Canım Çok Sıkkın Ya Nolur Bi Bakıverin

:KK42: Evet yine ben ve eşim..
Görüşlerinize ihtiyacım var.
Bu ne demek oluyo bide siz söyleyin bana..
Dün gece eşim eve geç geldi. Üstünü değiştirmeye gitti o sırada telefonu çaldı annesi aramıştı yarım saat onunla konuştu..
Saat 12 oldu hadi bana yemek hazırla dedi. Bende bu saatte yemek mi yenir erken geleydin de hazırlayaydım dedim. Sonra aramızda bi çekişme başladı en son bana beni bu şekilde elde edemezsin habetin olsun dedi.

Ben eve geldiğimde kapıdan girer girmez beni karşılayacaksın bana hizmet edeceksin 10 dk yemeğimi hazırlayacaksın falan dedi.

Bende oldu başka bir emrin var mı dedim konuyu kapattım neyse yemeğini çayını falan hazırladım gittim çocuğuda uyuttum sonra odama geldim telefonumla oyun oynuyordum..
Ne yapıyorsun dedi. Istanbulu fethediyorum dedim..
İstanbulu fethedeceğine beni fethet bak elden gidiyorum dedi.
Şok oldum. Nereye gidiyosun bu laf ne anlama geliyor dedim sonra lafı çevirmeye başladı. Çok cnm sıkıldı bende kalkıp başka odaya gittim orda uyuyakalmışım. Yanıma bile gelmedi gece Bebek ağladığı için odaya geldi tekrar yatağımda yattım baktım adam bana sırtını döndü ayağı ayağıma değince hemen çekiyo..
Sabahda öylece kalkıp gitmiş..

Off benim içime bi şüphe düştü ki sormayın.

Sizce eşim nden böyle bişey söylemiş olabilir..

Her zaman yemeği çayı hazır olur asla bişeyini eksik bırakmam ki fazlasını yaparım evim tertemizdir daha eşim kalkmadan giyeceği kıyafetleri hazırlar yatağının yanına koyarım..

Yani öyle beceriksizde değilm

Çok zor ama aldatılıyor olabilirmiyin ben yaaaa :KK42::KK42:
SizI bu şekilde aşağılayan bir adam aldatsa ne olur aldatmasa ne..?
Bırakın kim fethederse etsin..

Back