Bakın bu çok mantıklı bir yorum .olay ergen davranislarindan çok daha farklı . Adım atmış.ilaclari almış. Yalnız birakilmamali bu çocukIntihar girisimi apayri bir konu ve kesinlikle uzman destegi alinmali bence.
Diger konularda da oglunuzun guvendigi sevdigi bir abiyi ornek alabilir, o oglunuzu guzel bi sekilde yonlendirebilir...
Kendiniz de okuldaki pdr ogretmeni ile iletisime gecebilirsiniz belki. Ergen psikolojisinden anladiklari icin sizi daha iyi yonlendirebilir belki.
Bence oglunuza arkadas olarak yaklaşın,kızı tanımak istediğinizi söyleyin. Kiza ayar vermek gerek biraz yumuşak yumuşak...
Hava değişimi tatil daha güzel imkanlar başka arkadaşlıklar anca bu şekilde atlatabilirMERHABALAR uzun zamandır foruma giremıyorum geçen yazdan beri çok büyük sıkıntılar yaşıyorum .kısaca anlatayım benim gibi sorun yaşamış bunları aşmış arkadaşlar varsa lütfen benimle paylaşın .17 yaşında çok tatlı ,iyi kalpli gerçekten tertemiz yetişmiş iyide bir okulda okuyan canım oğlum yaklaşık 1 senedir bir kız arkadaşı vardı ama yürümeyen bir ilişki 1 gün iyi ,bir gün kötü nitekim böyle sürerken kız arkadaşı tamamen bıraktı oğlumu ,öyleki oglum depresyona girdi doktora götürdüm doktorun verdiği ilaçlar dahada hayatta soğumuş ,tepkisiz bir hal aldırmışken kız arkadaşı yeniden iletişime geçip ikna edip gizli gizli konuşmalar ,nitekim barıştılar ama bu süreç yine aynı oğlum barıştıktan sonra ilaçlarını bıraktı ,doktora asla gitmiyorki ,17 yaşında oğlu olanlar bilir istemedikleri bir şeyi asla yaptıramazsınız ve ilişkileri yine aynı bir gün iyi bir gün kötü, asıl kabusum yazın intihar girişimine kalkacağını sezdim ilaç kutumdan bazı ilaçları o dönemde saklanmış odasında buldum ,o günden sonra hiç yüzüm gülmüyor acaba bir girişimde bulunur mu diye ? sizler bu sıkıntıları nasıl aştınız konuşun anlatın demeyin konunun hiç bir şekilde açılmasına tahammülü bile yok ,ben de düşünmek ve üzülmekten rahatsızlanıyorum sürekli ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?