Canım çok yanıyor bu vicdan azabı beni bitirdi?

irosipok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2023
184
27
13
21
Bir çocuk vardı ona çok kinliydim eski sevgilimdi sslerden az çok anlarsınız yaptiklarimi ona atmadığım kazık kalmadı bana bunları dedi ne yapacağım canım çok yaniyor

Eklentiler

• IMG_20231126_024606.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 913
  • IMG_20231126_024301.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 927
  • Screenshot_2023-11-26-02-42-02-161_com.whatsapp.webp
    26 KB · Görüntüleme: 883
Bunları atmayı unutmusum

Eklentiler

• IMG_20231126_024043.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 841
  • Screenshot_2023-11-26-02-42-02-161_com.whatsapp.webp
    26 KB · Görüntüleme: 727
  • Screenshot_2023-11-26-02-41-41-099_com.whatsapp.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 666
  • IMG_20231126_024043.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 891
Aşırı toksik bi ilişki varmş zaten dediğine göre iftirada atmşsnz bi zahmet çekin vicdan azabını... ve çocuktan uzak durun en büyük iyiliği yapmş olursunuz.

Bi şey anlaşılmıyo yavrucum.

Kinli olmak birine kazık atma, üzme hakkını kimseye vermez. Hatalı olduğun konuda özür dile birdaha birbirinizle iletişime girmeyin. Çok toksiksiniz birbirinize zarar verirsiniz mental olarak.

Karşıdaki kişinin hayatına biri girmişti yanlış hatırlamıyorsam rahat bırak çocuğu
Böyle birşey varsa kendine gel konu sahibi. Hayatında biri olan bir insana yazma. Kazık attım diyorsun zaten aldığın ahlar boyunu geçmiştir bir ömür hayatın kayar, birde insanların huzurunu bozma. Uzak dur adamdan.

Kardesim dedigim insan, en sevdigim kisiyi benden aldi, iftira atti yine de intikam almadim, Allah'indan bul dedim, arkami dondum.

Ha simdi bakinca yine de iyi olmus diyorum. Herkesin gercek yuzunu gormus oldum, ne kadar toksik insan var ise kurtuldum.

Siz alti ustu bir iliski yasayip, iliski yasadiginiz insana iftira atip, birbirini vurduracak hale getirirken hic utanmiyor musunuz? Hic mi kendinize "ne yapiyorum ben?", "bu normal degil!" diye kizmiyorsunuz?????

Simdi vicdan azabi cekiyormussunuz valla ne diyeyim, beter olun. Herseyi kendinize hak gorduyseniz bedelini de odersiniz, bu kadar basit.

Bak kardesim. Dur! Sen aslinda bu adami seviyormusun ne ediyorsun bilmiyorum, ama cok yalnis sularda yüzüyorsun. Intikam amacli ortaligi birbirine katmissin, ama hala adamla arani düzeltme derdindesin. Bunu köprüyü yakmadan düsünecektin. Adamin ailesine dostlarina kadar gitmis olay, artik ne yaptiysaniz. Isler daha kötü hal almadan cekilin artik hayatindan. Kendinize de gereken dersleri cikartin.

Ödüyorum bı buçuk senedir gulemedim zaten kiziyorum kendime

Ben onsuz yapamıyorum ve o sanırım artık beni gram sevmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…