• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canim cok sıkkın

3lale

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
416
158
303
İstanbul
6 yillik evliyim evlendigim gunden beri calisiyorum.esim gezdirmez yedirmez icirmez 40 yillik evli gibiyiz.aslinda benimde hic talebim olmadi bu yonde.ilk evlendik ev kira benim az biraz esya borcum vardi saga sola.sonra cocuk oldu esim asgari ucret aliyor.sonra ev borcuna girdik derken benim tek amacim borc odeyip bir an evvel duzluge cikmak.ama boylede iyice coktum mutsuz bir kadina donustum.cocugumda bir ortam gormeden buyuyor.esim simdi ek is yaparak ayda yaklasik 3000 tl.kazaniyor.her ay 1500 tl.ev taksitine gidiyor.benden her ay 600 tl.aliyor.boylece ondaki para 3600 tl.oluyor.bu parayla 1500 ev taksiti ve faturalari oduyir.bende kalan parayla 800 tl.ile ev ihtiyaci ni mutfak masrafi yol parasi vs.karsiliyorum.arada cocuga biseyler aliyorum.bes kurus kalmiyor.ben cok sikildim artik adam surekli iddaa oynuyorrr.1000 tl yatirmis 600 tl 900 tl.bende artik ona hic para vermeyecegimi soyledim gecen ay vermedim.bu ay israrla istiyor vermezsem kavga cikartacakmis onu soyluyor.600 tl.verecekmisim.bu ay erkek kardesim evlenecek 1000 tl.lik bir bilezik veya yarim altin yetermis bense 2000 tl.lik bilezik almak istiyorum.bu adama para vermekten nasil kurtulirum kizlar.alismis kudurmustan beterdir derler ya aynen oyle.ben cocugumun mahrum buyumesini istemiyorum.cocuga bile istedigimi alamiyorum.gardolabi almam lazim masa sandalye oda yapmam lazim guzel bir sekilde.yapamiyorum.o iddaa oynayacak diye ben calisip ona vermek istemiyorum.

İdda çok pis bişey. Yaşadım umarım devamı gelmes Allah kurtarsın diyorum. Önüne geçilmezse..

Ailesiyle falan konuşsanız yardımcı olmazmı? :(

İddia dediğiniz an orda tutuldum
Öncesine kadar aferim adama çalışıp anca giderleri ihtiyaçları karşılıyor dicektimki iddia oynuyor kelimesi bitirdi.
Vermeyin arkadaşım kumara para verilmez o çocuğunuz geleceği boş işlere yatırımlara verecek param yok diyin .

Eşiniz kumar'a para yatırıyor tabiki sizi gezdirmez. Böyle durumlarda kadın çok zor başa çıkıyor o yüzden gidin ailesine söyleyin.

ben hep paramiz yok sabirdim ustume basima hic birsey almam gzmem tozmam bunlari yaparsam hep den gecinemeyiz sanirdim.sonra maillerinden bir baktim ekstrelere oooo bizim adam basmis paralari.bide arsiz.oyle birsey yapmamis gibi davraniyor.

Vermeyin paranızı, eve alışveriş vs. hiçbir katkı da yapmayın.
Akıllanana kadar tüm masrafları eşinize yükleyin.

annesi her sene koye gidince ayri ve yeni kiyafetlwr giymemi istiyor.bi kucumsuyor sormayin.adam surekli bana para yok diyor.simdi ek iste yapiyor artik para var bol bol iddaaya harciyor.

Siz 600 tl ona veriyorsunuz kalan 800 tl ile mutfak masraflari vs vs. Kıyamam ya size ne kalıyor ki? Çalış dur beş kuruş parasız hayat geçsin. Valla işin çok zor. Bu tip adamlar olay cikarir para vermezsen:( bazen diyorum evli olmak ne zor..
Benim eşim de benden ister. Adamın 3 evi var hala son model araba alıp kredi ödüyorum bana destek ol der. İyi gelirim var ama bıktım artık sürekli ona vermekten de. İşimiz zor.

borca girin, araba alın mesela, iddia oynayacak parayı bulamasın.

Onu besleyeceğime eşek gibi çalışıp at gibi yerim. Boşayın satın evi, bölün parayı defolsun gitsin. Siz onun kumara harcadığı paraya 2.evi alırsınız.

araba cok istiyorum kendim icin.cok zorlaniyorum yol yuru cocugun esyasi kendi esyalarim.fakat 2.cocuk olayimizda var 36 yasindayim tek cocukla kaldim.istiyormuyum bilmiyorum.ama kizim bu kadar hayirsiz vefasiz bir akraba cevresinde tek kalsin istemiyorum.ama cok korkuyorum hayirsiz bir cocugum olursa diye.2 erkek kardesim var.bir tanesi cok problemliydi senelerce hep evin huzurunu bozardi oteki desen hep yalan dolan parasini ona buna yedirdi.ne ararlar ne sorarlar ikisininde kendine faydasi yok.cok ugrastim onlarla simdi hepsi unutuldu gitti.ben yorgunim hayatta hep mucadele etmekten.ikinci cocukta problemli olursa cok sikinti olur saburli bir annede degilim sinirliyim.

Oh ne ala. Kadın iki kuruş artıracağım diye uğraşsın gün yüzü görmesin herif iddiaya yatırsın. Bide alışmış yüzsüz. Bu kadın parasına bayılan tiplerde iyice çoğaldı. Sorsan erkekliklerine laf söyletmezler.

calisiyorum isteym cok uzgunum ise veremiyorum kendimi bir suru isim var yapamiyorum bugun.ne yapacagimi dusunmekten usandim.surekli yemek yap evi sil supur calis para ver tek derdi bu adamin.yemek ve ev temizligini surekli yapamiyorum.bide para vermezsem artik iyice kudurur dusman olur bana.

İddiaya kadar hersey herkesin basinda olan şeyler diyecektim ki kumar varsa orada dur... Hem de öyle cerez parasi değil buyuk paralar. Esin bağımlıysa tedavi olsun. Birakmaya niyeti varsa destekçisi ol sonuna kadar ama birakma niyeti yoksa daha fazla borc batagina saplanmadan kendini de evladini da kurtar o adamdan. Sakın ikinci cocuk filan da düşünme. En azindan babasi bu herif olacaksa olmaz o is

Back
X