dedeciğimi kaybedeli 3 gün oldu çook acıymış çok yıkıldım. ankara da oturuyorum, memleketim manisa tüm ailem orada. 5 yıldır gurbetteyim, dedeciğim sürekli gelirdi yol uzun demezdi. en son geçen ay gitmştim kardeşimin bebeği oldu onu görmeye. bahane oldu yoksa gitmeyecektim, dedeciğimde biraz işlerim var halledeyim geleceğim demişti, yolunu bekliyordum. acı haberi geldi yıkıldım çok zormuş sevdiklerimizi kaybetmek. cenazesine yetişemedim ama mezarına gidip dua ettim, ateş küllenirmi bilmiyorum ateş düştüğü yeri yakıyor. allahım ölüm acısı yaşayan herkese de sabırlar versin
Ben de dedemi kaybedeli 3 ay oluyor..
İlk defa yakın bir büyüğümü yitidim , ne kadar tarifsiz bi duygu ne kadar büyük bir acı olduğunu çok iyi anlıyorum.
Bazen gecelerce rüyamda görüyorum , sarılıyorum boynuna , anlatamam ki şimdi boğazımda yumruk gibi durur inan yaşadıklarım , hisseetiklerim.
Bir masal gibi bir varmış bir yomuş , bakıyorum çocukluğumun geçtiği evine ne kadar anlamsız o yokken , oysa dedem o evdeyken o ev sanki bir sayardı gizli kalmış sadece bizim bildiğimiz.. Şimdi bakıyorum tekrar tekrar heryerde dedemin sesi heryerde dedemin kokusu.
Ağlamak istemiyorum ama durmuyor işte gözyaşlarım..
Allah dedem gibi son nefesinde kelime-i şahadetini getirerek ölmeyi nasip etsin inşallah.
Başın sağolsun canım , acını paylaştığımı bilmeni isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?