- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Merhaba,18 aylık sevgili 4 aydırda nişanlıyım,ilişkimi tanımlıcak olursam sakin değil hareketli hırçın ama çok mutluyum.Nişanlım 3 aylık ilişkimizde bi chat programından iki kıza yazmış ben bunu öğrendiğimde çok sarsılmıştım insan başına gelmeden anlayamaz ya o an hayat durmuştu sanki ama karşılıklı konuşma yok sadece yazmış küs olduğumuz bigünde ve silmiş programı.Zaman geçti benim güvenimi kazandı ama etmediğim kontrol kalmadı başka hiçbişey bulamadım ya o çok sinsiydi yada bişey yoktu bunu hala bilmiyorum,en korktuğum şey gizliden aldatılmak..Nişanlım gayet ilgili sevecen bana oldukça değer veriyo öyle şeylerin bidaha tekrarlanmıcağını söyledi ama ben zaman zaman güvensizliğimi belli ediyorum,dünkü açılan konudan çok fazla etkilendim ya benimde başıma gelirse diye çok korkuyorum paranoya oldu bende,nişanlıma birine aşık olup gidermisin dedim lütfen sorma öyle şeyler dedi ve sürekli sorularımla onu boğuyorum oda artık bozulmaya başladı psikoloğa gitmeyi düşünüyorum paranoya halimden nasıl kurtulabilirim
İşte öyle zor bi durumdayımki karşımda ilgilenen biri var istediğim herşeyi yapıyo alıyo o olaydan sonra herhangi bi sorun yaşamadım ama zaman zaman düşünüp üzülüyorum yanlış bi yoldaysam diyeşunu söyleyeyim bir kere yalan söyleyen elbet yine yalan söyler. bir kere aldatan yine aldatır.
ilişkide güvensizlik çok kötü.
Çok haklısınız aynı dediğiniz sıfatlara sahibim ama karşımdada özünde iyi olan bi insan var evlenince kötü şeyler yaşamaktan korkuyorumGüvensizlik çok kötü..
Ben hep zor güvenen, kıskanç, sevdiğini sürekli takip eden paranoya biri sanırdım kendimi. Meğer karşımdaki insanların içinin kötülüğü beni öyle yaparmış. Gerçekten güvendiğimde anladım bunu..
Kendinizi suçlamayın o yüzden. Sizi bu hale karşınızdaki kişi getirmiş.
hiç bi zaman emin olamazsın aldatıp yalan soylediğini anca yakalarsan suç üstü. eğer devam etmek istiyosan bence de yardım al piskologtanİşte öyle zor bi durumdayımki karşımda ilgilenen biri var istediğim herşeyi yapıyo alıyo o olaydan sonra herhangi bi sorun yaşamadım ama zaman zaman düşünüp üzülüyorum yanlış bi yoldaysam diye
Çok haklısınız aynı dediğiniz sıfatlara sahibim ama karşımdada özünde iyi olan bi insan var evlenince kötü şeyler yaşamaktan korkuyorum
Sürekli kurcalıyo diyemem dünkü konudan çok etkilendim o kadar üzüldümki hanımefendi adına bian kendi başıma gelmiş gibi sarsıldım o yüzden bu konuyu açma gereği duydumkafanı sürekli kurcalıyor ve seni huzursuz ediyosa ayrıl bence yarın bi gün evlenince de sürekli acaba diye düşünceksin çünkü
hiç bi zaman emin olamazsın aldatıp yalan soylediğini anca yakalarsan suç üstü. eğer devam etmek istiyosan bence de yardım al piskologtan
Almayı düşünüyorum bende,nişanlımdan değil bundan sonra hayatıma başkası girse ondanda emin olamam asıl emin olanlar hayal kırıklığına uğruyo zatenhiç bi zaman emin olamazsın aldatıp yalan soylediğini anca yakalarsan suç üstü. eğer devam etmek istiyosan bence de yardım al piskologtan
Temkinli yaşamakta öyle zorki buluşuyoruz dolu dolu zaman geçiriyoruz sonra bian aklıma düşüyor oda anlıyo huzursuzluğumu ama geçiyo,evliliğimize henüz var bu süre zarfındada kötü bişeyle karşılaşmazsam evlenicem sanırımSiz saydığım gibi biri değilsiniz belki de. O size o korkuları yaşatınca temkinli oluyorsunuz ister istemez.
Emin olmadan evlenme bence. Bu güven sorununu aşmak lazım.
Ben o olayı gördüğümde üstünden üç ay daha geçmişti çok şaşırdı özür diledi seni kırcak bişey yapmak istemedim dedio kızlarla yazışmalarını direk gözüne sokup hayırdır bunlar nedir açıkla deseydin??
Dünkü konuya kadar güvenliydim aslında ama erkeklerden korkuyorumGüvenin hiç bir zaman yerine gelmeyecek...
Siz neler yaşadınız bende gitmeyi düşünüyorum eşinizmi üzdü2 yilkik evliyim benzer konudan dolayi psikoloğa gidiyorum. Sizde gitmelisiniz kesinlikle. Altından baska şeyler çıkıyor aslında.
İroni var sanırım mesajda o zaman bende şöyle açıklıyım siz niye boşanmadıysanız bende aynı sebepten ayrılmadımAyrilmistiniz ....
niye guvenin zedeleniyor ki ?
Birlikteyken olan birseylerini daha yakalamadin ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?