• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım çok sıkkın :(

ajkaa

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2006
52
0
611
İstanbul
merhabalar
şu an çok kötüyüm sadece paylaşmak konuşmak istedim... eşimle ayrılmanın eşiğinden döndük iki kez hergün kavga,hakaret dinlemek o kadar kötüydü ki yine beni ikna etti boşanmadım birazda 6 yaşındaki kızım için geri dçndüm, bir arkadaşım sayesinde 7 aydır çalışıyorum biraz toparlanır gibi olduk evdeyken çok kavga ediyorduk, şimdi ise kızıma bakacak kimse olmadığından okula başlayacağı zaman işi bırakmak zorundayım aynı korku başladı bende yine kavga edermiyiz, tek derdi para eşimin, tek çalışmak zor geliyor ona bir taraftan da çocuk, çalışınca havalandın diyip duruyor evde olunca da boş insanın tekisin diyor depresyondan zor krtulmuştum ama yine eşiğindeyim kafayı yemek üzereyim ne yapmalıyım bilmiyorum...senağlama

yarım günlük etüd merkezleri vs var.
yarım gün okula gider sonra merkeze.
paranız gider ama uzun vadede alışır ve siz sürekli çalışabilirsiniz.
yoksa böyle adam çekilmez ben çekmek istediğiniz için söylüyorum.

bir de inanın bazen insna keşke babasız büyüseydim bu kadar kötü bir çocukluğum olmazdı diyebiliyor insan.. bunu da göz önünde bulundurur.anneye yapılan herşeyi görür o çocuk

Genelde erkekler eşim evde otursun çocuğuma güzel güzel baksın ister
Seninkide tam tersi. . . ışin bayağı zor
Eğer illaki çıkıcam diyorsan el işlerine elin yatkınsa evde o yür şeyler yapıp tekrar para kazanabilrisn
Ama gözünü para bürümüş bi insanla ömür geçermi bilemem :olmaz:

omur boyuda calisacak deilsiniz herlade
o zamann olacak?
boyle bir admla omur gecermi?
bilmiyorum zor bir durum

Bencede yarım günlük etüd merkezlerine yazdırabilirsin yada yarım günlük bakıcı.
Sonuçta bu adam madem size paa yüzünden ters davranıyor
Sizde ona böylelikle muhtaç olmamış olursunuz.Birkaç yıl çalıştığınızda kızınıza gider ama
uzun vadede siz kazançlı çıkarsınız.
Hani derler ya kötü komşu mal sahibi eder.
Sizde eşiniziin farketmeden ettiği iyilikle emekli bile olabilirsiniz.

zaten derdim de emekli olup ona muhtaç olmamamk ama hem çalış diyor hem burnumdan getiriyor çalışıncada...

yada dediğinz gibi boşanmak kızım için boşanmıyorum deyipte kızıma haksızlık ediyorum galiba belkide kızım için boşanmalıyım kötü bir çocukluk geçirmesindense...

anaanne dedeye bakıyor kayınvalidnde hayır yok olmasında doğuma gelmeyen, çocuk ayaklansın bezi atsın öyle severim diyen bir kadından ne beklersiniz?

off yaa kızlar çok sağolun yazdıklarınız azda olsa rahatlattı işyerinde ağlayıp rezil olabilirdim...

Canım sıkma kendini :((
En mantıklı kararı vermeye çalış.Eğer bu adam kızınız büyüdüğünde
onuda parasal olarak sıkacaksa belki boşanmak kızın adına iyidir.
Ama az da olsa bu adamın düzeleceği ihtimali varsa bekle zamanla düzelir.
Ama üzülme.Erkekler için üzülmek çok zaman boşa.
Yani çok kabalar, onlar kırdıklarının bile farkında değilki

merhabalar
şu an çok kötüyüm sadece paylaşmak konuşmak istedim... eşimle ayrılmanın eşiğinden döndük iki kez hergün kavga,hakaret dinlemek o kadar kötüydü ki yine beni ikna etti boşanmadım birazda 6 yaşındaki kızım için geri dçndüm, bir arkadaşım sayesinde 7 aydır çalışıyorum biraz toparlanır gibi olduk evdeyken çok kavga ediyorduk, şimdi ise kızıma bakacak kimse olmadığından okula başlayacağı zaman işi bırakmak zorundayım aynı korku başladı bende yine kavga edermiyiz, tek derdi para eşimin, tek çalışmak zor geliyor ona bir taraftan da çocuk, çalışınca havalandın diyip duruyor evde olunca da boş insanın tekisin diyor depresyondan zor krtulmuştum ama yine eşiğindeyim kafayı yemek üzereyim ne yapmalıyım bilmiyorum...senağlama

zaten derdim de emekli olup ona muhtaç olmamamk ama hem çalış diyor hem burnumdan getiriyor çalışıncada...

yada dediğinz gibi boşanmak kızım için boşanmıyorum deyipte kızıma haksızlık ediyorum galiba belkide kızım için boşanmalıyım kötü bir çocukluk geçirmesindense...

anaanne dedeye bakıyor kayınvalidnde hayır yok olmasında doğuma gelmeyen, çocuk ayaklansın bezi atsın öyle severim diyen bir kadından ne beklersiniz?

off yaa kızlar çok sağolun yazdıklarınız azda olsa rahatlattı işyerinde ağlayıp rezil olabilirdim...

