- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
askerde olan birisi nasıl her an her dakika müsait olamazki ?
Sıkma canını canım, gece nöbet tutuyorsa akşama kadar yatıyordur zaten, fırsat bulamaz aramaya...
Erkeklerin hepsi öyle be canım, benimde kardeşime biz ulaşıyoruz zar zor, telaşlandığımızın farkında değil.
ilişkiniz bir aylıkmış ve askere gitmiş. ben olsam bu kadar anlam yüklemezdim bu ilişkiye...
aramaması normal gelmedi bana..
of off o günlere döndüm birden
Aşkım askerdeyken ilk zamanlarında hiç arayamıyordu üstelik şırnağa gitmişti. Her zaman müsait olamıyorlarki 2 dk konuşmak için 2 saat sıra beklediğini söyledi hemde nasıl bi sogukta,tabi döndüğünde söyledi kahrolmuştum. Şartlarını bilmiyorsundur cnm, önce bi öğren bence. Sonra sinirlenirsin.Biraz sabret. Allah kavuştursun
Yani bi fırsatını bulup araması lazım tabi, bi hafta olmuş diyorsun . Şartlar çok kötüde olsa bi haftayı geçmiş 2 dk lıgına arayabilirmiş tabi. Neyse sen üzülme bence, bi açıklaması vardır sanırım.Bi dinle önce şimdiden sinirlenme yani sakin ol.
canım üzülme. uzun dönem mi yapıyo kısa mı ? nerde olduğuna bağlı aslında. benim de erkek arkadaşım askerde çok şükür günde 3 4 defa bile arayabiliyor. bazen 10 dakikaya çıkıyor süresi gece de uyanıp arıyor o zaman daha da uzun görüşeiilyoruz. isteyen arayabiliyo yani.ha sorun olur felan arayamaz o başka ama o kadar uzun süre de kesinlikle arayabilir diye düşünüyorum.. eğer ciddi düşünüyorduysanız bekle yani ne denir ki . aske psikolojsi çok berbat farklı bişey. anlam veremiyo insan. ben erkek arkadaşmla konuşurken bile hiç farkında olmadığın alanıp darılır diye düşünmediğim şeylere darılıyo yada en basiti kapatırken tlf unutma beni hep bekle dedi tmm bekliycem merka etme dedim iş arkadaşım yanımdaydı da tanır kendisini şakasına dedi ki oo o seni unuttu dedi gülerekşaka yani. şak tlf yzüme kapandı nie o öyle der 2 gün moreli sıfırdı. oyuzden hemen pes etme. sabırlı ol. er yada geç arayacka derdini söyleceke. sen seviyosan bekle
canım hemde çk seviorum benim arkadaşım çevremdekiler bana çk şaşırdı sen nasıl 1 ay konuştuğun insanı beklersin sn böle biri deildin die inan kafam o karışıkki herşeyi düşünüorum ben ciddiyim ama o bnle ciddi mi meçhul yani uzun dönem yapıo canım şafağımız:181turkbayragi
canım yani anlattıgım gibi erk arkım ozamanlar o zor şartlarda bile arıyordu sadece ilk zamanlar arayamadı fazla. Çünkü şırnakta ne su varmış ne telefon gittiğinde. Sonradan şartları düzeldi. Hatta kaçak telefon bile aldılar arkadaşıyla yakalansa neler yaparlardı onlara, kendide bilmiyordu yani o kadar söyliim.
Gece herkes yattıktan sonra giderdim der dışarıya sogukta ozaman bile sıra vardı deyip anlatırdı. Ama hep aradı yani onun hakkını ödeyemem.
Seni düşünmesi lazım yani, insan çünkü deli gibi merak ediyor deli gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?