• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım çok sıkkın çok !!!

okyanus1881

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2010
141
1
46
İstanbul
bugun berbat bi gündüü ta kiii eve gitmeme 10 dakka kala :( bugun erkek arkadasıma söylediğim bi yalanı resmen ortaya cıkardım bilmeden :( aramızda yalan problemi vardı 3 ay önce. fakat düzeltmiş ve harika gidiyodu ama şimdi hersey arap sacına döndü çok üzgünüm :( bugun kendimi tam inandıramassamda gene yalan söylemek zorunda kaldım hayır şimdi yalan söyledim ilk dediğim doğruydu diye ama aslında ilk dediğim değilde bugunku söylediğim doğruydu ve yalan söyledm diyip kendimi savunmak zorunda kaldım :( onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum aramızda problem olsun istemiyorum :/ neyse ki eve gidene kadar yolda baya bi iyi oldu şaşırdım bu olaydan sonra . tamda tamam düzeldi diyecekken kız arkadasıma çağrı atcakken ona attım :'( ve 2 kere yabmısım bunu farkında değilim alışkanlık olmuş. o da beni aradı bağırdı felan uyuyodu çünkü vedalaşmıştık netten. sonra özür diledim yanlıslıkla attım dedim daha cok sinirlendi ve kime atıosan akşam akşam git ona at küfür etti kapattı :( bu çağrıyıda bu olayla ilgili kız arkadasıma atıodum ne zamandır grüşmüodum. atma sebebimde olayı anlatıp erkek arkadasm sana netten sorarsa benim dediğim gibi de tamam mı demekti :( zaten diyemedim param yok . Off . hersey cok qüzel gidiodu bu yalanlarımın çoğunu doğru olarak anlatmıştım ama bunu unutmusum :( smdi söylersem çok kötü şeyler olcak. dürüst olduğum zaman beni anlayabilio ama çok korkuorum olay farklı çünkü :( kücükken yaptığım birşey.. yalanlarımdan kurtulmak istiyorum bende hastalık oldu ne yapacağımı bilmiyorum . lütfen derdime çare söyleyin ne yapmayalım . nasıl söylemeliyim yarın muhakkak konuscaz cünkü niye yanlıslıkla attın diye :(

Sen yazdıklarını anlayabiliyor musun arkadaşım?
dön bir yazdığın mesaja bak noktalama işareti yok cümleler düşük..
hiçbirşey anlaşılmıyor ki

Sen yazdıklarını anlayabiliyor musun arkadaşım?
dön bir yazdığın mesaja bak noktalama işareti yok cümleler düşük..
hiçbirşey anlaşılmıyor ki

cümleleri tam kuramama problemim var . kısacası yalan hastalığı var bende. bunu yenmek istiyorum ve bu sorun erkek arkadaşımla arama girmesin istiyorum . aylardır kavga sebeplerimiz oldu . isteyerek söylediğim şey değil onu kaybetmemek için söylüyorum ama aslında söylemek istemiyorum beni bırakır diye korkuyorum.. bugunde önceden söylediğim bi yalanım ortaya çıktı muhabbet ederken. aramız gene bozuldu ve ona önceden söylediğim yalanın doğrusunu söyledim bilmeyerek. toparlamaya çalıştım fakat inanmadı galiba. ama bu akşam netten konuştuğumuzda aramız düzgündü sonra vedalaştık . bu söylediğim yalanın içinde bi kız arkadaşımda dahil. erkek arkadasım kız arkadasıma benim söylediklerimin doğru olup olmadığını sorarsa diye bugun kız arkasıma çağrı attım beni arasın söyliyeyim diye. söyleyemedim zaten.ne ben arayabildim ne de o arayabildi. ona çağrı atarken yanlıslıkla 2 kere erkek arkadasımada çağrı atmışım ve farkında olmamışım o da uyuyodu ve aradığında özür dilerm yanlıslıkla oldu dedim . o da kime çağrı atıosan onunla konus dedi küfür etti kapattı. şimdi yarın durumu nasıl izah edebilirim onu bilmiyorum.

Son düzenleme:
yalan söylediğin sürece hiçbirşeyin üstesinden gelemezsiniz..dürüst olun ölecekseniz bile dürüst olun!yoksa kaybetmeye daha çok şey kaybetmeye devam edersiniz..:19:

yalan söylediğin sürece hiçbirşeyin üstesinden gelemezsiniz..dürüst olun ölecekseniz bile dürüst olun!yoksa kaybetmeye daha çok şey kaybetmeye devam edersiniz..:19:

sorunlarımız tekrarlasın istemiyorum aylardır yalan söylemiyorum fakat onu kaybetmemek icin bu yola başvuruyorum sıkıldım artık bu işten ! şimdi doğrusunu söylersem aynı konular açılacak ve canımız çok sıkalacak gene güven problemi doğacak . yalan çok kötü birşey biliyorum. onunla arkadaş olmadan önce böyle bi davranısım yoktu. gözümü çok korkuttu ve vicdanı azabı çektiriyo bende dayanamıorum sevdiğim icin ve canım acıyo

sorunlarımız tekrarlasın istemiyorum aylardır yalan söylemiyorum fakat onu kaybetmemek icin bu yola başvuruyorum sıkıldım artık bu işten ! şimdi doğrusunu söylersem aynı konular açılacak ve canımız çok sıkalacak gene güven problemi doğacak . yalan çok kötü birşey biliyorum. onunla arkadaş olmadan önce böyle bi davranısım yoktu. gözümü çok korkuttu ve vicdanı azabı çektiriyo bende dayanamıorum sevdiğim icin ve canım acıyo

