yapamıyorum ki...Aşırı toksik bi ilişki varmş zaten dediğine göre iftirada atmşsnz bi zahmet çekin vicdan azabını... ve çocuktan uzak durun en büyük iyiliği yapmş olursunuz.
Böyle birşey varsa kendine gel konu sahibi. Hayatında biri olan bir insana yazma. Kazık attım diyorsun zaten aldığın ahlar boyunu geçmiştir bir ömür hayatın kayar, birde insanların huzurunu bozma. Uzak dur adamdan.Karşıdaki kişinin hayatına biri girmişti yanlış hatırlamıyorsam rahat bırak çocuğu
yanlis hatirliyosun oyle olsa yazmam zatenKarşıdaki kişinin hayatına biri girmişti yanlış hatırlamıyorsam rahat bırak çocuğu
Anlatmaya bile utanıyorumNaptınız tam olarak?
Kardeş çocuğu rahat bırak sen de git tedavini ol eski konularına baktım bu yaşadıklarının altında hep geçmişteki travmalar var ailen seninle ilgileniyor mu çocuğa karşı beslediğin hisleri doktora anlatmalısınAnlatmaya bile utanıyorum
Büyücü arıyordunuz yavrucum yaşın kaç ailen ilgileniyor mu seninleyapamıyorum ki...
Ödüyorum bı buçuk senedir gulemedim zaten kiziyorum kendimeKardesim dedigim insan, en sevdigim kisiyi benden aldi, iftira atti, annemin babamin olmesi icin beddualar etti yine de intikam almadim, Allah'indan bul dedim, arkami dondum.
Siz alti ustu bir iliski yasayip, iliski yasadiginiz insana iftira atip, birbirini vurduracak hale getirirken hic utanmiyor musunuz? Hic mi kendinize "ne yapiyorum ben?", "bu normal degil!" diye kizmiyorsunuz?????
Simdi vicdan azabi cekiyormussunuz valla ne diyeyim, beter olun. Herseyi kendinize hak gorduyseniz bedelini de odersiniz, bu kadar basit.
Ben onsuz yapamıyorum ve o sanırım artık beni gram sevmiyorBak kardesim. Dur! Sen aslinda bu adami seviyormusun ne ediyorsun bilmiyorum, ama cok yalnis sularda yüzüyorsun. Intikam amacli ortaligi birbirine katmissin, ama hala adamla arani düzeltme derdindesin. Bunu köprüyü yakmadan düsünecektin. Adamin ailesine dostlarina kadar gitmis olay, artik ne yaptiysaniz. Isler daha kötü hal almadan cekilin artik hayatindan. Kendinize de gereken dersleri cikartin.
19 yasindaymissin simdi goruyorum. Yani 17 yasindayken adama iftira attin oyle mi? Hic mi sevilmedin hayatında nedir bu sacmaligin sebebi?Ödüyorum bı buçuk senedir gulemedim zaten kiziyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?