4 senedir ailevi problemle boğuşuyorum çözüm bulamıyorum bir türlü içinden çıkamıyorum . 4 sene önce okulu bırakmıştım ailem çok kızmıştı hatta ramazan ayındaydık sofraya bile oturmamışlardı odamda annemin verdiği tabakla açıyodum orucumu .özellikle babam çok kızgındı bağırdı çağırdı çok sinirliydi babamın en korktuğum haliydi .açıkçası tepkisinin bu kadar büyük olmasını beklemiyodum. bende 4 sene kendimi eve kapadım hiç dışarı çıkmadım bütün arkadaşlarımla irtibatı kestim . biz doğuluyuz kız çocuğu okumuyosa evlendirilir ben daha kendim çocuğum ya. son iki senedir açıklise bitti ünive hazırlanıyodum yapamayacağıma inandıkları için dershaneye vermediler yardımcı kitap falanda almadılar bende napim geçemedim barajı üniv yattı bu sene babam yine kızgın belliydi zaten diyip duruyo sonuçlar çıktığından beri. ünive başlasam şehir dışı falan yazarım kurtulurum dedim ama olmadı malesef . bi tavsiye verin bana ya ben ne yapsam acaba ya .hayatıma bir türlü yön veremiyorum kendimi düzeltmeye çalıştıkça batıyo gibiyim aile desteği her konuda çok önemli bense ne yapacağımı nerden başlayacağımı bile bilmiyorum.