- 8 Şubat 2017
- 591
- 511
- 103
Arkadaşlar merhaba. Size bir konuda danışmak istiyorum. Kardeşimin(25 yaşında) hayatında bir kız var ve ciddi düşünüyorlar. Mezhepler farklı. Ve kız babasına kardeşimi söylemiş. Kızın babası da bizim memleketimiz için "oralı insanlar dini uç noktalarda yaşarlar." demiş. Yani yobaz demenin farklı bir yolu. Kesinlikle hayır dememiş ama gönlünün olmadığını söylemiş. Kız da kesinlikle istiyor, kardeşim de istiyor. Bizim taraftan babam da istemiyor. Onun aklında başka biri vardı. Ben ileride kardeşimin üzülmesini asla istemiyorum. Kardeşime her şeyi iyi tartmasını söyledim. Kaç yaşında insan nihai kararı elbette kendi verecek. Ve kardeşimin hayatındaki ilk sevgilisi. Kendisi de gerçekten ağırbaşlı, düzgün bir insandır. Benim size sormak istediğim bu iş dışarıdan nasıl gözüküyor. Biz kızla henüz tanışmadık. Kardeşim huyunu beğeniyor. İki tarafın da olumsuz tavrıyla bu iş nasıl seyreder? Onların sevgisi her şeye yeter mi?
Not: Dini uç noktalarda yaşamıyoruz bu arada. Ben kendim açık bir insanım zaten. Kardeşimi çok severim ve onun için endişeleniyorum sadece.
Not: Dini uç noktalarda yaşamıyoruz bu arada. Ben kendim açık bir insanım zaten. Kardeşimi çok severim ve onun için endişeleniyorum sadece.
Son düzenleme: