6 yillik evliyim evlendigim gunden beri calisiyorum.esim gezdirmez yedirmez icirmez 40 yillik evli gibiyiz.aslinda benimde hic talebim olmadi bu yonde.ilk evlendik ev kira benim az biraz esya borcum vardi saga sola.sonra cocuk oldu esim asgari ucret aliyor.sonra ev borcuna girdik derken benim tek amacim borc odeyip bir an evvel duzluge cikmak.ama boylede iyice coktum mutsuz bir kadina donustum.cocugumda bir ortam gormeden buyuyor.esim simdi ek is yaparak ayda yaklasik 3000 tl.kazaniyor.her ay 1500 tl.ev taksitine gidiyor.benden her ay 600 tl.aliyor.boylece ondaki para 3600 tl.oluyor.bu parayla 1500 ev taksiti ve faturalari oduyir.bende kalan parayla 800 tl.ile ev ihtiyaci ni mutfak masrafi yol parasi vs.karsiliyorum.arada cocuga biseyler aliyorum.bes kurus kalmiyor.ben cok sikildim artik adam surekli iddaa oynuyorrr.1000 tl yatirmis 600 tl 900 tl.bende artik ona hic para vermeyecegimi soyledim gecen ay vermedim.bu ay israrla istiyor vermezsem kavga cikartacakmis onu soyluyor.600 tl.verecekmisim.bu ay erkek kardesim evlenecek 1000 tl.lik bir bilezik veya yarim altin yetermis bense 2000 tl.lik bilezik almak istiyorum.bu adama para vermekten nasil kurtulirum kizlar.alismis kudurmustan beterdir derler ya aynen oyle.ben cocugumun mahrum buyumesini istemiyorum.cocuga bile istedigimi alamiyorum.gardolabi almam lazim masa sandalye oda yapmam lazim guzel bir sekilde.yapamiyorum.o iddaa oynayacak diye ben calisip ona vermek istemiyorum.