canım çok sıkkın bana yardımcı olun...

nasıl oluyor bilmiyorum ama o ruhsuz erkekler usta işte bu konuda... okudukça düşünüyorum da hayatıma giren bütün erkekler için çok güzeldim çok tatlıydım hayatlarına iyi ki girmiştim falan neler neler... hepsinin de ne kadar büyük yalancı olduğunu gördüm ve sonra sonra düşündükçe ne kadar gerizekalıymışım ben dedim çünkü anladım ki sürekli üzülen bensem hiç sevilmemişim... bunu da şuan ki sevgilim sayesinde anladım :16: yine arada problemler oluyor tartışıyoruz falan ama hiç birbirimize küs uyumamışızdır şimdiye kadar... senden soğudum sana tahammül ediyorum vs bu laflar çok ağır kolay ağza alınmamalı...
bazı şeyleri görebilmek için uzaktan bir bakmak gerekir bence biraz ayrılıkla sınayın birbirinizi ;) bu süreçte ah vah ben onsuz naparım ne ederim şeklinde değil bensiz neler yapıyor mutlu mu şeklinde gözlemlemelisin çünkü seninle mutlu olmayan bir adam sana mutluluk veremez.

çok haklısınız her türlü destek için hepinize tek tek çok teşekkür ederim... ki kafamda bitti zaten..

dün annemle bunu konuştum.. ona keşke daha önceden anlatsaydım dedim ve o da aynı şeyi söyledi bana. ilgili olsa bile onunla gerçekten bir hayat kurmak istiyor musun dedi. seni seviyorum deyip bu kadar yıpratmış bir insanın hayatında artık yeri olmasın dedi... üzülürsün ama geçicek dedi. onu terketmeyi düşünüyorum ama yine de canım acıyo işte.... okadar saf ve temiz sevdim ki nasıl bunu bana yaptı bizi böyle harcadı diye içimi çok sıkıyorum... çok oynadı duygularımla çok. ona verdiğim emeği bir başkasına versem belki beni baş tacı yapardı.. ama olmadı işte.. dogru kişi o sanmıştım. inandım beni sevdiğine.....

Şimdi üzülseniz 2.5 yllık emeğinize üzüleceksiniz ama ileride evlenseniz o zaman yaşayacağınız pişmanlık bunun kat be katı olacak.
Sizin saf ve temiz duygunuzu haketti mi?
O sizin hyalinizi kurduğunuz geleceği hakediyor mu ?
Düşünün derim.

Back