güle güle otur güzelim salona bittimm yaa beyaz ev deyince aklıma hep bi yarışma var fundanın beyaz evi geliyor temizlik açısından soruyorum koltuklarınızın kumaşı nedir merak ettim açıkcası
koltuklarım deri, haftada 1 beyaz sabunla siliyorum. ama deri olduğu için silmesi çok kolay. şu anda oturma odasında oturuyorum ama yazın kızıma oda yapınca mecburen salona geçeceğim. işte o zaman nasıl olacak bilemiyorum:bbo:
koltuklarım deri, haftada 1 beyaz sabunla siliyorum. ama deri olduğu için silmesi çok kolay. şu anda oturma odasında oturuyorum ama yazın kızıma oda yapınca mecburen salona geçeceğim. işte o zaman nasıl olacak bilemiyorum:bbo:
evin cok güzel canim... bisey soracam ya gördügüm kadariyla evinin mobilyalari koyu genelde ... onlari her gün siliyor musun? mecbur siliyorsundur cok toz kapiyodur. benimde misafir odam koyu hahve ve krem mobilyam bir gün silmesem 2. gün biri gelse aaaaaaa ne pasakli kadin derler bana yaf ... sen nasil basa cikiyorsun... evin cok itinali güzel ve cok temiz... rabbim güle güle kullanmalar nasip eder insaallah.... AMIN AMIN:::
ay canim benim kolay gelsin sana o zaman... anne olmak kolay degil. ne kadar güzel ya masaallah allahim bagislasin size yavrunuzu darisi benim basima insaallah....
canım oturma odan ve diğer yerlerde çok şeker mutluluklar dilerimde..
sadece yanlış anlama isen oturma gurubun çok güzel ve modern,perdelerinde öyle ama halı malesef çok uymamış canım..
belki bir önemi vardır senin için ama ben tek kusur bunu görebildim..
umarım yanlış anlamazsın..
evin geneli çok modern ve şık o bakımdan uymamış yani...