• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım çok sıkkın lütfen bu konuda bana yardım edin ben mi yanlışım

Oncelikle 5 ay yurutec icin erken 8. Ayda bindirdik 2 ay bindi sonra istemedi ve yurudu cok erken bence ozelliklede erkekse bebeginiz diger konuya gelirsek uslup onemli yuruyen bi cocugun ne isi var yurutecte ama kiskanmistir tabi bi iki dakka hevesini aldirabilirdiniz o sizin ve arkadasinizin samimiyetine bagli bisey sonucta gereksiz bi mevzu gereksiz bi sekilde olay haline gelmis demekki saglam bi dostluk degilmis

Valla bu kadınla görüşürseniz kendi çocuğunu tepenize çıkarmaya uğraşır.Siz de her seferinde ne yapsam da çocuğun gelişimi olumsuz etkilenmesin diye düşünmekten kafayı üşütürsünüz.Kadın belli ki acaip komplex yapmış.Epeyce de fırça atmış resmen.Yüzsüzlük yapabilir tavrınızı daha net ortaya koyun derim

Oncelikle 5 ay yurutec icin erken 8. Ayda bindirdik 2 ay bindi sonra istemedi ve yurudu cok erken bence ozelliklede erkekse bebeginiz diger konuya gelirsek uslup onemli yuruyen bi cocugun ne isi var yurutecte ama kiskanmistir tabi bi iki dakka hevesini aldirabilirdiniz o sizin ve arkadasinizin samimiyetine bagli bisey sonucta gereksiz bi mevzu gereksiz bi sekilde olay haline gelmis demekki saglam bi dostluk degilmis

öncelikle bebeğim kız ve onu yürütece koymuyorum yürüteç salonda ve salonu pek kullanmıyoruz ama çocuklar girdi yürüteç olayını bugün diğer arkadaşım bana gelicekti ve yürüteci daha farklı bir yere kaldırırsam geleceğini söyledi geçen gün ağladı onun için dedi ben de altın mı sanki deseydin ya bana binseydi hevesini alsaydı kırsa ne olcak sanki niye kasıyorsun bu kadar diye belirttim o da bana arkadaş oğlu için sormuş 9 kilo kaldırır demişsin vermek istememişsin dedi şok oldum çünkü ben malımı esirgemem fazla

üfff ömür törpüsü, yeni nesil çok bilmiş anne.
küçükken misafirliğe gittiğimizde elalemin eşyalarını karıştırmak, yerinden birşeyi alıp oynamak, kendim yiyip içeceğim diye tutturup sağa sola dökmek yasaktı.çiş gelirse mutlaka söylenecekti, söylenmezse eve gidince "konuşulacaktı".daha neler neler..Böylelikle milletin evine gittiğimizde kimseye rahatsızlık vermez, kimseden de laf duymazdık.
ne ben ne kardeşim, çok şükür gelişimimiz olumsuz etkilenmedi.psikopat, katil,mafya vb. falan da değiliz.O anne bazı şeyleri çok yanlış anlamış bence.
yalnız örümcek konusunda sizi çok da haklı bulmadım

üfff ömür törpüsü, yeni nesil çok bilmiş anne.
küçükken misafirliğe gittiğimizde elalemin eşyalarını karıştırmak, yerinden birşeyi alıp oynamak, kendim yiyip içeceğim diye tutturup sağa sola dökmek yasaktı.çiş gelirse mutlaka söylenecekti, söylenmezse eve gidince "konuşulacaktı".daha neler neler..Böylelikle milletin evine gittiğimizde kimseye rahatsızlık vermez, kimseden de laf duymazdık.
ne ben ne kardeşim, çok şükür gelişimimiz olumsuz etkilenmedi.psikopat, katil,mafya vb. falan da değiliz.O anne bazı şeyleri çok yanlış anlamış bence.
yalnız örümcek konusunda sizi çok da haklı bulmadım

örümcek konusunda neye takıldınız

Yani benim çocuğumun o kitabı aldığını görsem ev sahibinden önce ben alırım yerine koyarım ayrıca yürüteçle ilgili verdiğiniz cevap çok normal nasıl o sonucu çıkarmış anlamadım.

örümcek konusunda neye takıldınız

yani belli ki misafir çocuk canı istedi örümceğe binmek istedi annesine söyledi.size kg sorma sebebi aslında çocugunu bindirmek istemesi.durduk yere napsın kilosunu,kadın çekindiyse direk diyememiştir.tamam kilogramı söylemişsiniz de devamın da minik binmek mi istedi,binsin ne olacak falan diye ekleseydiniz.çocuk sonuçta heves etmiştir.

