Canım Kardeşim içimi dağlıyor.Ne yapsam:(

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Kızlar merhaba direk konuya giriyorum...

Şimdi baba evinde maddi olanaklarımız oldukça iyiydi.
Yediği önünde yemediği arkanda tabiri bizim için gecerliydi şükür.
Yani bolluk bereket içinde çoçukluk gençlik geçirdik.
Tatiller yazlıklar en lüks arabalar ay neysr ben örnek verdikçe yanlış anlaşılıcam sadece doğru anlaşılmak istediğimden bu ayrıntılar.

Neyse ben evlendim şükür olanaklarım baba evindeki ile birebir olmasada oldukça iyi bin şükür çok şükür.

Ama kızkardeşim offff.
Durumları çok kötü.
Hani giyimi kuşamı çok değişti.
Bi içine kapandı.
Şuan oturmuş oldukları ev de mutfak dolabı bile yok .
Ve kardeşim hiç yediremiyordu bunu söylemiyordu hep polyana idi ama son zamanlarda.

Alttan alttan söylediği laflar çok içime dokunuyorr.
Hani o görüp de üzülmesin diye sosyal medyada foto paylaşamıyorum.
Tabi para oldumu böle olur.
Eşinin kıymetini bil
Yaşadığın hayata şükret gibi cümleler söylüyor çok üzülüyorum.

Misal abi lerimin eşleri ile görüşmüyor bi sorun yokken ortada nedenini sorduğumda.

O hayat benim di
Benim olan herşey şimdi başkalarının kaldıramıyorum fikan dedi.
Ona keza annemlere gitmeyi hiç istemiyor gitse birkaç gün hasta oluyor.

Yada ne bileyim.
Tamamen lafolsun diye söylediğim şeylere çok alınıyor.
Beni beğenmiyorsunda mı böle dedin.
Görümcen napıyor nasıl diyorum.
Offf napcak diyor onlar hakkında konuşmak istemiyor
Ben onu güldürmek içşn bir şeyler söylüyorum diyorki dalga mı geçiosun .kesin dalga geçiosun demi.

Offffff çok içine kapandı bir şeyinide paylaşmıyor napsam ne etsem onu kırmadan nasıl davranabilirim.

Çok üzülüyorummmmm çokk

O hayat benimdi; babamin zenginliginin sefasini gelinler suruyor demek de saglikli bir ruh hali degil.

Esinin durumunu bilmeden mi evlendi? Evde iken imkanlar iyiydiyse, iyi bir egitim almadi mi? Kendisi calismiyor mu?

Bende ondsn korkuyorum hiç iyi değil tavrı of allahm sen yardım et.

Kendisi çalışmıyor.
Eşi de ayrı sorun vaatlerinin hiç birini tutmadı çok değerli arsam var evlenince onu satıcaz ev alıcaz herşey istediğin gibi olucak dedi.Ama arsa da çok sıkıntılı

Aslında kardeşiniz bazı şeyleri içine atmış ve artık hislerini saklayamıyor. Mutlu değilken mutlu gibi davranmaya çalışmış. Yaşam standartlarının değişmesi herkesi çok etkileyen bir durum. Aslında gerçek hislerini ve fikirlerini sizinle paylaşabilse belki içinde sakladıklarının yükünden kurtulabilir. :/

Benim içimi dağlıyan da o aşık filan olmadı görücü usulu çok karışık orasıda

Seviyor mu sevmiyor mu ? Eşiyle hayatı sıkıntılı mı ?

Bir kadın sevmediği biriyle yaptığı evlilik yüzünden hayat standartları düştüyse ve bu düşüklüğü umursatmayacak güzel anıları yoksa bence bu şekle girmesi normal .

Durumları sonradan mı kötü oldu

Çalışmıyorsa iş bulun çalışsın

Çalışıyorsa da makul bir şekilde hayatın düzeltsin

Bir ara iş aradı bulamıyınca vazgcti.
Görücü usulü oldu gibi ve bize kendilerini çok yanlış tanıttılar

Bende ondsn korkuyorum hiç iyi değil tavrı of allahm sen yardım et.

Kendisi çalışmıyor.
Eşi de ayrı sorun vaatlerinin hiç birini tutmadı çok değerli arsam var evlenince onu satıcaz ev alıcaz herşey istediğin gibi olucak dedi.Ama arsa da çok sıkıntılı
Kocasini senin esinle karsilastirmasi da sikintili. Ben senin yerinde olsam rahatsiz olurdum, ki adamin kulagina gitse ne kadar kucuk dusmus hisseder. Madem bunu diyecek kadar sevgi bitmis, dönsün babasinin evine bence.

Seviyor mu sevmiyor mu ? Eşiyle hayatı sıkıntılı mı ?

Bir kadın sevmediği biriyle yaptığı evlilik yüzünden hayat standartları düştüyse ve bu düşüklüğü umursatmayacak güzel anıları yoksa bence bu şekle girmesi normal .

iyide gorucu uslunde zengin ailr fakire kiz vermezki
turk filmi repligi gibi oldu ama gercekler aci hayat boyle

Ya kardeşimin çok sewdiği görüştüpü biri vardı bazı özel sebeplerden dolayı ailem vermedi.
Ahhh şimdiki aklm olsa herşeyi herkesi karşıma alır kardeşime yardım ederdim.

Sonra ailem kardeşimin kaçmaya hazırlamdığını öğrendi çünkü bu konuda çok katılardı asla vermezledi.
Sonra bu aile çıktı birsürü vaatler bir sürü yalanlar kardeşimde boiluğa düştü aslnda biraz çoçukla da uyuştular ve kabul etti.

Ailesi olarak destek olun
Birde babadan kalan mal varlığına gelinlerden çok onun hakkı bu kadar zengin olunca insanın ailesi bu kadar sefil olmaz birinci derece aile üyeleri
Ya hikayeniz çelişkili ya da hayırsızsınız

Ailesi olarak destek olun
Birde babadan kalan mal varlığına gelinlerden çok onun hakkı bu kadar zengin olunca insanın ailesi bu kadar sefil olmaz birinci derece aile üyeleri
Ya hikayeniz çelişkili ya da hayırsızsınız

Bende o konuda biraz aileme özellikle anneme kırgınıım zaten annem en baştan annelik görevini yapsa bu durumda olmazdı kardrşim.
Babam eli ayağı öpülesi bir insan ama annem biraz bencil bende uzak bir şehirdetim ama yinede elimden geleni yapıyorum.
Kaç kere abim kredi kartını vermiştir al git ihtiyaçlarını karşıla diye hakkını yiyemem.
Yuvayı dişi kuş yapar sanırım annem gibiler için söylenmiş

Back
X