arasin 1 kez sen ara ve bu surecte de sende kendini dinle ne kadarlik iliskin bilmiyorum ama soyle dusun o yokkende yasabildigine gore eger birgun allah yollarinizin ayirirsa yine oyle yasarsin... Kendine bunu yapma olan sana olur.

canım erkekler bizim kadar duygusal değil... çok seven insan zaten ilgisinden belli eder seviyorum demek yetmez kesinlikle...
seni seviyorum demese eminim sen ona o kadar bağlı olmayacaksın... sen de fazla ilgi gösterme evlilik falan bunları konuşmak için yaşınız genç kaldı ki seni gerçekten sevse her sabah yanında uyanman için can atardı zaten... bence sen de ona verdiğin değeri bir gözden geçirip hakettiğini yaşatmalısın... yoksa sürekli yalvaran sen olursan egosunu bol bol okşarsın ve seni bunun için kullanmaya devam eder sürekli... ağırlığını göstermelisin canım çok seviyor olabilirsin hatta dünyadaki tek erkek o dur gözünde ama daha yaşın çok genç...

canım erkekler bizim kadar duygusal değil... çok seven insan zaten ilgisinden belli eder seviyorum demek yetmez kesinlikle...
seni seviyorum demese eminim sen ona o kadar bağlı olmayacaksın... sen de fazla ilgi gösterme evlilik falan bunları konuşmak için yaşınız genç kaldı ki seni gerçekten sevse her sabah yanında uyanman için can atardı zaten... bence sen de ona verdiğin değeri bir gözden geçirip hakettiğini yaşatmalısın... yoksa sürekli yalvaran sen olursan egosunu bol bol okşarsın ve seni bunun için kullanmaya devam eder sürekli... ağırlığını göstermelisin canım çok seviyor olabilirsin hatta dünyadaki tek erkek o dur gözünde ama daha yaşın çok genç...

Gunlerdir gozume uyku girmedi ne oldu da benden sogudu diye zaten. O bana ne ilgisizlikler yapti ben yine onu herseyiyle sevmeye devam ettim. Simdi dusunup duruyorum ayriligi ilk defa dusundugune gore ne oldu neden bu hale dusurdum kendimi diye cok uzuluyorum.. Belki evlilik lafini yapip onu korkutmus olabilirim ama yinede seven insan her sabah benimle uyanmak isterdi. Gozlerimin icine cok guzel bakiyo ama bana olan tahammulunun kalmadigini hissettigini soyledi. Belki bosuna cabaliyorum ama yine de cabalamak toparlamak istiyorum. Umarim gorustugumuzde kotu olmaz bitirelim demez de bende tavrimi koyarak iliskiye devam ederim gorur benim dik durabildigimi. Cok uzgun olsam da istedigi vakti ona verdim aramiyorum mesaj bile o atarsa atiyorum.... Ki kafasini da dinleyecek olsa merak eden aramaz mi....

Sabirli olmalisin canm erkekler cok fazla ilgiyi gorduklerinde seni cepte saydiklarindan ilgileri farklilasir sevseler bile gozleri korkar. Sabret o aramadan sen arama 2 kez o arasin 1 kez sen ara ve bu surecte de sende kendini dinle ne kadarlik iliskin bilmiyorum ama soyle dusun o yokkende yasabildigine gore eger birgun allah yollarinizin ayirirsa yine oyle yasarsin... Kendine bunu yapma olan sana olur.

Beni en cok uzen sey ayrilmayi dusunmek icin biseylerin kotu gitmesi gerekmez demesi oldu. Daha once ayriliktan bahsetmeyip ben seni sacma seyler icin terketmem diyen insan soyledi bunu bana.. İste bunlari aklimdan atamiyorum. Ben ona ne kotuluk yaptimda bunlari soyleyecek kadar canimi yakti benim. He ama bunlarin ardina hala beni cok sevdigini soyleyebiliyo. Acikcasi artik bilmiyorum seviyo mu yada seviyosa sevgi boyle mi olmalidir... Hic gucum kalmadi. İki bucuk senemi ona verdim. Hep yardimci oldum ve aldigim karsilik bir tesekkur bile degil... Yine de gonul iste seviyorum aptali... Benimle olsun istiyorum. Baskasiyla gormeye dayanamam.

Gunlerdir gozume uyku girmedi ne oldu da benden sogudu diye zaten. O bana ne ilgisizlikler yapti ben yine onu herseyiyle sevmeye devam ettim. Simdi dusunup duruyorum ayriligi ilk defa dusundugune gore ne oldu neden bu hale dusurdum kendimi diye cok uzuluyorum.. Belki evlilik lafini yapip onu korkutmus olabilirim ama yinede seven insan her sabah benimle uyanmak isterdi. Gozlerimin icine cok guzel bakiyo ama bana olan tahammulunun kalmadigini hissettigini soyledi. Belki bosuna cabaliyorum ama yine de cabalamak toparlamak istiyorum. Umarim gorustugumuzde kotu olmaz bitirelim demez de bende tavrimi koyarak iliskiye devam ederim gorur benim dik durabildigimi. Cok uzgun olsam da istedigi vakti ona verdim aramiyorum mesaj bile o atarsa atiyorum.... Ki kafasini da dinleyecek olsa merak eden aramaz mi....

