- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim iyi geceler yeni gördüm falını cok karmasik cikmissin kafanda soru isaretleri var.. bir bayrakli yerde bir isin bir yeniligin olucak.. tertemiz bir kagit gecicek eline.. içın dolmus bir goz yasi yapip rahatloycan sırtındaki bir anda gidicek.. cok nazara gelen yıldizi dusuk birisin kalabaliktan hoslanmiyorsun.yada kakabaliga girince ates basiyor gibi oluyor yuzun sanki.. bir paketin var hediye cok sasiricak ve mutlu olucaksin.. maddi bir konusma gundeme gelicek evde 2 kisiyle.. bir yere bir yola gitmeyi dusunuyorsun yada dusunuceksin gidince rahat olucagini dusunuceksin ama gitme kafandaki soru isareti yerine oturucak duvarlar seni sıkmıycak.karmasik ruyalar gorebilirsin evham yapma cunku kafandaki dusuncelerden kaynaklanicak.uykun duzensiz cikmis ya uyuyamiyorsun yada uyuyunca kalkamiyorsun.. gözlerinin kapaklarida şiş gibi aynada kendine bakiyorsun.. evden hic cıkmak istemiyorsun cıkıncada eve girmek istemiyorsun farkli duygularin cikmis.. hamile haberiniz var.. birde bir erkek hasta cikmis ama düzelicek. Ufak tefek kadin hastaligindan tahlillerin olabilir.. 2014 yilinda cok heyecanli gunler yasiycaksin yildizin yukselicek.. vee yasadigin guzel duygulari insanlarla paylasma hemen nazar olup bozuluyor huzurun benden demesi..
canım sıkkın kötüyüm biri bakıp güzel brşeyler söyleyebilir mi
Eki Görüntüle 869813 Eki Görüntüle 869814 Eki Görüntüle 869815 Eki Görüntüle 869816 Eki Görüntüle 869817
Canim iyi geceler yeni gördüm falını cok karmasik cikmissin kafanda soru isaretleri var.. bir bayrakli yerde bir isin bir yeniligin olucak.. tertemiz bir kagit gecicek eline.. içın dolmus bir goz yasi yapip rahatloycan sırtındaki bir anda gidicek.. cok nazara gelen yıldizi dusuk birisin kalabaliktan hoslanmiyorsun.yada kakabaliga girince ates basiyor gibi oluyor yuzun sanki.. bir paketin var hediye cok sasiricak ve mutlu olucaksin.. maddi bir konusma gundeme gelicek evde 2 kisiyle.. bir yere bir yola gitmeyi dusunuyorsun yada dusunuceksin gidince rahat olucagini dusunuceksin ama gitme kafandaki soru isareti yerine oturucak duvarlar seni sıkmıycak.karmasik ruyalar gorebilirsin evham yapma cunku kafandaki dusuncelerden kaynaklanicak.uykun duzensiz cikmis ya uyuyamiyorsun yada uyuyunca kalkamiyorsun.. gözlerinin kapaklarida şiş gibi aynada kendine bakiyorsun.. evden hic cıkmak istemiyorsun cıkıncada eve girmek istemiyorsun farkli duygularin cikmis.. hamile haberiniz var.. birde bir erkek hasta cikmis ama düzelicek. Ufak tefek kadin hastaligindan tahlillerin olabilir.. 2014 yilinda cok heyecanli gunler yasiycaksin yildizin yukselicek.. vee yasadigin guzel duygulari insanlarla paylasma hemen nazar olup bozuluyor huzurun benden demesi..
teşekür ederim canım yüreğine sağlık dediklerinin hemen hemen hepsi doğru
canim banada bakabılırmsıın???
rica ederım.. Telden gırıyorum fıncanları net göremıyırum dıgerlerıne bakamadım o yuzden eve gıdınce göz atarım..
falın cok guzellll aslında ıcın bır anlık kabarmıs fakat temıze cıkıyorsun butun sıkıntıların gıdıcek kahkalarla bır konuya sevınıceksın bır paket alıcaksın bu haberden sonra.. Ufak bır gozyası yapıcaksın neden kendını yanlız eksık kırgın buruk gıbı hıssedıyorsun topla kendını maddı rahatlama olabılır aıle ıcınde bereket cıkmıs kucuk kucuk alısverısler yapıcaksın kendınde bır yenılık bır tarz yapıcaksın bu senı rahatlatıcak hadı bakalımm :) hayallerın cok mu yada hayal mı kurucaksın bılemıyorum bulutlar cıkmıs cesıt cesıt yatmıs dusunuyorsun :) bazen bır anda kıpır kıpır enerjıksın ve ozellıkle dısarı cıktıgında oluyor o gun boyu enerjık oluyorsun daha sonra kı gunler aksamadan plan yapıyorsun yarın gıdıp bunu yapayım sunu yapayım dıye gunduz olunca pes edıyorsun .. Aılenden bır kısı ya sana haksızlık yaptı yada yapıcak sakın olll sabırlı ol gecıcı galıp sensın :) cevrende sevılen yaptıklarınla göze hıtap eden bırısın bu cok guzell bence.. Dilegın her neyse bu dılegın olucak canım ve ocak ayı ıle mart ayı ıcınde :)
