Canim cok sikkin cok :(

Serenayyys

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2015
10
1
1
Cok seviyordum eski sevgilimi. Ama beni terk etti hem de iki uc kere falan. Askin gozu kor ya her gelisinde de kabul ettim, tekrar basladik. Kafasi cok karisikti eminim buna. Ama bana bu sekilde yansitmaya hakki yoktu. Cok uzuldum kirildim ve yiprandim. Hala daha toparlanamadim zaten. O cok mutlu gorunuyo disardan, surekli farkli insanlarla takilip egleniyo baya. Mutlu yani. O boyle umursamaz oldukca daha da yaniyo canim. Nasil aticam ustumden bu durumu bilmiyorum. Sevgiliyken, onun bazi tavirlari beni rahatsiz etmeye baslamisti. Durup durup fiziksel olarak elestiriyordu beni. Ama kotu niyetli degildir eminim ki kilo ver falan diyodu. Hele birgun bombayi patlatti. Senin goguslerin daha buyucek mi dedi. Kac yasina geldim bu saatten sonra nereye buyucek allah askina. Kucuk olduklarinin farkindayim ama yuh yani bu sekilde soylenir mi? Daha iliskinin baslarinda yapiyo bunlari. Neyse o boyle davrandikca ben bir turlu anlam veremedim ve ozguven problemi yasamaya basladim. Acaba beni begenmemeye mi basladi diye dusunup durdum. Surekli kafamda kurdum bir suru sey. Tuhaflastikca o ben de tuhaf davranmaya basladim. Soguk ve dengesiz davrandim ona. Cunku gercekten kafam karismisti. O kotu niyetle yapmiyodu belli ki karakteri bu sekilde. Ama biz daha birbirimizi yeni yeni tanimaya calisirken biraz sacma degil mi bu hareketler. Neyse ben dengesizlestikce o da anlam veremedi bana. Biraz sogudu aramiz mesafeli bir hal aldik. O eski asik halleri gitmeye baslamisti. O cok uzaklasti benden artik sacma sapan birseyden sesini falan yukseltiyordu. Neys sonra ben baya ilgi gosterdim ona. Hatali davrandigimi dusunup cok ustune dustum. Telafi etmek icin baya ilgi gosterdim ona. Neyse sonumuz kacinilmazdi. Yine de ayrildik. Aimdi soruyorum size tamam kabul ben dengesiz davrandim ama onun hic mi sucu yok? Bir de ayrildik artik ona mesaj atmak istiyorum ben, neden dengesizlestigimi ya da ne bileyim icimi dokmek icin sizce uygun olur mu?

Gerek yok bence onanae senin gogus olcunden bu resmen cinsel anlamda haz vermezsin demek birak gitsin

Iyikide ayrilmişsiniz. Bu nasil iliski bu nasil muhabbet.... bence mesaj atman onunla iletisime gecmek icin herhangi birsey yapmann cok sacma ve gereksiz olur..

İkinizde de problem var.
Ama sizin dış görünüşünüze bu kadar takıldıysa bırakın gitsin. İnsan sevince kel olsa sırma saçlı olarak görüyor ya. Bence yazmayın.

Bazi insanlar kendine bakmadan karsisindakini huncarca elstirir. Artik huy edinmisler. INsana kendini kötü hissetirir böyle bir insan sürekli elestirmek nedir?! Hakkinda hayirlisi

Iliskiye gel....konu sahibesi sizi terk etmesini kafaniza takmayin buna icerlemeyin zaten kilo ve ozellillede gogus muhabbetinden sonra guzel.bir ayriligi hak etmisti dogrusu hala ici guzel demissiniz iyi niyetli ya e guzelse guzel biz sonuca bakaliim zarif insanlari bulun gogsunuze degil gozunuzde kaybolan insanlar olsunlar uzulmeye bile degmez umursamiyormus cokta onemli degil bir erkek kusut bulmaya baslayinca belliki uzaklasiyor arkaniza bakmadan kacin bu tiplerden

Bence kendini suclayip iliskinin bitisinin sebebi senin debgesizliginmis gibi suclama kendini. Adam belli ki tekin falan degil. Bence mesele sana tamamen birseylee hissetmeyisinden. Seven adam terk etmez. Kendini suclamayi birak. Yoksa daha cok uzulursun. Sal ipini gitsin.

Herif daha ilişkide hobileri tam bilmeden göğüsleri ne kadar daha büyür onu öğrenme derdine düşmüş.

Bırak Allah aşkına koy tekmeyi yol alsın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…