nasıl oluyor bilmiyorum ama o ruhsuz erkekler usta işte bu konuda... okudukça düşünüyorum da hayatıma giren bütün erkekler için çok güzeldim çok tatlıydım hayatlarına iyi ki girmiştim falan neler neler... hepsinin de ne kadar büyük yalancı olduğunu gördüm ve sonra sonra düşündükçe ne kadar gerizekalıymışım ben dedim çünkü anladım ki sürekli üzülen bensem hiç sevilmemişim... bunu da şuan ki sevgilim sayesinde anladım :16: yine arada problemler oluyor tartışıyoruz falan ama hiç birbirimize küs uyumamışızdır şimdiye kadar... senden soğudum sana tahammül ediyorum vs bu laflar çok ağır kolay ağza alınmamalı...
bazı şeyleri görebilmek için uzaktan bir bakmak gerekir bence biraz ayrılıkla sınayın birbirinizi ;) bu süreçte ah vah ben onsuz naparım ne ederim şeklinde değil bensiz neler yapıyor mutlu mu şeklinde gözlemlemelisin çünkü seninle mutlu olmayan bir adam sana mutluluk veremez.

İlgisizliği ile beni hırçınlaştıran bir erkeğe yalvarmam yol veririm ancak.
Sevgiliyken bana üzüntü ve endişe duygularını veren adam evlenince verem falan eder Allah korusun:ssz:

Bunu ona nasil anlaticam... Sizce bi konusma mi yapayim akisina mi birakirken bunu gosteriyim ona? Ne olur bir akil verin.. Nasil davranirsam onsuz da olabilicegimi anlar?

bebeğim ben konusma yapmanı önermem bu benim şahsi görüşüm üstüne düşüyormussun edası verirsin kaldı ki o istekli değil.Davranışlarınla belli et arama sorma üstüne düşme onsuzda hayatının çok güzel olduğunu belirt.Gidip söyle demiyorum sadece o edayı ver.Örnek olarak senin sevmediğin umrunda olmayan bir erkeğe karşı nasıl davranırsın gayet soğuk değil mi? Bunu sevdiğine yapmak zordur bilirim ama öyleymiş gibi göstermek senin elinde.Dediğim gibi güçlü ol,güçlü olan her zaman kazanır bak Hürrem Sultana koskoca padişahı eline almış :D karşındakini vicdansız olcak ama ezikle :16:

çeşitli sebepler dolayısıyla 2.5 senelik sevgilimi kavgadan ve dırdırdan bıktırdım. tabi onun da ilgisizlği ilişki içerisinde yapayalnız hissetmeme yol açtı ve sonucunda o kaçtıkça ben kovaladım. ona o kadar bağımlı oldum ki günlerdir ya biterse endişesiyle yemek dahi yiyemiyorum. zaten evlenmeyi çok istemeyen biriydi. evlense bile 30 yasını falan uygun görüyodu ( bu arada ben 21 o 23 ysında) ama son zamanlarda kavgalar öyle boyta geldi ki uzun bir süredir benle evlenmek istemiyor. ama beni çok seviyor ve kaybetmek de istemiyor. gecen gün bi anlık ayrılıgı dusundugunden bahsetti bana. bunu düşünmek için illa herseyin kötü gitmesi gerekmezmiş. cok ezik göründüm karsısında beni bırakmasın diye nerdeyse yalvardım ama bu işleri daha da ezik hale getidi. bikaç gündür aramız fena değil ayrılmicagını sanıım biliyorum. beni sevdiğini söylüyor telefonda. 20 gün boyunca tatil sebebiyle görüşüp konuşamicaz. beni özliceğini biliyorum. üzse bile beni bende hatalarımı biliyorum ve ilişkiyi toplamak benimle evlenmek istemesini sağlamak istiyorum.. sizin başınıza böyle bir şey geldi mi naptınız ne olur yardım edin bana çok üzgünüm...

Yaanlız kalan sensin,ilgisiz olan o,ayrılığı düşünen o ve siz hala evlenmesini sağlamak istiyorsunuz..
Yapayanlızsınız ve her an bırakabilicek biri için fazla mücadele vermeyin derim ben.

Umursamaz davranın. Sessiz olun. Ne derse (iliski bitişi konusunda) evet haklisin aslında diyin. Ve akısına bırakın. Denedim yüzde yuz çalışıyor. Asla ağlamak yok. Kendini bırakmış göstermek yok.

Yaanlız kalan sensin,ilgisiz olan o,ayrılığı düşünen o ve siz hala evlenmesini sağlamak istiyorsunuz..
Yapayanlızsınız ve her an bırakabilicek biri için fazla mücadele vermeyin derim ben.

dün annemle bunu konuştum.. ona keşke daha önceden anlatsaydım dedim ve o da aynı şeyi söyledi bana. ilgili olsa bile onunla gerçekten bir hayat kurmak istiyor musun dedi. seni seviyorum deyip bu kadar yıpratmış bir insanın hayatında artık yeri olmasın dedi... üzülürsün ama geçicek dedi. onu terketmeyi düşünüyorum ama yine de canım acıyo işte.... okadar saf ve temiz sevdim ki nasıl bunu bana yaptı bizi böyle harcadı diye içimi çok sıkıyorum... çok oynadı duygularımla çok. ona verdiğim emeği bir başkasına versem belki beni baş tacı yapardı.. ama olmadı işte.. dogru kişi o sanmıştım. inandım beni sevdiğine.....

Back
X