canım çok geçmiş. allah tez zamanda seni ve tüm hastaları şifaya kavuştursun. ocak ayında bende de kist çıktı hemde 4 bucuk santim idi. ve benim adet olmamı dahi engellemişti. farlutal diye adet söktürücü ardından da yasmin doğum kontrol hapı kullandım.1 kutu kullandım. gittiğimde temizlenmişti kist. ardından 2 kez adet oldum ve 2 kez kontrole gittim. herşey gayet normal ve temizdi. derken adetim gecikti bebek diye umutlanırken tekrar kist çıktı.bu sefer sadece farlutal içtim yasmin vermedi. gerek yok küçük ve önemsiz dedi. adet oldum kistin geçtiğini umut ediyorum. 4-5 gün sonra adet günüm bakalım durum o zaman net olarak belli olacak. inşallah bebek vardır diye dualar ediyorum.
diyeceğim o ki hiç korkma. bunlar her bayanda olabilecek şeyler. ben 2ayrı doktora gittim ikisi de aynısını dedi. ben kist çıktığı zaman zerdaçal çayı içip durdum. temizlenmesinde onunda etkisi olduğunu düşünüyorum bir hemşire tanıdık var o söyledi. istersen sende kullan. kök zerdaçal al ve büyük kupa bardaklarla bir bardak dolusu suyu cezveye al içine 1 kök zerdaçal at. kaynamaya başlayınca 5dk kaynat ve şekersiz iç. tadı güzel. acı felan değil. günde 2 kupa içmen kafi gelir fazla içme...
tekrar geçmiş olsun canım benim. üzme kendini gör bak geçer önümüzde ki adetine kadar
diyeceğim o ki hiç korkma. bunlar her bayanda olabilecek şeyler. ben 2ayrı doktora gittim ikisi de aynısını dedi. ben kist çıktığı zaman zerdaçal çayı içip durdum. temizlenmesinde onunda etkisi olduğunu düşünüyorum bir hemşire tanıdık var o söyledi. istersen sende kullan. kök zerdaçal al ve büyük kupa bardaklarla bir bardak dolusu suyu cezveye al içine 1 kök zerdaçal at. kaynamaya başlayınca 5dk kaynat ve şekersiz iç. tadı güzel. acı felan değil. günde 2 kupa içmen kafi gelir fazla içme...
tekrar geçmiş olsun canım benim. üzme kendini gör bak geçer önümüzde ki adetine kadar