canım çok sıkkın lütfen

ruzgar90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
68
32
merhaba bundan 1 .5 yıl önce 5 aylık bi gebeliğim oldu.evlendikten 4 ay sonra kendiliginden.rahim agzı yetmezliği ile bebegimi kaybettim.annem kanser hastası oldugu icin sonrasında düsunemedim.7 ay önce vefat etti.yaklasık 7 5 aydır istıyoruz.dr yumurtlam atakibi yaptı normal hsg cekti normal.sperm analizi yaptırdık.biraz düsük.asılama yapcaz dedi.dün tanıdık bı dr arkadasımız var onu aradık biz sanıyoruz ki bi bebek olmus asılamaya gerek olmaz.dediki bu düsük hemen asılama yaptırın olmazsa tup bebege için.sok oldum ne olur fikir verın geceden beri uyuyamıyorum.esimin sperm sonucları 15.400.000 ml 49.300.000 toplam motil %59.7

Oncelikle cok gecmiş olsun rabbim ınşallALLAH tekrar nasip eyler..... Egerki onceki düşük sebebını arastırıpda soylemedılerse büyük ihtimalde Eşinizin spermi düşük oldugu için saglıksız bir gebelik oluşmuş ve de düşüğe sebep olmuş size aşılamaya gecin demelerinin nedenide heralde eşinizden kaynaklanıyor bu gayet normal bi durum hemen bence deneyınız ve ınşallALLAH Allah'ın izniyle de saglıklı bi gebelik sonuna kadar gecirirsiniz.... Bende 5 yıllık evliydim ılk 2 yıl bi probleminiz yok dediler daha sonra düzgün bi hastanrye gittim ve tam araştırmaya aldılar sonuc olarak eşimin spermi kalıteaiz cabuk oluyormuş hareketi azdı felan bize de dedıler aşılamaya belirli bi spermde kalite olması lazım fakat yetersiz geldiği için tüp bebek onerdiler 4 yılımın sonunda yanı bu gecen ay tüp bebek yaptık ve cok şükürkü pozıtıfı gördüm ınşallALLAH yarında kan testi yaptıracagım değerimin artmasına bakacaklar ve cokkkk korkuyorum beni bırakacak die sankı heran hasta olacagım Allah korusun yanı kalbını ferah tut güzel bi hastanede ne derlerse Allahla birlikte yaptırın cok optüm rabbim hepımızın yardımcısı olsun ve hepımıze hayırlı evlatlar nasıp eylesın kucagımıza almak da nasıp olsun amınnnnnn. a

Çok teşekkür ederm sizinde gözünüz aydın asilama yeterli gelmez mi bi gebelik oldu o kadar düşük değil sanki

Bizim sperm sayımız 20 milyondu ama hareketlilik 5% di yani hareketlikden dolayı aşılamaya yetmeyınce tüp bebeğe gectı.....fakat sizinki maşallah iyi kalbinizi ferah tutun çünkü aşılamayla hemen olan cokk

Haklısınız rabbim hepımızın yardımcısı olsun kalbinizi Allah'a bırakın olacaktır ınşallALLAH bende senın gibi zor zamanlar gecirdim 4 yılll ınşallALLAH hepımız için biter bu sıkıntı bakalım benım de yarın testim var amà :-( :-(

Haklısınız rabbim hepımızın yardımcısı olsun kalbinizi Allah'a bırakın olacaktır ınşallALLAH bende senın gibi zor zamanlar gecirdim 4 yılll ınşallALLAH hepımız için biter bu sıkıntı bakalım benım de yarın testim var amà :-( :-(

X