- 23 Ocak 2015
- 56
- 17
- 13
- 33
- Konu Sahibi esperanzam
Selamün Aleyküm ben 5 ay önce gelinlikle baba evinden ayrıldım ama evliliğin ilk gününden itibaren eşim annesiyle yatmaya başladı benim yanıma 1 saat bile gelmedi sadece çocuk olsun diye geldi gitti annesi hastaymış geceleri gidiyormuş onu tutması lazımmıs annemle ailemle görüştürmediler kaç kere ağladım ben anneme bağlıyım boşluktayım diye eşim annesi kıskanıcak diye beni tınlamadı kaynananın eşi öldü bu arada eşim bana sebepsiz yere tokat attı durdu bir gün annemi özledim dediğimde kaynana annenden umudunu kes sen bu kafayla çok ev değiştirirsin dedi onu geçtim benim bildiğim düğün günü imam nikahı kıyılır bana nikah kıymadlar yüzük takılırken dedemin yaptığı duaya nikah dediler yalvardım zina yaptırıyorsunuz bana diye nikahın var dedi durdular şimdi baba evine döndüm arıyorlar geri dön diye ne var bunda diyorlar ailem niye sabrettin ilk ay gelmedin dediler dedim sabır sonu selamet ama olmadı kafayı yicek gibiyim 5 ay 1 saat bile yanıma gelmedi kaynanam eşim bana vurduğunda haklıda olsam haksızsız derdi lanet ettim artık kafayı yicek durumdayım