- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
İçimde kaldı o zaten keşke karşılıklı konuşma olsaydıda bende okusaydım nasıl cümleler kurduğunuYazdigi kizlar karsilik verseydi karsilikli yazismanin alasıda olabilirdı.
Birgun asik olup gider misin ? Sorusuna Evet ilk firsatta sana boynuzu takacagım diyecekte değil heralde.
Uzun cevap için çok teşekkürler,bende bu şekilde düşünerek affetmeyi seçtim aldatmayıda bölümlere ayırdık malesefki.Sorduğum sorular gerçekten çok gereksiz, hayır asla aşık olmam öyle şeymi olur dese nolucak sanki gelecekte ne yaşayacağımızı bilemiyoruz saçmasapan davranıyorum bazen.Evcimen sorumluluk sahibi çalışkan birisi ama diğer konuyu biliyosunuzdur ordaki eşte evden işe işten eve biriymiş hiç çaktırmamış en korktuğum şey bilmeden yaşamak,kimin ne yapacağı belli olmuyo ne yazıkki
Hamilelik dönemimi:) biraz öncede görmüştüm sanki başka bir konu altında orda bir yorum attım okuyabilirsiniz şöyle baktıgımız zaman onu seviyorsunuz çünkü burda sürekli dert yanmışsınız insan sevdigini üzdügü zmn üzülür emin olun hamilelik döneminden dolayıdır üzülmeyin
Bunu bende çok kez yapıyorum evlenince aşık olur gidermisini doladım en son dilime ne kadar itici aslında böyle sorular ama paranoya başka bi hastalıkAklima geldi şimdi yazayım dedim. Ben sürekli eşime beni seviyor musun diye soruyordum. Gunde 10 15 kere falan. Düşünsene istemsiz olarak kendimden uzaklastiriyordum.
Ben başka konuyu örnek verince sanırım benimde hamile olduğumu düşündü :)Hamilelik dönemimianlamadım
Ben başka konuyu örnek verince sanırım benimde hamile olduğumu düşündü :)
Dr. Tavsiyesi ile bi anda kestim. Esim bu sefer bana seni seviyorum demeye başladıBunu bende çok kez yapıyorum evlenince aşık olur gidermisini doladım en son dilime ne kadar itici aslında böyle sorular ama paranoya başka bi hastalık
O kadar çok konuştukki ona göre sıkıntı yok rahat olmamı söylüyor ve sanırım artık konuşmalarım ters tepiyo çünkü haddinden fazla konuştuk sağolun yorumunuz içingüvensizlik çok zor birşey. insanı içten içe yiyip bitiriyor.
benim tavsiyem nişanlınızla bu konuyu yüz yüze, samimi olarak konuşmanız. Konuşmanız da agresif, patlayan bir yapıdan çok, anlamak/anlaşmak üzerine konulursa daha güzel sonuçlar olabilir. Ona karşı dürüst olun: O olaydan sonra güveninizin sarsıldığını ve bunun sizi ve ilişkinizi olumsuz etkilediğinden bahsedin.
Bizlerde en büyük eksik, bu tür iletişim eksiklikleri. Kendi içimize atarak bu sorunlar ancak büyüyerek bizi yiyorlar...
Çok sevindim bu duruma :)Dr. Tavsiyesi ile bi anda kestim. Esim bu sefer bana seni seviyorum demeye başladı
Bende :)Çok sevindim bu duruma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?