Yani benim çocuğumun o kitabı aldığını görsem ev sahibinden önce ben alırım yerine koyarım ayrıca yürüteçle ilgili verdiğiniz cevap çok normal nasıl o sonucu çıkarmış anlamadım.

şimdi tekrar mesaj attı çocuğu konusunda çok hassasmış ve kendisi zor şartlarda büyümüş yokluk içinde amcalarına giderlermiş neyle oynasalar ellerinden alırmış bu onu çok etkilemiş ve çocuğunun etkilenmemesi için elinden geleni yapıyormuş

yani belli ki misafir çocuk canı istedi örümceğe binmek istedi annesine söyledi.size kg sorma sebebi aslında çocugunu bindirmek istemesi.durduk yere napsın kilosunu,kadın çekindiyse direk diyememiştir.tamam kilogramı söylemişsiniz de devamın da minik binmek mi istedi,binsin ne olacak falan diye ekleseydiniz.çocuk sonuçta heves etmiştir.
ben o sıra yemek hazırlıyordum bi yandan bebeğimle ilgileniyordum cevap verdim geçti genelde herşey için soru sorduklarından düşünmedim ayrıca çekinecek konumda değiller işte çünkü bebeğimin pusetine oturuyorlar bebek arabasına binip evde sürüyorlar esirgemem ki çocuk o tabi ki isteyecek heves edecek

ben o sıra yemek hazırlıyordum bi yandan bebeğimle ilgileniyordum cevap verdim geçti genelde herşey için soru sorduklarından düşünmedim ayrıca çekinecek konumda değiller işte çünkü bebeğimin pusetine oturuyorlar bebek arabasına binip evde sürüyorlar esirgemem ki çocuk o tabi ki isteyecek heves edecek

işte beklediklerini bulamadıklarından alınmışlar ve vermek istemediğinizi düşünmüşler.
kafa olarak uyuşmadıgınız insanları hayatınızdan cıkarmak en doğrusu

işte beklediklerini bulamadıklarından alınmışlar ve vermek istemediğinizi düşünmüşler.
kafa olarak uyuşmadıgınız insanları hayatınızdan cıkarmak en doğrusu

hani gelip bana dese ki ya çocuğum yürütece binmek istiyor bes dk binsin hevesi geçsin dese tabi çocuğa eziyet etme bindir oynasın derim zaten yanlış anlamak istemiş galiba bana öyle geliyor o yüzden mesafeyi koydum

Örümcek demenizle anılarım canlandı. Egeliler yürütecege örümcek demelerine çok sasirmistim ilk başlarda. :KK54:

Gelelim konunuza o arkadaşınizla sizin yerinizde olsam bi daha görüşmezdim. Başkada söylenecek bi şey yok diye düşünüyorum bu konu hakkında. .

Örümcek demenizle anılarım canlandı. Egeliler yürütecege örümcek demelerine çok sasirmistim ilk başlarda. :KK54:

Gelelim konunuza o arkadaşınizla sizin yerinizde olsam bi daha görüşmezdim. Başkada söylenecek bi şey yok diye düşünüyorum bu konu hakkında. .

ben de egede yaşadım baya ordan kaldı belki de şimdi farkettim :) görüşmeyi düşünmüyorum ben de kesinlikle ama bana söylediği sözler çok ağrıma gitti kitabı almama gerek yokmuş o zaten çocuğunu takip ediyomuş zarar vermesine izin vermezmiş hayırı öğrenmesi gerekmiyor mu dediğimde senin demene gerek yok ben çocuğuma öğretirim gerekeni seni ilgilendirmez dedi

Arkadaşınız çok ergence davranış göstermiş. işte bu tiplerin yetiştirdiği çocuklar da topluma pek hayrı dokunan tipler olmuyor. arkadaşınıza senin geçmişte neler yaşadığını psikolojik sorunlarını bilemem muneccim değilim malesef deyin.benim davranışım olmasi gerekendi ancak senin bu söylediklerin gerçekten ayıp yakistiramadm hiç deyin.muhattap da olmayın. hem evime gelecek ben onlara hizmet edip en iyi şekilde ağırlamaya çalışıyor olacam hem de çocuğu için ortada bir şey yokken laf edecek bana.yok öyle bir dünya.

Back
X