Canım çok yanıyor...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ispita
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
I

ispita

Ziyaretçi
Bundan 3 ay önce 2 yıllık ilişkim bitti.O kadar emek verdiğim, sıfırdan yarattığım o adam, ailesini tercih edip beni bıraktı. Oysa ben bir seçim yapmasını istememiştim. Ailesinin ilişkimize karşı olduğunu bildiğim halde iki yıl tek yaptığım bu sorunu çözmek için yollar aramak oldu. Ama o zayıf çıktı ve çekip gitti... Birden bire düşman kesildi bana. İçim çok acıyor... Bende başka bir şehre kaçtım dört aylığına ve yıllar öncesinde kalmış eski sevgilime döndüm hani çivi çiviyi söker umuduyla... Ama ne zaman bir şarkı çalsa, ne zaman eli elime değse o çekip giden geliyor aklıma. Unutamıyorum... Oysa bir yanım nefret ediyor ondan, bir yarımda tekrar onun omzunda uyumak için herşeyi feda etmeye hazır... Acaba onu unutmadan yeni bir ilişkiye başlamakla hata mı yaptım???? Bu acı nasıl geçer, nasıl unutulur?? Lütfen yardım edin... benneyaptımki senağlama

arkadaşım zaman herşeyin ilacı...
eğer ailesini seçmişse senin yapacağın bence bişey yok o kişilğini göstermiş..bunun için üzülme
diğer sevgiliye dönmekle hata yapmıssın sadece kendine deği karşındakinide kandırıyorsun
kendini kandırmak daha kolaydır daha az acıtır .. ya karşında kini kandırmak...

Haklısın ama insan bir kere yanında birinin sıcaklığına alışınca tek başına kalmak fena koyuyor. İşte o zaman tüm geceyi kara kara düşünerek geçiriyorsun, ya şöyle olsaydı böyle olsaydı, yok ağlama krizleri... Yanında biri olunca biraz olsun unutturuyor derdini... En azından bir yere kadar... Evet bir şekilde unutmak lazım. Haklısın zaman herşeyin ilacıda ne kadar zaman işte senağlama

Canım keşke kendine biraz zaman tanısaydın, yeni bir ilişki sana hep onu hatırlatır. Onunla gecirdiğin zamanlar aklına gelir ve canın yanar...

Onunla geçirdiğim zamanlar aklımdan bir çıksında önce... Kabullenemiyorum ailesi yüzünden bunca emeği yok saymasını...Üstelik ailesini sevmez bile ama ekonomik imkanlar işte...

kendıne zaman tanı acılar oyle kolay kapanmıyo
ve ben cıvı cıvıyı soker yenı asklar eskıyı unutturur laflarına ınanmıyorum
o sahte asklar ıcın gecerlı bana gore
gercek asklar oyle hemen bıtmez ayrılsanda senden uzak olsada senı uzsede bıtmez ancak alısırsın ama bı sarkıyla yıne hatırlarsın
bıraz zamanla hersey yoluna gırer umarım allah yardımcın olsun

bu soruyu hep kendıme sormuştum ne zaman ne zaman sonra onu unutabılecegım diye.ama kımseden cevap gelmedı..ne zaman olduğunu bana .zamanı yaşarak öğrendim.
ve sende öğrenceksin...
benim günlerim ay aylarım yıl olarak geçmişti sanki ...
ama unuttummu dersen...
hayır...
hakkını vererek yaşadım herşeyı..sevmenınde hakkını vermiştim.tabi ayrılığınında hakkını verdım..
ama kimse bana hakkım olanı vermedı..
çok buyuk dersler almıştım kendimce ...
ve halada alıyorum..
belkı hakkımı guzel bır suprızle alırım..
beklıyorum

hayatına başkasını sokmakla hata yapmışsın.er ya da geç acılı ve de ağrılı, gideni unutacaksın.
ama...
hem bir başkasıyla birlikte olup onu kandırıyorsun hem de kendinii.ve böylelikle ayrıldığın sevgilini unutmak senin için daha da zor olucak emin ol

Hiç bir acı sonsuza kadar sürmüyor aslında..
Yaşayarak öğreniyoruz herşeyi..
Bir gün hepsi tek tek geride kalıyor..
Biz ise buruk bir gülümseme ile hatırlıyoruz anılarımızı..
Sadece biraz zaman,biraz sabır.. Hepsi bu kadar...!:1closedeyes:

bizdeki cesaretin bizdeki gözü karalığın yarısı erkeklerde olsa keşke
keşke mücadeleden savaşmaktan korkmasalar işin kolayına kaçmasalar ne kadar güzel olurdu herşey

neden eski sevgilinize döndünüz ki?
biraz kendinizi dinleseydiniz...
ille birilerinin sevmesi gerekmiyor ki sizi...
sevgiliniz seçim yapmış ve ailesini seçmiş...
bu seçiminden dolayı yargılayamayız onu...
hayat çünkü seçimlerden oluşuyor...
sizde kendi hayatınıza bakın bence..

''zaman sadece birazcık zaman geriye kalan sadece hırs ve intikam...'' sezen aksu ..

benim anlamadığım bu sevgilinizi severken ,hala onu özlerken, eski sevginize dönebilmeniz.birini unutmamışsınız ve hala duygularınız varken öbürünün elini nasıl tutabiliyorsunuz...bu çivi çiviyi sökeri hiç anlamamışımdır.bence eski sevgilinizin de duygularıyla oynuyorsunuz şu an...evet,yeni bir ilişkiye başlamakla hata yapmışsınız..bence 2ci sevgilinize olan hisleriniz bitmeden, bu ilişkiyi askıya alın.biraz kendinizi dinleyin......

su an bır senedir cıktıgım sevgilimin isyerindeyimmm ve onun beni aldattıgını ogrendim bıraz sonra glecek elım ayagım tıtırıyor ıletı gecmısınde hersey yazıyorduu...beni aldtıyorrr napabılırımm burayı hemen sımdı terk mı etmelıyım yoksa beklemelımıyımmm

bence yüzleş... içinde kalır sonra çok üzüldüm ya...

asla ve asla hatta imkansız diyorum... .
birini severken gelen ikinci bi sevgili,ister eski olsun ister yeni..hiiiç farketmez...
ama ÇİVİ ÇİVİ SÖKMEZ! yasakkelime
böyle bi durumda,aklınızı başınıza almazsanız,çok daha fazla üzüleceksinizdir..
birini severken,bi ilişkiye başlamak ruhunuzu yorar...pskolojinizi bozar..
unutmak yerine sevdiğiniz çocuğa olan hisleriniz iki katından fazlasına çıkar..

Son Gelişmeler : Artık onu gittikçe daha az düşünüyorum. Hayatınızda sizin için özveride bulunan, sizi gerçekten düşünen ve sizin için fedakarlık yapan birinin olması güzel. Gerçek değeri haketmeyenlere çekip gidenlere değil hakedene vermeyi en baştan öğrenmek güzel...

zor bir durum Allah yardımcın olsun cnm zaman herseyin ilacı...

Bence yeni bir ilişki için acele etmişsiniz.eski sevgilinizle birlikte olmanıza takılmadım ama yanlış yapmışsınız yeni bir ilişkiyle..yalnız kalıp dinleseydiniz kendinizi.şimdi sadece onu düşünmemek için bir birliktelik yaşıyorsunuz.şu anda birlikte olduğunuz kişiyi yarabandı yapmışsınız kendinize ve şu anda onada büyük haksızlık ediyorsunuz kendinizede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…