Kızınız için boşanmıyorsunuz...
Hımmm anladım.. Çok iyi anladım...
Adam babalık görevini layıkıyla yaptığı için siz de boşanmamakta haklısınız tabii.
Baba kızını zerre kadar sevmiyor görmüyor musunuz Allah aşkına!

kesınlıkle ekonomık anlamda esınızı muhtac olmamanızı tavsıye ederım
bu sebeble ısten cıkmamalısınız
cocugunuz okula baslayınca neden ısten ayrılacaksınız anlamadım
calısan annelerın kayıt yaptırabıldıgı etut merkezlı devlet okulları var
sabah 8,30 aksam 18,00 arası okulda oluyor cocuk
bu tarz okulları arastırabılırsınız
once kendınız sonra kızınız ıcın calısmalı ayakta durabılmelısınız

esınız konusunda ayrılın ve ya devam edın dıyemem
zıra 2 kez bosanmaktan dondugunuze gore sızı baglayan bır durum var kafanızda

ama esınızın ne sızı ne de cocugunuzu benımsemedıgını rahatlıkla soyleyebılırım

ışten çıkmamanı tavsiye ederim.
Senin güvenin sağlamlaştıkça kendine deli oluyor...
:umursamaz:
Seni sevmiyor.
Aşağılıyor.
Eş gibi davranmıyor.
Sorumluluklarını yerine getirmiyor.
Çocuğuna sahip çıkmıyor.
Peki neden evlisiniz hala?
Lütfen geleceğinizi düşünün bu adamla ömür geçer mi?

İşten çıkmamanı tavsiye ederim.
Senin güvenin sağlamlaştıkça kendine deli oluyor...
:umursamaz:

gerçekten öyle ben çalışınca deli oluyor ama çalışmayınca da aşağılıyor bir işe yaramıyorsun diye böyle bir adam işte...

boşanmama meselesine gelince, hem ekonomik hemde koca bir evden annemlerin tek bir odasına sığmak çocukla çok zor kızımın bir odasının olamaması bilemyorum, ilerisi çok parlak görünmüyor hani eskiler katlanırmış ya kocalara, ekonomk yönden rahat olsam belki ama ben ondan nafaka bile alamam onunda derdinde değilim ya...

eşin ne tuhafmış canım bencil sorumsuz paragöz akannehir
boşanmayı düşünmüyorsan tek yapabileceğin işine sahip çıkmak
en azından maddi güvencen olsun canım
kızını da etüd gibi bir yere yazdırabilirsin yada yarım gün bir bakıcı ayarla canım

gerçekten öyle ben çalışınca deli oluyor ama çalışmayınca da aşağılıyor bir işe yaramıyorsun diye böyle bir adam işte...

boşanmama meselesine gelince, hem ekonomik hemde koca bir evden annemlerin tek bir odasına sığmak çocukla çok zor kızımın bir odasının olamaması bilemyorum, ilerisi çok parlak görünmüyor hani eskiler katlanırmış ya kocalara, ekonomk yönden rahat olsam belki ama ben ondan nafaka bile alamam onunda derdinde değilim ya...

Sakın ama sakın bunları düşünme.
Nafaka vermek zorunda!
Hem de bu aşağılamaları vs anlatırsan çok daha fazlasına sahip olursun.
Böyle bir adamı çek-me!
yerimseniben

böyle bi koca başındayken işini sakın bırakma ilk öncelikle...
ya yargılamak istemiyorum ama işte böyle bi evlilikte neden çocuk doğurup birde onları bu işin içinde sürüklüyorsunuz ki...

Anlayamasam da ,anlayamaya çalışacağım , bu sıkışmış, kendini çaresiz gören psikolijiyi.
Boşanmak her devrede, bu kadar kötü bir evlilikte bile zordur mutlaka.

Ama nedenlerinize bakıyorum, çocuğuyla hiç ilgilenmeyen belki de maddi olarak bile doğru düzgün sahip çıkmayan, biri için çocuğum için demek mantıklı gelmiyor. O çocuk ziyan olup gidiyor bu evlilikte.

Ailemin evine gidip, tek oda da yaşamak, çocğumun bir odası bile olmaması demişsiniz, o evde odası var, sizin de odanız var da, ne oluyor, huzur nerede, sizin ve çocuğunuzun psikolojisi nerede. ınsan bunca şeye katlanacağıma gidip ailemin tek odasında yaşarım diyebilir yani.

Ekonomik yönden rahat olsam belki ayrılırdım demişsiniz, ama belki, sizi bağlayan tek şey kendi ayaklarınızın üzerinde durabilmek değil yani. Durabilsenizde devam ettirme çabanız olacak.

Çalışsanız da ,çalışmasanız da, yarananamışsınız zaten. Ama çalışmak faydalı olmuş size ,bir şekilde devam etmeniz daha uygun gibi. Azar azarda olsa, kenara birşeyler atarsanız da iyi olur.

Kendinizide, çocuğunuzuda böyle bir evlilikte ziyan etmenizi istemem.
Allah sizin ve çocuğunuzun hakkınızda hayrlısını versin.

Hem evde oturuyor, hem kadin parasi yiyor, hemde yedigi tabaga tükürüyor.....arkadasim lüften mantikli düsün...esinde erkekligin e si yok....

Bir kere bir erkek karsina git calis diyorsa, dur bakalim orda derim....kesinlikle yakistiramam bir erkege ben bunu...kadin kendi özgür iradesi ile bunu yapmali, kocasinin zoru veya asalamalari ile degil.

Keske hazir kararini vermis iken kararindan dönmeseydin canim, belki bir daha kendinde bu cesareti bulamicaksin....bosanma noktasina gelmek bu karari vermek cok kolay bir sürec degildir eminim...

Belki biraz daha zamana ihtiyacin var....anlayabilirim, ama dikkat et kendine, bu zaman icinde senin piskolojin mahf olmasin.

Umarim senin ve kizin icin hayirlisi neyse o olsun.

Back
X