Canım Çok Sıkkın Ya Nolur Bi Bakıverin

Günaydın kk ahalisi

Bi gelişme var mı konu sahibi
Azıcık tırnaklarını çıkar
Sen çok pasifsin o da kabasakalın teki

Yapmayarak,şimdiye kadar ne yaptı ise tersini yaparak, beni böyle elde edemezsin diyo adam, evlenmiş çocuk yapmış kadın daha ne elde etmesi, ama adam daha evli olduğunun farkında değil, ben seni elde ettim çoktan ama sen edemezsin havasında
Peki su saatten sonrs tam tersi davransa adam bunu anlar mi.zaten kendi havasinda.

Kv ve oğlu bir dümen peşinde. Aldatan adam böyle bağıra bağıra yapmaz. Kv oğluna seni istediği şekle sokması için akıl! hocalığı yapıyor.
Uyanık ol prim verme. Eşin istediğinde bırakıp gideceğini bilmeli. Yoksa daha çok gelirler üstüne.

Baldankabak Baldankabak alintilamadim bakın..

Bence de okumayin bu kafayla hiçbir şey anlamazsiniz zaten. Gule gule kullanın.

İyi forumlar :KK66:

Umarim siz de birgun bu kafaya sahip olursunuz. Iyi gunler.

Alintilamayip etiketliyince cok zekice olmus gercekten tebrik ederim. Lutfen ciddi anlamda sizinle konusmak istemiyorum.

arkadaşlar evlilik bir güç savaşı değildir.. kadın hanımefendi erkek de beyefendi gibi davranırsa geçim olur. Erkek çalışıp kadın evdeyse sadece kocası için değil kendileri için yemek yapar hazırlar sunar. Bunu yapınca kadın hizmetçi oluyorsa erkek de hamal oluyor ozman calışıp para getirdiği için.. konu sahibinin eski konularına baktım da eşi onun için saplantı olmuş.''kocamın esiriyim, kocamı nasıl etkilerim vb..'' birsürü konu açmış ve hepsinde de eşine körkütük aşık olduğunu söylemiş. Aşık kadının gözü birşey görmez . Konu sahibi arkadaşın tüm derdi kocası olmuş ki ufak da bebeği var.. evlilikte mutlu olmak istiyorsan tatlı dilli olmayı bileceksin .. iki tarafta dır dır ederse vay o komşuların haline derim. sevgiler

Ne yaparsam yapayım kocama yaranamıyorum
bugün alışverişe gittik eksiklerimizi alıp eve döndük kocam aç olduğunu söyledi bende ona yemwk hazırlamaya gittim baktım ekmek yokkocamda o zaman ben yemek yemiyorum dedi kalktı ve gitti benimde içimde kaldı dedim akşama güzel bir yemek hazırlayayım msj attım ona akşam güzel bir yemek yiyelim mi diye cvp şu BENİ BİR YEMEKLEMİ KANDIRACAKSIN BEN FİLMDEKİ ONONOŞLARA BENZEMEM DEDİ ne alaka seni niye kandırayım dedim cvp yok çok kızmıştım ama yinede ona güzel bir sofra hazırladım
Fırında pirzola
Mantı
Bulgur pilavı
Salata
İşkembe çorbası
Mezeler falan harika bi sofra hazırladım neyse kocam geldi ona nden böyle biley yazdındedim öyle ben kabadayıyım dedi sonrasofraya oturduk kocam yedi içti kalktı banayardım et çok yoruldum dedim etmedi bari çayını kendin koy dedim bu başladı iki yemek yaptında efeleniyomusun çabuk çayımı getir falan diye bağırdı bende gitti çayını hazırladım önüne koydum sonra oğlumuyanıma alıp odaya geldim ağlıyorum şimdibende nerde hata yaptım yaaa :KK1:

Sadece bunu okusanız yeter

Hata nerede mi?
Yuh yani bir de soruyor
Tatlı nerede tatlı? Tatlısız yemek olur mu?

Tatlı yapmadıysan bunları yapmışsın, ne fayda?

Dün gece ben odada bebeğimle uyurken gelip sarıldı bana öyle uyuyakalmışız gece sonra o sabah kalkıp işe gitti giderkende beni öptü uyuyodum ben o öperken uyandım şimdide günaydın hayatımın anlamı diye mesaj atmış çok üzüldüğümü anladı herhalde ne yapmam gerek şimdi mesajına cevap vermelimiyim

Dün gece ben odada bebeğimle uyurken gelip sarıldı bana öyle uyuyakalmışız gece sonra o sabah kalkıp işe gitti giderkende beni öptü uyuyodum ben o öperken uyandım şimdide günaydın hayatımın anlamı diye mesaj atmış çok üzüldüğümü anladı herhalde ne yapmam gerek şimdi mesajına cevap vermelimiyim

Verme bence

Senin bütün konularını biliyorum
Hepsinin içeriği aynı
Esin sana emreder sen yaparsın
Yapmadiginda bi tezatlik çıksa hoop burdasin

Merak ettim eşini hintten mi getirdiniz
Yada sadrazam falan da gizli saklı mi kalmış biyerler de

Eşimin mesajına verdiğim cevap şu;
Fatih'e:
"İstanbul'u niçin fethettin?" diye sormuşlar.
O ise şöyle cevaplandırmış bu soruyu:
"Önce o benim gönlümü fethettiği için." Günaydın

senden yemek istemiş terslemişsin sonrada gidip hazırlamışsın((madem hazırlayacaktın ne diye tersledin)), sonra sormuş ne yapıyorsun diye yine terslemişsin bu ne mantık anlamadım olumlu bi cwp verseydin belki yaklaşacaktı sana bu kadar büyümeyecekti....kocan sana bizzat başkası olduğunu ima etmiş daha neyi sorguluyorsun..

Fatih'e:

Fatih'in istanbulu fethettigi yaşa gelememissiniz anlaşılan

Ben olsam cevap vermem
Ama sen verecek gibisin
Adam o kadar emin ki kırıp dökerim nasılsa sonra barışıra..

Fatih'e:
Siz karı-koca şaka gibisiniz
Gülsem mi üzülsem mi anlamadım :KK51:

Şimdi adamada hak vermek ıstıyorum. adam o saatte gelmiş yemek hazırdır zaten neden bu konuda tartıştınız ki .s
eşim geç gelceği zamanlar sorarım yemeği evdemı yıcen yoksa tokmu gelirsin diye.

Tamam onu hizmetçisi değilsin ama kocalarımıza karşı bazı görevlerımız olduğunu düşünüyorum açıkçası .Tabı kendı fikrim hemen saldırıya geçmeyın.

Eşin benı kaybedersın gıbı söylemlerde bulunduğuna göre gözü dışarılara kaymaya başlamış haberın olsun.

Back
X