falın cok guzellll aslında ıcın bır anlık kabarmıs fakat temıze cıkıyorsun butun sıkıntıların gıdıcek kahkalarla bır konuya sevınıceksın bır paket alıcaksın bu haberden sonra.. Ufak bır gozyası yapıcaksın neden kendını yanlız eksık kırgın buruk gıbı hıssedıyorsun topla kendını maddı rahatlama olabılır aıle ıcınde bereket cıkmıs kucuk kucuk alısverısler yapıcaksın kendınde bır yenılık bır tarz yapıcaksın bu senı rahatlatıcak hadı bakalımm :) hayallerın cok mu yada hayal mı kurucaksın bılemıyorum bulutlar cıkmıs cesıt cesıt yatmıs dusunuyorsun :) bazen bır anda kıpır kıpır enerjıksın ve ozellıkle dısarı cıktıgında oluyor o gun boyu enerjık oluyorsun daha sonra kı gunler aksamadan plan yapıyorsun yarın gıdıp bunu yapayım sunu yapayım dıye gunduz olunca pes edıyorsun .. Aılenden bır kısı ya sana haksızlık yaptı yada yapıcak sakın olll sabırlı ol gecıcı galıp sensın :) cevrende sevılen yaptıklarınla göze hıtap eden bırısın bu cok guzell bence.. Dilegın her neyse bu dılegın olucak canım ve ocak ayı ıle mart ayı ıcınde :)
İCİN COK SIKILMIS KAFANDA BAZI KONULARI BUYUTMUSSUN SIKINTI SANKI BEYNINE KADAR ETKI ETMIS FAKAR SIKINTINI ATIYORSUN.. TERTEMUZ BIR FERAHLIK yasiycaksin..KALABALIK bir ortamda cikmissin burda nazar alicaksin bas agrin olucak.. dedikodu var cevrende insanlara karsi bir guvensizlik mi yasadin bilmem yada yasiycaksin bir kisiye kizip kirilicaksin sirt dönüceksin ama gecici bir durum.. eline para gecicek.. bogazlarindan rahatsizlanabilirsin bol su ic bogazlarin kuruyor cabuk sanki.. halsiz unutkan dalgin gibisin topla kendini.. 2 telefon haberin var ve bu haberler sevinc haberi.. bir yuzuk söz konusu aile icinde.. kisa kisa yollarin var.. cok kısmetlisin sanslisin aslinda.. evde birseyini kaybedebilirsin dikkat et.. birde paket gelicek sana.. mutluluk ve tertemiz kalp konusu olucak
Waw bu seferr aydinlik cikti falinda gunes doguyor sevincten kahkalar atiyorsun hadi insallahh.. 3 kısmet arka arkaya gelicek :) kısa kisa yollarin cikmis .. dugun mu var bilmiyorum söz nisan gibi bir elbise giyiyorsun sirti acik kupurlu gibi uzunca bir elbise hmm .. bussuru hayallerin cikmis ama hayallerin olucak .. bazı insanlardsn sıkılmissin yada bu aralar seni sıkıcaklar. Dertli bir kisi bu.. bir ehliyet sinavimi desem baska birsey mi bilemiycem ama bayrakli bir yerde imza aticaksin.. evde sanki duvarlar ustune geliyor kendi kendine dolup tasiyorsun cok hirsli ve tuttugunu koparan birisin.. yenilikler cikmis ve bir hamile haberiniz var.. ailede esiyle sorun yasayan kan bagi olan kim var bu kisi icin uzuluceksiniz.. ailenle ilgili bir dusunce mi var kafanda yada olucak mi bilemiyorum sanki seni anlamiyorlar yada sen kendini ifade edemiyorsun gibi.. uykun geliyor yatinca dusuncelerden uyuyamiyorsun sanki.. regl duzensizligin mi var hastanelik ufak bir isin olabilir.. sac degisimi, ve bir kac giyim hatta bordo yada kirmizi renkte pantolon bile alicsksin :) paket var sana ve kisa yollarin var bir kisiyle bir masa basinda konusma yapicaksin. Yilbasindan sonra icinde kelebekler ucucak gibi kalbin pir pir olucak romantik ve duygusal bir doneme giriyorsun..:)) bakan var mı
Waw bu seferr aydinlik cikti falinda gunes doguyor sevincten kahkalar atiyorsun hadi insallahh.. 3 kısmet arka arkaya gelicek :) kısa kisa yollarin cikmis .. dugun mu var bilmiyorum söz nisan gibi bir elbise giyiyorsun sirti acik kupurlu gibi uzunca bir elbise hmm .. bussuru hayallerin cikmis ama hayallerin olucak .. bazı insanlardsn sıkılmissin yada bu aralar seni sıkıcaklar. Dertli bir kisi bu.. bir ehliyet sinavimi desem baska birsey mi bilemiycem ama bayrakli bir yerde imza aticaksin.. evde sanki duvarlar ustune geliyor kendi kendine dolup tasiyorsun cok hirsli ve tuttugunu koparan birisin.. yenilikler cikmis ve bir hamile haberiniz var.. ailede esiyle sorun yasayan kan bagi olan kim var bu kisi icin uzuluceksiniz.. ailenle ilgili bir dusunce mi var kafanda yada olucak mi bilemiyorum sanki seni anlamiyorlar yada sen kendini ifade edemiyorsun gibi.. uykun geliyor yatinca dusuncelerden uyuyamiyorsun sanki.. regl duzensizligin mi var hastanelik ufak bir isin olabilir.. sac degisimi, ve bir kac giyim hatta bordo yada kirmizi renkte pantolon bile alicsksin :) paket var sana ve kisa yollarin var bir kisiyle bir masa basinda konusma yapicaksin. Yilbasindan sonra icinde kelebekler ucucak gibi kalbin pir pir olucak romantik ve duygusal bir doneme giriyorsun..
ay çok tşkr ederm cnm harbiden öle salı gnü bordo pantolon aldırdım kendime :) olablr masa başında konuşma hayatımda cddi br iş var :) düğün söz nişan hadi hayırlısı :)) evt uykum glyr ama yattığımda uyuyamyrm :)