canım çok sıkkın moralim bozuk

lise mezunuyum çalışmıyorum
haklısın öyle insanlardan uzak durmam gerekiyo

aynen iki evliliğimde çok mantıksızcaydı bunu ayrıldıktan sonra farkettim ikisinde fazla tanıma imkanım olmadı

öyle düşünme evliliğin hakkı mı var ki seni kimse istemesin. iki evliliğini de fazla tanımadan yapmışsın. 2. sinde tam toparlanmadan evlenmişsin.
şimdi evliliği falan kaldır rafa önce ruhunu dinlendir evliliği saplantı haline getirme hayatını yaşa. karşına birisi çıkarsa da iyice tanımadan asla...

amin inşallah çok teşekkür ederim
evet psikolojik tedavi görüyorum

evet çok mantıksızcaydı iki evliliğimde bu sefer mantık evliliği yapıcam zaten mantıklı düşünücem

evliliğin hakkı yok ama evlenip ayrılmış olanlarada pek olumlu bakılmıyo bizim buralarda onun için söyledim

ailenin yanındamı kalıyorsun...
yani araştırmadan tanımadan hemn evlilik yapmışsın...
aldatıyor demekki eşin...
bundan sonra 40 kere düşün yanlış karar verme.
benimle yaşıtsın daha önünde çok güzel günlerin olur inşallah...
ama önce psikolojik yardım almalısın bence...
çok şey yaşamışsın...

evet ailemin yanında kalıyorum haklısın bu sefer dediğin gibi yapıcam yaklaşık 1.5- 2 aydır psikolojik tedavi görüyorum

malesef çok hatalısın hadi cahildin bi evlilik yaptın diğerini neden yaptın hemen hem de hiç tanımadan...bence 3. evliliği düşünme biraz dur soluklan çalış kendini geliştir hayat evlilikten ibaret değil ki...

kelebek merak ettim ne gibi sorunların var? psikolojik sorunlarım var demişsin...

bende tam olarak bilmiyorum doktor bana bişey söylemiyo ama anneme kişilik bozukluğu demiş

haklısın çok büyük hata yaptım ama oldu bi kere
ama bende eşimle mutlu olmak istiyorum çocuklarım olsun istiyorum

Yanlış anlama ama , 18 yaşında yaptığın evliliğe hata diyebilirim de, ikincine hata diyemem .Hata bile olamayacak kadar aşağıda.
1,5 aylık tanışıyorken, kim neden evlenir hamile değilse ? 1,5 ayda bence hamile de kalınmaz da, hadi o da bi ihtimal diyelim.
Bu konu çok hassas bir konu, kınama,küçümseme yapmak istemiyorum, ister istemez.
Ama birazcık kafanı, iki elinin arasına alıp bir düşün.
Bir süre evliliğin e'sini bile alma ağzına. Nadasa bırak yahu duygularını.
Elbet herkesin mutlu yuvası olabilir. Ama "mantıklı" davranan herkesin.
Korkma, 3.evliliğin diye kimse evlenmeyecek diye bir şey yok.
Sonuçta ilk evlilikten sonra, kimler kimler evlenmeden kaç kişiyle ilişki yaşanıyor. Kim biliyor ? Kimse.
Sen sadece nikahı basmışsın . 2.si bu demişsin.
İlerideki eşin bilir, ailesi bilmese de olur, gerek yok.​

hala mantık evlılıgı yaparım dıyorsun, tabıkı mutlu evlılık yapmak cocukların olması senın hakkın.
sana 2 evlılık yaptıktan sonra evlılıkten kork öcü gibi davran demıyorum, ama bıraz kendını toplamaya yogunlas.
tedavın devam edıyormus bıraz kendıne zaman tanı sen zaten olumsuzda olsa tecrube edınmıssın
mutlu olmak sadece evlılıkle olan bısey degıl. onunde guzel bı hayat var acele etme:)

Son düzenleme:

Bornoz, baş havlusunda rujun ne izi olabilir ki ? Yıkandıktan sonra ruj mu kalır yahu ? O kadar öpüşcek sevişcek bir de banyoya gircek, ruj kalacak dudakta İlginç...​

Son düzenleme:

yok yanlış anlamıyorum söylediklerinizde haklısınız

haklısın başka yönlerden de mutlu olunur ama ben artık çocuklarım olsun istiyorum

Bornoz, baş havlusunda rujun ne izi olabilir ki ? Yıkandıktan sonra ruj mu kalır yahu ? O kadar öpüşcek sevişcek bir de banyoya gircek, ruj kalacak dudakta İlginç...​

peki banyoda bornozun ne işi var eşim bornoz kullanmaz onun bornozu yok ve havlunun üzerinde kırmızı leke vardı ruj lekesine benziyodu

Daha erken yaşta yapılan 2 evliliğin tramvasını atlamamışsınız hala 3. bir hata yapma eşiğindesiniz gibi bir yalnız kalın düşünün huzur bulun illa evlencem diye bakmayın her olaya ya da kimse almaz beni bundan sora diye saçma sapan bir düşünceye girmeyin ama iki kere üst üste yapılan hatadan da biraz ders alın geleceğinize öyle yön verin hemen daha 2. evlilik bitmiş galiba 3.nün hesabını yapıyorsunuz.

Son düzenleme:
canım eskı esının banyosunda kı bornozda kı ruju fılan takılma artık .

sız ıkınız de ayrısınız bekarsınız .o da ıstedıgını yapmak da ozgur tabıkı de

ama bana kalırsa sız oldukca rahatsız olmussunuz bu durumdan

ve 3.evlılıge hırs yaptıgınızı dusunuyorum .

evlılık ıstemedıgınızı dusunmuyorum acıkcası ,daha once kı yorumunuz da

"ben 3.evlılıgı dusunsem de 2 evlılık yapmıs bırını ıstemezler herhalde "dıye

bı yorum yapmıssınız .yanı demem o ki ; karsınıza evlılık nıyetın de bırı daha cıksa

sız hayır demeyeceksınız .bana kızmayın ne olur ama ,cok acele kararlar alan bırı gıbısınız .

ıkı evlılık de hata evlılıgı olmus .bence bıraz sızın kendınıze zaman ayırma vaktınız gelmıs .

bundan sonra seçimlerinizde acele etmemenız gerekıyor dikkatli olmanız gerekıyor.
24 yasında 2 evlılık geçmiş başınızdan tam tanımadan arastırmadan yada bastan huyunu bılıp kabul ederek evlenmişsenız basarısız sonuclanması normal,hala cok gençsiniz ama bana öyle gelıyor kı yıne acele edıyorsunuz yanı yıne hatalı bır karar verebılırsınız.Aman!

haklısın düşünmek için çok erken ama bende mutlu olmak istiyorum

yok neden kızıyım hepiniz doğru söylüyosunuz söylediklerinizi de dinlicem

haklısın bundan sonra dikkat edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…