malesef psikologa gidemedim ssk bunu karşılamıyor özel psikologların fiyatları çok yüksek ,psikiyatriye gidebildim devlette dinlemeden ilaç verip gönderiyor rahatlaması için ,o zaman duyarsız oluyorsunuz ben duyarsız olmak istemiyorum ki benim bir psilolojik sıkıntım yok ,evladımın durumuna üzülüp takip etmem doğal ,sadece bir anne olarak buradaki tecrübelerdende yararlanmak istiyorum,
bende böyle diyordum odasında ilaç kutuları yakalayana kadar malesef....bunu ancak yasayanlar anlayabilir ......belki de oğlunuzun ilacı o kızdır ! belki de bir küs bir barış ilişkilerinden onlar memnun !
yapmayın bu kadar korumacı olmayın o yaşlardaki ilişkiler kısa süreli olur, elbet bir gün kendiliğinden bitecektir, bırakın oğlunuz nasıl mutlu oluyorsa öyle yaşasın, karışmayın illa da karışacaksanız arkasında durarak karışın "amaan oğlum olursa olur olmazsa olmaz, gezin tozun eğlenin, birlikte iyi vakit geçirin" deyin
Artık devlet hastanelerinde psikologlar da hizmet veriyor diye biliyorum. Siz bulundugunuz şehirde hangi hastanede psikolog oldugunu araştırıp gitmeye çalışın.malesef psikologa gidemedim ssk bunu karşılamıyor özel psikologların fiyatları çok yüksek ,psikiyatriye gidebildim devlette dinlemeden ilaç verip gönderiyor rahatlaması için ,o zaman duyarsız oluyorsunuz ben duyarsız olmak istemiyorum ki benim bir psilolojik sıkıntım yok ,evladımın durumuna üzülüp takip etmem doğal ,sadece bir anne olarak buradaki tecrübelerdende yararlanmak istiyorum,
belki de oğlunuzun ilacı o kızdır ! belki de bir küs bir barış ilişkilerinden onlar memnun !
yapmayın bu kadar korumacı olmayın o yaşlardaki ilişkiler kısa süreli olur, elbet bir gün kendiliğinden bitecektir, bırakın oğlunuz nasıl mutlu oluyorsa öyle yaşasın, karışmayın illa da karışacaksanız arkasında durarak karışın "amaan oğlum olursa olur olmazsa olmaz, gezin tozun eğlenin, birlikte iyi vakit geçirin" deyin
bende böyle diyordum odasında ilaç kutuları yakalayana kadar malesef....bunu ancak yasayanlar anlayabilir ......
psikiyatri var ,psikolog yok .....Artık devlet hastanelerinde psikologlar da hizmet veriyor diye biliyorum. Siz bulundugunuz şehirde hangi hastanede psikolog oldugunu araştırıp gitmeye çalışın.
aynen oyle davranıyorum ,kız arkadaşınıda tanıyor ve seviyorum benlik bir durum yok ,kendi aralarında buyuk sıkıntı var her gun ayrılıp barışınca oğlum çok sinirli ,agresif bir insan oldu ,şu an ayrılar sessiz odasından çıkmıyor ...bu beni korkutuyor,arada bahaneler le yanına gidiyorum ....Bence oglunuza arkadas olarak yaklaşın,kızı tanımak istediğinizi söyleyin. Kiza ayar vermek gerek biraz yumuşak yumuşak...
Size de yazık yaaapsikiyatri var ,psikolog yok .....
aynen oyle davranıyorum ,kız arkadaşınıda tanıyor ve seviyorum benlik bir durum yok ,kendi aralarında buyuk sıkıntı var her gun ayrılıp barışınca oğlum çok sinirli ,agresif bir insan oldu ,şu an ayrılar sessiz odasından çıkmıyor ...bu beni korkutuyor,arada bahaneler le yanına gidiyorum ....
Aynilarini çok daha kötülerini yaşadım. Intihari ciddi ciddi çok düşündüm. Öyle bir dönemdi ki sürekli intihar yöntemleri arastiriyordum.cok cikmazdaydim çok çaresizdim derdim sadece aşk acısı değildi altından kalkamayacagim şeyler yaşıyordum sonra annem buldu beni o karanlıkta.elimi tuttu.kaldirmaya çalıştı bir süreyorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim ,okuyup bir nebze olsun rahatlıyorum .malesef çok sosyal olan oğlum 1 senedir çevre ve arkadaşlarıyla arasına mesafe koydu ,sosyal sitelerini kapattı sebebi kız arkadaşının kıskanç olup sıkıntı çıkartması ...
malesef psikologa gidemedim ssk bunu karşılamıyor özel psikologların fiyatları çok yüksek ,psikiyatriye gidebildim devlette dinlemeden ilaç verip gönderiyor rahatlaması için ,o zaman duyarsız oluyorsunuz ben duyarsız olmak istemiyorum ki benim bir psilolojik sıkıntım yok ,evladımın durumuna üzülüp takip etmem doğal ,sadece bir anne olarak buradaki tecrübelerdende yararlanmak istiyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?