• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım çok yandı şu 5 ayda

esperanzam

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
56
17
13
33
Selamün Aleyküm ben 5 ay önce gelinlikle baba evinden ayrıldım ama evliliğin ilk gününden itibaren eşim annesiyle yatmaya başladı benim yanıma 1 saat bile gelmedi sadece çocuk olsun diye geldi gitti annesi hastaymış geceleri gidiyormuş onu tutması lazımmıs annemle ailemle görüştürmediler kaç kere ağladım ben anneme bağlıyım boşluktayım diye eşim annesi kıskanıcak diye beni tınlamadı kaynananın eşi öldü bu arada eşim bana sebepsiz yere tokat attı durdu bir gün annemi özledim dediğimde kaynana annenden umudunu kes sen bu kafayla çok ev değiştirirsin dedi onu geçtim benim bildiğim düğün günü imam nikahı kıyılır bana nikah kıymadlar yüzük takılırken dedemin yaptığı duaya nikah dediler yalvardım zina yaptırıyorsunuz bana diye nikahın var dedi durdular şimdi baba evine döndüm arıyorlar geri dön diye ne var bunda diyorlar ailem niye sabrettin ilk ay gelmedin dediler dedim sabır sonu selamet ama olmadı kafayı yicek gibiyim 5 ay 1 saat bile yanıma gelmedi kaynanam eşim bana vurduğunda haklıda olsam haksızsız derdi lanet ettim artık kafayı yicek durumdayım

Güzel arkadaşım, boşanma davan yok bir şeyin yok uğraşacak.

Bırak şu adamı çık, git oradan

Bırak anacık-oğulcuk mıç mıç yaşasınlar

Kendine yazık etme

Şu adamdan çocuk yapmayı da unut, aman diyeyim

Neden sen bir şeylere razı gelesin ki

Senin şartların olsun, başkaları razı gelsin!!

İstediğiniz herşeyi söyleyin hak ediyorlar kalbim çok ağrıyor 5 ayda yıprandım yaşım daha 24 ama ruh yaşım 70 gibi :(

Ya ne zinasi devletin nikahini kiymissin iste. Imam nikahi seriata gore devlet nikahidir, nikahin manasi topluma ciftin evlendigini ILANdir.

Kocan da kaynanan da saglikli tipler degil. Bosan diyemem ama cocuk yapma her sey duzelene kadar

Selamün Aleyküm ben 5 ay önce gelinlikle baba evinden ayrıldım ama evliliğin ilk gününden itibaren eşim annesiyle yatmaya başladı benim yanıma 1 saat bile gelmedi sadece çocuk olsun diye geldi gitti annesi hastaymış geceleri gidiyormuş onu tutması lazımmıs annemle ailemle görüştürmediler kaç kere ağladım ben anneme bağlıyım boşluktayım diye eşim annesi kıskanıcak diye beni tınlamadı kaynananın eşi öldü bu arada eşim bana sebepsiz yere tokat attı durdu bir gün annemi özledim dediğimde kaynana annenden umudunu kes sen bu kafayla çok ev değiştirirsin dedi onu geçtim benim bildiğim düğün günü imam nikahı kıyılır bana nikah kıymadlar yüzük takılırken dedemin yaptığı duaya nikah dediler yalvardım zina yaptırıyorsunuz bana diye nikahın var dedi durdular şimdi baba evine döndüm arıyorlar geri dön diye ne var bunda diyorlar ailem niye sabrettin ilk ay gelmedin dediler dedim sabır sonu selamet ama olmadı kafayı yicek gibiyim 5 ay 1 saat bile yanıma gelmedi kaynanam eşim bana vurduğunda haklıda olsam haksızsız derdi lanet ettim artık kafayı yicek durumdayım

Bastan btmesi güzel olmuş . Bide senin erif tam ana kuzusu imis .

Bide evin ayri miydi

Ya ne zinasi devletin nikahini kiymissin iste. Imam nikahi seriata gore devlet nikahidir, nikahin manasi topluma ciftin evlendigini ILANdir.

Kocan da kaynanan da saglikli tipler degil. Bosan diyemem ama cocuk yapma her sey duzelene kadar

Ilan etmek ama bizim dinimizde sart imam nikahi yoksa zinadir :KK57:

Kurtulduğum için binbir şükür zorla zina yaptım kalbim bu yüzden çok ağrıyor okadar yalvardım yapın diye baktım olmuyor anneme geldim ana işte sahip çıktı şimdi tüm sülalem benim için çabalıyor ama ben hiç umduğum şeyler göremedim ne hevesle o gelinliği giyip çıkmıştım ilk gerdek gecemde bile kaynana tek bırakmadı bizi

Güzel arkadaşım, boşanma davan yok bir şeyin yok uğraşacak.

Bırak şu adamı çık, git oradan

Bırak anacık-oğulcuk mıç mıç yaşasınlar

Kendine yazık etme

Şu adamdan çocuk yapmayı da unut, aman diyeyim

Neden sen bir şeylere razı gelesin ki

Senin şartların olsun, başkaları razı gelsin!!

boşanma derdi var galiba
imam nikahım yok diyor, resmi nikahı var sanki

Bağımlılığın bu boyutunu ılkkez bırınden dınledım, pes.... Acaba eşi vefat ettiğinden psikolojısı mı bozuldu, o da dugun zamanınıza mı denk geldı dıyecegım de, yok vazgecıyorum cok ıyımser bır bakıs acısı oluyor....

Kurtulduğum için binbir şükür zorla zina yaptım kalbim bu yüzden çok ağrıyor okadar yalvardım yapın diye baktım olmuyor anneme geldim ana işte sahip çıktı şimdi tüm sülalem benim için çabalıyor ama ben hiç umduğum şeyler göremedim ne hevesle o gelinliği giyip çıkmıştım ilk gerdek gecemde bile kaynana tek bırakmadı bizi

:KK57::KK57:

sana söyleyeyim bunlar normal değiller anne-oğul patolojik

boşanma derdi var galiba
imam nikahım yok diyor, resmi nikahı var sanki

ben ters anladım galiba nikahım yok deyince :KK64:

nasıl yani tek bırakmadı?
valla ailene bravo
ne güzel destekler sana
sakın dönme bence
daha gençsin, atlatırsın

ilk gecemizde 3 kişiydik deyinde şurda düşüp bayılalım...

Ortanizda yatsaydi bari allahik ne insanlar var ya . Takma cnm ins acıların yakinda iyileşir tertemiz bi sayfa açar ve mutlu olursun

Boşan bundan o ana kuzusu
sonra yine evlenirsin , bulunmaz hintkumaşı değilmiş

resmi nikah var ama ben boşanıcam bunların yanında kalırsam psikolojim iyice mahvolucak bir gün namaz kılıyorum selamı verdim tesbih çekicem kaynana oturuyor eş uyuyor kaynana bana oğluma kurban ol dedi durdu ben Allah varken oğluna niye kurban oluyum dedim hemen küsmeler başlıyor kafayı yedim şimdi dışarı korkarak çıkıyorum mutlaka yanımda biri olmalı gelecekler sanıyorum

Back
X