- Konu Sahibi okyanus1881
bugun berbat bi gündüü ta kiii eve gitmeme 10 dakka kala
bugun erkek arkadasıma söylediğim bi yalanı resmen ortaya cıkardım bilmeden
aramızda yalan problemi vardı 3 ay önce. fakat düzeltmiş ve harika gidiyodu ama şimdi hersey arap sacına döndü çok üzgünüm
bugun kendimi tam inandıramassamda gene yalan söylemek zorunda kaldım hayır şimdi yalan söyledim ilk dediğim doğruydu diye ama aslında ilk dediğim değilde bugunku söylediğim doğruydu ve yalan söyledm diyip kendimi savunmak zorunda kaldım
onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum aramızda problem olsun istemiyorum :/ neyse ki eve gidene kadar yolda baya bi iyi oldu şaşırdım bu olaydan sonra . tamda tamam düzeldi diyecekken kız arkadasıma çağrı atcakken ona attım :'( ve 2 kere yabmısım bunu farkında değilim alışkanlık olmuş. o da beni aradı bağırdı felan uyuyodu çünkü vedalaşmıştık netten. sonra özür diledim yanlıslıkla attım dedim daha cok sinirlendi ve kime atıosan akşam akşam git ona at küfür etti kapattı
bu çağrıyıda bu olayla ilgili kız arkadasıma atıodum ne zamandır grüşmüodum. atma sebebimde olayı anlatıp erkek arkadasm sana netten sorarsa benim dediğim gibi de tamam mı demekti
zaten diyemedim param yok . Off . hersey cok qüzel gidiodu bu yalanlarımın çoğunu doğru olarak anlatmıştım ama bunu unutmusum
smdi söylersem çok kötü şeyler olcak. dürüst olduğum zaman beni anlayabilio ama çok korkuorum olay farklı çünkü
kücükken yaptığım birşey.. yalanlarımdan kurtulmak istiyorum bende hastalık oldu ne yapacağımı bilmiyorum . lütfen derdime çare söyleyin ne yapmayalım . nasıl söylemeliyim yarın muhakkak konuscaz cünkü niye yanlıslıkla attın diye