- Konu Sahibi ahminelask
canımmmmm sağol sanada hayırlı cumalar inş. iyice umutlandım ben nette 3 haftalık yazıyor ama ben 1 hafta daha bekleyecem hayırlısı bakalımmm
saol cnm. ay başı gecikmen ne kadar oldu canım tam olarak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımmmmm sağol sanada hayırlı cumalar inş. iyice umutlandım ben nette 3 haftalık yazıyor ama ben 1 hafta daha bekleyecem hayırlısı bakalımmm
aynen katılıyorum bu arada hayırlı olsun hamileliğin bende aşılama yoluyla hamile kaldım aybaşını beklemedim 10. günü idrar testi yaptım en ucuzlarından almıştım ikinci çizgi silik çıktı tekrar yaptım yine silik ikinci çizgi kan tahlili yaptırdım 30 çıktı pozitif 3 gün daha bekledim yine kan tahlili yaptırdım 120 kızlar bir hafta daha bekledim 3200,küsür yani kese görünüyor 5 haftalıkmış hayırlısıyla he birde birşey duydum doğrumu artık 10 şubattan itibaren bütün hastanelerde gebelik muayeneleri ve tedavileri ücretsizmiş bilen giden varmı?
aynen katılıyorum bu arada hayırlı olsun hamileliğin bende aşılama yoluyla hamile kaldım aybaşını beklemedim 10. günü idrar testi yaptım en ucuzlarından almıştım ikinci çizgi silik çıktı tekrar yaptım yine silik ikinci çizgi kan tahlili yaptırdım 30 çıktı pozitif 3 gün daha bekledim yine kan tahlili yaptırdım 120 kızlar bir hafta daha bekledim 3200,küsür yani kese görünüyor 5 haftalıkmış hayırlısıyla he birde birşey duydum doğrumu artık 10 şubattan itibaren bütün hastanelerde gebelik muayeneleri ve tedavileri ücretsizmiş bilen giden varmı?
canım benim daha aybaşına 3 gün var :) ben 5 gün kala öğrendim inş. hayırlı haberler alırım bu sabah test yaptım daha belirgin çıktı gittikçe koyulaşıyor demekki değerlerim yükseliyor hayırlısı bakalım bakın bakalım Eki Görüntüle 349284
bugün test yaptım iki tane ilk 3 saatlik idrarımı tuttuktan sonra yaptım ve sonuç altta ilk 3dk içinde beliren silik bir çizgi 10.dk.da daha da belirginleşti hemen arkasından 1 tanedaha yaptım yaklaşık yarım saat sonra bu da silik çıktı ama öncekine göre daha silik sizce hamilemiyim kan testine gitmeyecem ovulasyondan sonraki 11.günüm bugün eğer çizgi koyulaşırsa gidicem yorumlarınızı bekliyorum...Eki Görüntüle 347894
hastaneye gittiğinde haberimiz olsun
nedir durum:26: