Aynen sivi kaybindan carpintim bas agrim oluyor artik. Yedigim yemekten bole oldumVücut su kaybettiği için böyle halsiz kaldınız
Onuda denedim ama basim agridigi icin devam edemedimKitap okuyun.
Ayyy cok zor inan ki canim. O halsizlik ve sıkıntıGıda zehırlenmesı yaaşyıp 1 hafta bu şekilde evde kalmışlığım var.
Ben Black mirror un serisini izlemiştim. Birde 1000 parçalık puzzle yapmıştım. Zaman böyle geçip gitti.
Doktor serum taktı mı acaba çünkü baya etkiliyorAynen sivi kaybindan carpintim bas agrim oluyor artik. Yedigim yemekten bole oldum
İyileşin önce o zaman, ne diyeyim.Onuda denedim ama basim agridigi icin devam edemedim
Evet serumda aliyorum. Ve boool bol suDoktor serum taktı mı acaba çünkü baya etkiliyor
Allah allah ya neden biraz enerji gelmedi acabaEvet serumda aliyorum. Ve boool bol su
Eskiue gore daha iyiyim amaAllah allah ya neden biraz enerji gelmedi acaba
Bu aksam biraz disari cikmayi dusunuyorumEskiue gore daha iyiyim ama
Evet öyle çok geçmiş olsun . Zamanın bır kısmını burda geçir. tv izle . Azcık ev topla :)Ayyy cok zor inan ki canim. O halsizlik ve sıkıntı
Hayir cok degil sadece sinva cok calisip cok yiprattim kendimiBu aralar cok mu stresli bi durum yasadiniz.biseye cok mu uzuldunuz hastaliginizin nedeni bu olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?