sizin aranızda sen kaynaklı bir güven olmadığı için güven problemi olması çok normal! yalan söyledikçe uçurum büyüyecek..sorun olmasın diye yalan söylemek tozları halının altına süpürmek gibi bir rüzgarda hepsi çıkar o zaman tek tek de temizleyemezsin..sen bilirsin herşeyi anlatıp da ayrıldık deme de nasıl istersen yap..arkadaşın diye ona çağrı atman bile bence sana bi işaret eğer anlayabilirsen..
sanırım kızmışsın ama feriha dizisi çok uygun olmuş.:68:

Hatanızın farkındasınız, inşaallah en kısa sürede kurtulursunuz.

Bu durumu sorarsa, '' Sadece konuşmak istedim, uyuduğunu duyunca-sesini sert duyunca çekindim, korktum öyle söylemek zorunda kaldım '' deyin.

Çünkü bu kadar yalanın üstüne kız arkadaşınızı aradığınıza inanmaz..Bu son yalanınız olsun..Aslında burada da net olarak söyleyin derdim ama yalancının evi misali olur o zaman.. Bu yüzden malesefki böyle yazdım.

Peygamber Efendimiz'in bir hadisi var, tüm hayatı ve kararları etkilecek kadar özel bir hadis. : ''Kurtuluş doğrudadır.''

Eğer inancınız varsa zaten hayatınızın her evresinde etkilemeli sizi, eğer yoksa bir özlü söz olarak görün ve hayatınıza geçirmeye çalışın.

LÜTFEN ÖZÜNÜZDEN VAZGEÇMEYİN.. Kaybetmemek için yalan söylüyorum diyorsunuz ama farkında değilsiniz böyle devam ederseniz,hem kaybedersiniz aşkınızı hemde nefretini kazanırsınız bir süre sonra. HEMDE siz siz olmaktan çıkarsınız.

vallahi yalan hastalığı demişsin de canım,sebep ne olursa olsun gerçekten okuduğumu algılamak epey bir zaman alıyor daha sonra birde buna cevap üretmen daha zor hale geliyor. bakıpta cevap yazmayan güruhta sanırım aynı sorunları yaşıyor.ne desem bilemedim,ona onu dedim,ona bunu dedim,sonra onu onu diyecekken ona değil öbürüne dedim,aslında ona diyecektim ama ona da diyemedim,öbürüde bana git ona de dedi.vallahi olay aynen böyle anlaşılıyor oyüzden de ne desem bilemedim.

artık bu aptal şeyden kurtulmam lazım ve kurtuldum zannediyordum ağzımdan gene çıkıverdi işte :43: yazıma öğüt nasihat ve yardımcı olan arkadaslara teşekkür ediorum dediğiniz gibi yapacağım . :70: rahatladım gercekten

canım ne gibi bir yalan söyledin sakıncası yoksa anlatırmısın ve yaşın kaç? çok yakın bir akrabamda böyleydi de o yüzden sana yardımcı olmak istedim

hep amerikanın oyunları bunlar

=))) bi anımı hatırlattı bu esprin konuyla ilgisiz olucak ama beni güldürdüğünü söylemek istedim.:60:

neyse asıl konuya geçiyim ben.Neden yalan söylüyorsunuz ki bu kadar yanlış napıyosunuz ki onu kaybetmekten korkuyorsunuz??
yanlış yaptığınız şeyleri yapmayarak yalan söylemeyi bırakabilirsiniz bence..çünkü karşınızdaki kişi size olan güvenini,saygısını zamanla kaybeder.

Son düzenleme:
İyi geceler... canım yaptığın şey her ne kadar kötü bişey olsada bunu yargılamak bana düşmez sana tavsiyem sölediğin doğru olmayan her neyse yalanına başka çözümler aramak yerine karşısına geçip anlatman inanki kaybettiğini düşündüğün şey aslında kazandığın şey olacak .:46::46::46:

=))) bi anımı hatırlattı bu esprin konuyla ilgisiz olucak ama beni güldürdüğünü söylemek istedim.:60:

neyse asıl konuya geçiyim ben.Neden yalan söylüyorsunuz ki bu kadar yanlış napıyosunuz ki onu kaybetmekten korkuyorsunuz??
yanlış yaptığınız şeyleri yapmayarak yalan söylemeyi bırakabilirsiniz bence..çünkü karşınızdaki kişi size olan güvenini,saygısını zamanla kaybeder.

pardon ne anlama geliyo ?

Erkek arkadaşımı kaybetmek istemiyorum diyosun onun için yalan söylüyorum diyosun. Bu kadar kaybetme korkusu yaşadığına göre bence sen kendin olursan erkek arkadaşının seninle olmayacağına inanıyorsun.Demek ki sen erkek arkadaşının yanında 'sen' olmuyorsun. Ama gördüğün gibi yalanlar bi şekilde açığa çıkıyor ve asıl o zaman kaybediyorsun. Bence şöyle düşün: 'benim onu kaybedebileceğim gibi o da beni kaybedebilir çünkü ben de en az onun kadar önemli ve değerliyim.' bence ancak bu şekilde aşabilirsin. Kendine güvennnn;)

Back
X