canım fena halde gelinlik giymek istiyor :)

EsinBanu

İnsanlık İnce İş
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
1.140
14
158
Diğer
Kızlar bu ara bana birşeyler oldu canım fena halde gelinlik giymek istiyor :)
Aş erer gibi gelinlik giyesim geliyor.
Oysa düğünümde beğendiğim gelinliği giydim fakat herşey biraz aceleye geldiği
ve malum streslerden dolayı tadına varamadım sanırım.
İçimde kalmış, dört sene sonra farkettim:44:

:)))) gelinliğin duruyor ise giy salın evin içinde cnm öyle alırsın belki hevesini

Nikah tazeleyin o zaman yeniden evlenin kendi aranızda bile olsa ne güzel işte stressiz :1::1::1:

ah ah sen o hakkı kullanmış bir kere giymişsin ya hiç giymemiş olanlar ne yapsın (mesela ben):25::5:

evlilik yaradı desene:) o zaman üzerine göre bi gelinlik bulsan evdede olsa giysen eşinede hoşluk yapsan veya arkadaşlarında dediği gibi nikah tazeleme gibi bişey yapsan olmaz mı:34:

ah ah sen o hakkı kullanmış bir kere giymişsin ya hiç giymemiş olanlar ne yapsın (mesela ben):25::5:

:(
Oy kiyamam...
Ben hep evliligimin 5 yilinda en sevdiklerimin davetli olacagi yemekli bir dügün yapmayi düsünüyorum.
Belki sizde böyle birsey düsünebilirsiniz, olabilir mi?

evlilik yaradı desene:) o zaman üzerine göre bi gelinlik bulsan evdede olsa giysen eşinede hoşluk yapsan veya arkadaşlarında dediği gibi nikah tazeleme gibi bişey yapsan olmaz mı:34:

Olur:)
hatta bu yil ki evlilik yildönümümde" imkan olursa" böyle bir etkinlik ayarlayabilirim.
Ben bunu bir esimle paylasayim, bakarsiniz ikinci balayina cikariz.:69:

Ben de 1,5 yıllık evliyim. Ne düğünümün ne de gelinliğimin hiçbir tadını almadım. Ben de çok istiyorum gelinlik giymeyi...:16:
Senin eşin kabul ederse 2. Düğünü ne güzel. Benimki böyle bir şeyi hayatta kabul etmez...:50:
:123: Ne güzel olurdu...

Genc kiz gibi heyecanlandim simdi, begendigim gelinlikleri ve sac modellerini ekleyeyim bari :)
Sizde ekleyin, icimizde kalmasin :1:

Bunlaaar benden o zaman :1::1: Kendi beğendiklerimden biriktiriyorum da ben de özentilik işte :9::9::9:

$2uu7k.webp $02-giorgionovias.webp $2utf8.webp $2t1pf.webp $2tc38.webp $2012-Kabarık-gelinlik-modelleri-1.webp $2tc09.webp $2t44w.webp $3xsfw.webp $172.webp $308.webp Eki Görüntüle 413946 $326.webp $2tp80.webp $allure2.webp Eki Görüntüle 413950 $Armani-Wedding-Gowns-11.webp $Sottero-and-Midgley-2009-Bridal.webp $oleg-cassini-wedding-dresses-2012-collection.webp

bende gelinlik giymek istiyoruum yaaa=)) canımı çektirdiniz üstelik ben hiç giymedim,erkek arkadaşımın önce evlenme teklifi etmesi sonra bni istemesi lazım ki planlar yapabileyim=)))

Bunlaaar benden o zaman :1::1: Kendi beğendiklerimden biriktiriyorum da ben de özentilik işte :9::9::9:

Eki Görüntüle 413947

Mesajinizi daha yeni gördüm, tesekkür ederim begendiklerinizi benimle paylastiginiz icin.
Iclerinden en cok yukaridakini begendim.
InsaAllah sizde sevdiginiz bir insanla, gönlünüzdeki bir bicimde , istediginiz gelinligi giyersiniz. :98:

Çooook teşekkür ederim ,yüzümde tebessüm oluşturdunuz :1::1: Siz de inşallah eşinizle ömür boyu mutlu huzur dolu yaşarsınız :1:

Back
X