canım fena halde gelinlik giymek istiyor :)

ne güzel bir dua, amin amin:16:

Bir önceki sayfada beğendiğin gelinliğe BAYILDIMMMM!!!!!!!!!!!! İnan görseydim düğünümde giyerdim!:) Düğünde benim gelinliğim de çok sorunluydu, 8 ay erken diktirdim çok içime sinen bir modeldi, sonra düğünde çok bol geldi!:) Çok sinirliydim gelinliği taşıyamadım ayağıma takıldı durdu............

5.yılda yeni bir tören fikri bence çok güzel;)

Ekleme yöntemini bulunca ben de eklerim sana gelinlik modelleri!:)

Dilerim bu hayalini gerçekleştirirsin!:)

Kızlar bu ara bana birşeyler oldu canım fena halde gelinlik giymek istiyor :)
Aş erer gibi gelinlik giyesim geliyor.
Oysa düğünümde beğendiğim gelinliği giydim fakat herşey biraz aceleye geldiği
ve malum streslerden dolayı tadına varamadım sanırım.
İçimde kalmış, dört sene sonra farkettim:44:
ay bu konuda tek olmadıgımı görünce sevindim bende hep 2.gelinligimi giymek istiyorum şöle tadını çıkara çıkara kaç defa eşime açtım bu konuyu 6,5yıl oluverdi nerdeyse eşim tamm dedi ama bukez2 .ye hamiş oldugumu ögrendim artık dogumdan sonra fit olnca düşünüyorum inş ben bide foto cektirmeyi düşünüyorum öle eşim damat ben gelin yanımda çocuklarımz bakalım nasipp

Ayy benimde gelinlik giyesim var yenidenn.7yıllık evlyim bende istediğim gibi bir gelinlik giydim ama 7 yıl önce sanki bu kadar model yoktu.Yeni modeller çok hoşuma gidiyor.Aslında evlilik yıl dönümünde gelinlik giyip eşimle yemeğe gitmeyi ve yeniden fotoğraf çektirmeyi isterim ama boşa masraf gibi geliyor gelinlik damatlık kuaför foto vs bayağı tutar

Kızlar bu ara bana birşeyler oldu canım fena halde gelinlik giymek istiyor :)
Aş erer gibi gelinlik giyesim geliyor.
Oysa düğünümde beğendiğim gelinliği giydim fakat herşey biraz aceleye geldiği
ve malum streslerden dolayı tadına varamadım sanırım.
İçimde kalmış, dört sene sonra farkettim:44:

ya hiç giymeyenler nolucak:)

sizi çok iyi anlıyorum bende bende istiyorum.her yıl gelinliğimi giyerim resim falan çekiliriz.ama ben başka gelinliklerde giymek istiyorum.düğün zamanımda tamda istediğim bir gelinlik değildi ama öyle oldu işte neyse.ben evleneli 9 yıl dolacak yeni model bi şeyler giyesim var kocacımıda alayım yanıma yeniden resimler çekileyim istiyorum.eşim olmaz öyle şey diyor amannn ya.

Back
X