canım çok sıkkın yumurtalıklarımda kist çıktı:((((((((

Ayyy bu mu dert hemen hemen 2 yada 3ayda bir çatlamayan yumurta oluşan kist patlama sorunu ameliyat olabilirsin lafları bilmemne doğum kontrol hapı kullandığında kendiliğinden atılıyor yada başka ilaçlarla küçültülüyor hee olmadı ameliyat ne varki bunda her kadının başına geliyor

ha söylemeyi unuttum ,, doktor anneme ameliyat olursan cocuk yapma şansın azalır demişti , öyle bir niyetin varsa dogumdan sonra ameliyat ol dedi ,, annem zaten 45 yaşındaydı , ameliyat oldu bikaç sene içinde tekrar oluştu kist artık ve hiç rahatsızlık vermiyor ameliyat olmayı da düşünmüyor ,, eğer öyle bir durum varsa ameliyatı ertelersiniz canım doğumdan sonraya ..

kk nın nerdeyse yarısı aynı hastalıktan muzdarip bendede var hemde 5 yıldır oda bildiğim kadarıyla hayatımı cehenneme çevirdi resmen ama napim allahtan herşey stres yapma

kızlar kist bu kadar uzun süre kalıyor mu patlamıyor mu
bi arkadaş 5 sene demişakannehir

canım doğum kontrol hapı veriyorlar
bende sana tavsiye akşamları beyaz soğanlı salata ye üstüne sumak dökerek çok faydasını görürsün

doğumdan sonra bende de çıktı 2 ay d.kontrol hapı verdi bitti gitti..normal şeyler bunlar üzülecek bişey yok..

Önce tedavin için gerekli işlemleri yap, üzülmene gerek yok. Çaresi olan bir hastalık türü olduğu için kendini teselli etmen gerekli. ınşallah en kısa zamanda atlatırsın. :)

o kistlerin en belalısı polikistik over bence ve ben pkoluyum inan o kadar olumsuz etkileri var ki insana saçlarımmı dökülmedi suratımmı sivilcelenmedi zaman zaman tedavi için verilen doğum kontrol hapı yüzünden kilomu almadım tabi bide çocuk konusunda var ondanda sorun yaşanıyo ben bekar olduğum için daha o evreye gelmedim neler neler beterin beteri var üstelik polikistiğin tamamen geçmiceni söylüyo bazı doktorlar ne diyelim ALLAH herkese şifa versin...

Son düzenleme:
Back
X