Canım hiç bir şey yapmak istemiyor:((

sınav stresi nedeniyle kendinle bnağını koparmışsın canmcım.akşam karar verdiğin anda bide o an için bi plan yap sabah şunları şunları yapacağım ama şimdi şunu yapmalıyım diye ve hemen harekete geç.sonraya bırakılanlar yapılmaz belki ama o an için verdiğin karar uymak zorunda hissedersin. bi süre bikaç gün eline kitap alma.çık dolaş hava al arkadaşlarınla takıl. yapmaktan hoşlandığın bişeyler yap. kendine çeki düzen ver kuaföre alışverişe filan git. kendine ufak tefek bir iki hediye al. arkadaşlarınla buluş. yoğun çalışan bikaç arkadaşınla sohbet et. bak nasıl gaza geleceksin.şimdiden başarılar dilerim.

aynı şeyi bende yaşıyorum canım ve acilen toparlanmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum ayın 1i gelmeden alışveriş falanda yapamıyorum iyice sıkldım bunaldım napcam bilmiyorum bir sürü şeyle ilgileniyorum zaten bölümüm ağır ingilizce kursuna gidiyorum tenis maçları yapıyorum keman dersleri alıyorum ama yinede atamıyorum sanki bunlar yetmiyor bana yeterince yoğun mu hissetmiyorum kendimi nedir bilmiyorum ama artık napcağımı şaşırdım kafamçokkarıştı:a015:

aayyy bende çoook sıkılıyorum :çok üzgünüm: böyle bazen oturuyorum düşünüyorum düşünüyorum herşeyi öyle çok kafama takıyorumki. ay delircem yakında :çok üzgünüm: canım hiç pişey yapmak istemıyor.

çok sık kulandığım kelime bu günlerde off oldu biraz toparlandım...demeki ben yanlız değilim ilkbahar ayları böyle geçiyormuş 7 yaşımdan 25 yaşına kadar hiç böyle olmamıştım ne baharmış

aman bu bahar yorgunluğu yokmu zamanla geçer canım aynısını bend e yaşadım bol bol vitamin al meyva falan atıştırr

Al bendende o kadar.İşten ayrılalı 1 hafta oldu.Önceden akşam 6da gelir yemekti bulaşıktı derken zamanın nasıl geçtiğini anlamazdım hemde her işimi tas tamam yapardım evde.Şimdi bütün gün evdeyim ve yetişemiyorum.....Galiba uyuşuk ev kadını moduna girdim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…